"Myslím, že si to pochopila viac než dobre."

624 35 4
                                    

Prosím prečítať!
Takže, ako asi viete dnes je šibačka. Tak sme sa rozhodli to spraviť v takom duchu Veľkej noci. Teda iba túto časť. Len aby ste chápali pointu deja 😃. Viem, že v Amerike sa to neslávy tak ako u nás ale myslím, že mi máme ten zábavnejší a krutejší spôsob oslavovania Veľkej noci.😀 Tak pekné čítanie.

Dylanov pohľad

Neviete si predstaviť aký šialene dobrý pocit to je, keď strávite celý deň s osobou, ktorú ľúbite. Vymäkol som pri nej. Už nie som ten Dylan O'Brien, ktorý je niečo ako "král školy". Našiel som si ju. A ona mi stačí.

Po celom dni s ňou sme sa rozlúčili. Odišiel som a po ceste domov mi zazvonil mobil. Matt.

"Čauko Dylan. Nebudem sa pýtať prečo si nebol v škole. Chcem sa ťa len spýtať či si si vedomí toho čo je dnes za dátum."

Nechápal som.

"No veď dnes je 27. A čo s tým ja."

"Správne. Dnes je 27.3. A zajtra logicky bude...."

"No veď logicky 28.3." Odfrkol som. No potom mi to docvaklo.

"Si vážne taký drbnutý alebo čo?"

"Veď šibačka." Pri spomienke na šibačku minulý rok som sa pristihol ako sa zákerne usmievam.

"No konečne. Čiže ty sa teraz otočíš a napochoduješ si to ku mne. Chystám totiž to také menšie prekvapenie pre Beth." Zasmial sa.

"Matt? Čo máš s Bethany?" Spýtal som sa podozrievavo aj keď som odpoveď podla všetkého už dávno vedel.

"No vieš kamoš mi už sme tak nejak spolu 2 mesiace." Zabehla mi slina. Začal som sa dusiť a kašlať do telefónu.

"Tak ďakujem, že si mi to povedal hneď ako ste sa dali dokopy." Povedal som s najväčšou iróniou aká sa dala. Zložil som a otočil sa na opačný smer. Prišiel som pred jeho dom a zazvonil som.

"Odceňujen tvoju rýchlosť." Zaškeril sa Matt pred dverami. "Veď vieš keď sa jedná o toto." Zasmial som sa. Pustil ma dnu a po ceste schodami mi vysvetloval jeho plán.

"Takže. Zajtra je Útorok. Čiže máme 6 hodín. Beth predpokladám pôjde s Bell domou ako každý deň. No teraz prichádza tá ťachšia časť plánu. Musíme docieliť aby boli spolu keď pôjdu domov. Včera mi Beth rozprávala, že nemôže ísť zajtra von, pretože robí nejaký projekt do školy s Bell a to nám výborne hrá do karát. Čiže zase predpokladám,že pôjdu naraz po škole k Belle. Tam mi ich budeme čakať s vedrom vody." Začal sa uškŕňať až som sa ho bál. Pozorne som ho počúval a jeho plán sa mi zdal tak trochu uletený. No kývol som. Ale musím si s ním vybaviť ešte jednu vec. Sedel v kresle a niečo si písal do zošita.

"Počuj Matt. Tak ma napadlo, že by som ti mal niečo povedať." Vtom momente sa na mňa otočil a hodil na mňa spýtavý pohľad. "No ...ehm... vieš tá stávka. Ja by som ju chcel zrušiť." Povedal som rýchlo a on len vyvalil oči.

"A prečo ju chceš zrušiť?" Spýtal sa nechápavo a ja som rozmýšlal či mu to poviem alebo nie. Bell ľubim a nechcem aby si myslela, že som sňou bol len kvôli stávke.

"No... vieš ... predpokladám, že keď teraz chodíš s Bethany.... asi ju máš rád nie?" Tak nejka som to zo seba vysúkal. "No aby som bol úprimný ... ano mám ju rád. A myslím, že fakt moc. Ale stále nechápem čo tým chceš povedať." Páni... dnes je nejaký úprimný.

