Zvládla si to❤️

388 18 4
                                    

"Gratulujem máte...krásneho chlapčeka" povedala sestrička a moje líca ihneď pocítili tú známu slanú tekutinu...slzy. No tentokrát to boli slzy štastia.

Pozerala som na to nádherné maličké stvorenie, ktoré celkom zmenilo môj život k lepšiemu. Ešte stále trochu plakal a ja som začala plakať spolu s ním. Dylan ma chytil za ruku a pobozkal ma na čelo so slovami "Zvládla si to, láska". Usmiala som sa na neho pevne som stiskla jeho ruku.

Pozrela som opäť na nášho syna.

"Ja...môžem..môžem si ho pochovať?" spýtala som sa opatrne sestričky a tá mi iba prikývla. Opatrne som do mojej náruče vzala nášho synčeka a konečne som sa mu pozrela do tváre.

Panebože...on je tak nádherný, anjel ktorý má neviditeľné krídla. Anjel, ktorý nám do života priniesol nový dych, nový zmysel pre život, nové šťastie, lásku a radosť.

Hladkala som ho po jeho jemnej a krásnej tvári. Nemohla som odtrhnúť zrak od jeho dokonalých hnedých očí, ktoré mal isto po jeho rovnako dokonalom oteckovi. Pobozkala som ho na líčko a maličký ma hneď chytil za ruku. Pozrela som sa na neho prekvapene a potom na naše spojené ruky. Jeho maličká v tej mojej veľkej. Usmiala som sa na neho a hneď som sa pozrela na Dylana, ktorý nás s radosťou v očiach sledoval.

Z môjho takzvaného tranzu ma vyrušila až sestrička, na ktorú som úplne zabudla.

"Nerada vyrušujem túto radostnú chvíľu, ale musím zapísať jeho údaje, meno a všetko čo sa ho týka." povedala pokojne a ja som slabo prikývla.

"Takže smiem vedieť meno tohto krásneho drobca?" spýtala sa plná radosti tiež a ja som sa mierne zasmiala a prikývla som.

Zrak som opäť upriamila na malého drobca, ktorý oddychuje v mojom náruči. Človek by si pomyslel, že takéto malé stvorenie ani nemôže byť. Opäť som ho pohladila po tvári a potom som vyslovila jeho meno, ktoré sme s Dylanom veľmi dlho vymýšľali.

"Ryan. Ryan O'Brien." vyslovila som a potom som sa pozrela na sestričku, ktorá si to ihneď zapisovala. Usmievala sa pri tom ako slniečko. Tak trochu jej závidím jej povolanie. Zoberte si, že každý deň môžete vidieť novorodené bábätká a šťastné mamičky. Každý deň možte byť súčasťou veľmi krásnej príležitosti.

"Máte veľmi pekné povolanie." dala som mojim myšlienkam voľný priebeh a nebránila som sa ich vysloviť.

Sestrička sa na mňa usmiala a prikývla. "Áno to naozaj mám. Je to niečo krásne vidieť takto deň čo deň nové bytosti, nové osadenstvo tejto planéty." horlivo som prikyvovala a pozerala som sa na nášho drobca.

"Prepáčte, ale musím Vám Ryana ešte zmerať a vážiť. Takže ak smiem..." zbytok vety nechala visieť vo vzduchu a ja som si domyslela čo chce.

"Och..jasné." Ryana som jej opatrne, veľmi opatrne podala a sestrička s ním išla do vedľajšej miestnosti. Doktor už odišiel, popravde ani neviem kedy. Ostala som tu už iba ja a môj dokonalý manžel a otec nášho bábätka.

"Dyl...my...my sme rodičia." šťastne som povedala a chcela som ho objať, ale spomenula som si, že ešte mám oblečenie stále od...krvy.

"Prepáčte, že vás znova ruším, ale slečna O'Brienová by si mala ísť odpočinúť." vkročila do miestnosti sestrička a stále mala úsmev od ucha k uchu. Bolo radosť na ňu pozerať.