"No tak vieš ja som sa asi tak nejak buchol do Bell. No .....buchol je slabé slovo." Zase som zo seba vysúkal a poškrabal som sa na zátylku. Matt na mňa vyvalil oči a začal sa smiať. "Neviem čo ti je na tom smiešne. Proste nechcem aby to zistila. A myslela si, že som sňou kvôli nejakej vydrbanej stávke." Bol som už "mierne" vytočený.

"Kľud, kľud, kľud." Zasa sa škeril. "Chápem... no musím si to premyslieť." Čo si chce kurva premyslieť? Nechal som to tak. Rozlúčil som sa a vybral som sa domov. Celý čas som premýšlal nad tým plánom.

-------

Škola ubehla celkom okey. S Mattom sme sa dohadovali na detailoch nášho plánu a keď skončila škola okamžite ma vsúkal do auta. Je ako malé decko. Prešli sme pred Bellin dom a pripravili si veci. Sadli sme si do auta a čakali.

Bellin pohľad

Po škole Dylan spolu s Mattom zmizli. Bolo to celkom divné. Celý čas sa o niečom dohadovali. Keďže sme sa s Beth dohodli, že dnes popracujeme na projkte s Biológie tak sme si to namierili rovno k nám. Včera večer mi oznámila, že s Mattom chodí už 2 mesiace. Skoro som sa zadrhla. No neriešila som to. Prišli sme pred náš dom a s Beth sme sa rozprávali o projekte.

"Takže výkresi a všetky tieto hovadiny máš už doma?" Spýtala sa Beth.

"Ano mám. Dúfam, že to budeme mať do siedmej hotové." Prevrátila som očami, pretoče som bola očividne hrozne nadšená tým projektom. Keď sme stáli pri vchodových dverách, počula som ako buchli dvere od auta. Vtom mi niekto chytil ruky a zašepkal.

"Prepáč, tradícia." Jemne sa zasmial a mne bolo hneď jasné kto je je zamnou.

"O čom to hovo-" Vedro studenej vody rovno na mne.

Pozrela som sa na Beth a tá na to nebola o nič lepšie. Matt stál pri nej a ona bola celá mokrá. A mne to docvaklo. Ako som na to mohla zabudnúť. Z môjho rozmýšlania ma vytrhlo až to ako ma niekto šlahá prútmi. (-_-) Hneď ako skončil si ma zobral do náručia. Pobozkal ma. Vyvalila som naňho oči.

"Dúfam, že sa nehneváš." Jemne sa zasmial a stále ma držal v náručí. "Popremýšlam." Povedala som urazene no usmiala som sa. Znova ma pobozkal. "Ešte premýšlaš?" Spýtal sa a ja som sa zasmiala. "No vieš, ešte popremýšlam." Zasa som sa zasmiala a on so mnou . Začal kráčať smerom k autu, otvoril dvere a posadil sa na sedanku. Sadla som si naňho obkročmo. "Nevadí ti,že som celá mokrá?"(dvojzmysel 😂) "Nie." Zasmial sa a začal ma bozkávať na krku. Striasla som sa a pozrela sa naňho.

"Teraz akože chceš aby som sa na teba nehnevala za to, že si ma pred chvíľou oblial vodou?" Zasmiala som sa. "Myslí, že si to pochopila viac než dobre." Znova som sa zasmiala. "Tak čakám, že sa posnažíš, pretože máš čo odčiniť." Zamiali sme sa a on ma okamžite začal bozkávať.

-------------------------------------------------------------

Ahojteeeee 😊
Takže je tu ďalšia časť. Tento krát s tématikou šibačky. Ja osobne si myslím, že je to trápny sviatok -_-.
No tak nejak nás to napadlo takže tu je na dnes takáto časť 😃. Nabudúce bude už narmálna. Ak sa vám táto páčila tak dajte vote ☆ 😊😊. Ak mate nejaké napady, pripomienky a hocičo iné tak komentujte ⬇⬇⬇. Ďakujeme za prečítanie ☺😁. Ahojteee.

Ale je tu ešte jedna úžasna vec. Strašne vám chceme poďakovať za prekročenie 400 videní. Presnejšie momentálne 415. Je to fakt úžasné a mi vám chceme straaašne poďakovať. Takže vám patrí jedno veľké ĎAKUJEME 😊💟.

Maca&Haňa❤

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now