***
Zobudili ma krásne, letné slnečné lúče, ktoré boli po celej miestnosti. S úsmevom na tvári som sa poobzerala po miestnosti a úsmev sa mi značne zväčšil keď som na malom kresielku oproti mne uvidela Dylana. Spokojne si odfukoval a ja som sa nezmohla na nič iné ako iba na priblbnutý úsmev.

Do izby vošla opäť sestrička a podala mi moje raňajky, ktoré nevyzerali príliš chutne. Chleba so špenátom? Ako seriously? Nič horšie nebolo? Veď toto sme dostávali ako malý v škôlke. Bŕŕ pri pomyslení na to som sa ihneď striasla (vážne ma striaslo😂).

Raňajok som sa ani nedotkla, takže dúfam, že obed bude o niečo lepší.

***
Dylan sa ešte stále nezobudil. Ten chalan má fakt tuhý spánok. Sestrička mi pred chvíľou doniesla jablko, že mám aspoň to zjesť.

Nejako som nemala chuť na jedlo a ešte k tomu som sa ani nemohla postaviť, pretože pôrodné bolesti sa ihneď dostavili. Prisahám, že vždy keď budeme mať s Dylanom sex tak sa ujistím či má ten sprostý kondom.

Strašne som sa nudila a keďže mi Ryana prinesú až o hodinku tak som sa rozhodla, že Dylana zobudím. No tak snad si tu neprišiel len pospať. Zobrala som jablko a hodila som mu ho presne do stredu čela. YES! Ďakujem za hodiny telocviku.

Dylan sa ihneď postavil a ako zmyslov zbavený sa obzeral okolo seba. Potom sa konečne uvedomil a hneď ku mne pribehol.

"Panebože láska si v poriadku? Ako si sa vyspala? Nemáš bolesti? Kde je Ryan? Koľko si spala?" A začal na mňa sypať takéto otázky. Ako hneď takto zhurta ide? (:D)

"Ehm...aj tebe dobré ráno" zasmiala som sa a pobozkala som ho. Do toho bozku som vložila čo najviac svojich emócii, ktoré som práve pociťovala.

DYLAN
Začala ma tak intenzívne a precítene bozkávať, že ma mierne vykoľajila. Svoje malé rúčky mi dala okolo môjho krku a za zátylok si ma pritiahla bližšie. Začali sme sa vášnivo bozkávať a ja som jej drtil jej boky od toľkého vzrušenia.

Pomaly som na ňu nalahol a rukami som sa zapieral aby som ju neprimáčkol. Začal som jej bozkávať kľúčnu kosť a ona začala potichu vzdychať. Uškrnul som sa nad tým a vtedy do miestnosti vtrhla sestrička, ktorá nahlas zhíkla.

No do piče!

Skvelé načasovanie. Ihneď som sa postavil a začal som si upravovať vlasy ktoré som mal rozhádzané na všetky svetové strany. Bell si ihneď začala upravovať jej nemocničnú košeľu a červenala sa ako chilly paprička.

"Pre-prepáčte. Prídem neskor." Sestrička tak ako rýchlo prišla tak aj rýchlo odišla.

"Chúďa. Asi sme ju mierne zaskočili." začal som sa smiať ale Bell moc do smiechu nebolo.

"Ježiš Bell. Neber to tak vážne. Si myslíš, že videla niečo čo ešte nikdy nevidela? Alebo nezažila?" Bell sa ihneď odula a dala na mňa sad face. Ako ja tento face neznášam.

"Bell. No tak. Netvár sa tak. A okrem toho nie je prvá a myslím, že ani posledná čo nás pri niečom takomto vyrušila." začal som ju podpichovať a ona do mna hodila vankúš.

"Uhm..dnes si asi nezajebem čo?" spýtal som sa so smiechom a na to ma Bell slabo buchla po hlave.

Ako ja ju milujem.

📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌
Ahojteeee tak konečne nová časť.💖Dúfam, že sa časť páčila😇Je to predposledná časť, ale nebojte sa už pre vás máme pripravený nový príbeh, ktorý budete mať možnosť čítať čoskoro😍

All the love
Maca&Haňa❤️

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now