Lucas & Chloe

467 22 2
                                    

Dylanov pohľad:

"Aká Chloe? O kom to rozprávaš?" spýtal som sa trochu ustarane, pretože Bell vyzerala akoby mala ísť práve na pohreb. Jej oči sa leskly a pozerala niekam do blba. Absolútne nechápem o kom to hovorí, ale potrebujem to čo najskôr zistiť.

Podišiel som k nej bližšie a chytil som ju okolo pása. "Miláčik si v pohode?" pozrel som na ňu a keď pomaly prikývla tak som jej dal jemný bozk do vlasov.

"Ja...myslím, že by som mala ísť spať." vykoktala zo seba a ja som slabo prikývol. Nebudem ju tu teraz spovedať, ak by mi to chcela povedať tak mi to povie.

"Odprevadím ťa." šepol som a Bell prikývla a už sme kráčali k nej domov.

***

Pohľad Chloe:

"Tak? Ako si na tom?" spýtala som sa Katlyn, keď sme spolu volali. Tento môj plán je dokonalý! Nenechám tú malú mrchu aby si spokojne a šťastne žila! Keď som mohla trpieť ja, tak môže aj ona!

"No aby som bola úprimná tak veci sa majú takto...niekam spolu odišli." povedala Katlyn a ja som zalapala po dychu. Ako spolu niekam kurva mohli odísť, keď tam prišla Katlyn a všetko dojebala?

"Prisahám, že som sa snažila." rýchlo povedala a ja som prekrútila očami, aj keď viem, že ma nemohla vidieť.

"Je mi kurva jedno či si sa snažila alebo nie! Keby si sa snažila tak spolu neodídu nie?!" zakričala som a buchla som rukou po stole. Prečo tá krava Izabella musí vždy všetko skomplikovať? Všade sa serie, má všetko na čo si ukáže! A hlavne má každého chalana, ktorého chce! Tá zmia mi zničila život, teraz je na čase zničiť ten jej!

Bellin pohľad:

Keď ma Dylan zaviedol domov tak som okamžite išla do izby a začala som plakať. Myslela som si, že na mňa dávno zabudla, dúfala som v to. Aj keď nič z toho čo sa predtým udialo nebola moja chyba, mohla som jej to hovoriť 1000 krát ale ona si mlela svoje. Teraz mi chce zruinovať môj život. Všetko čo som spravila, všetko čo som dokázala mi chce len tak zobrať. Chce vyhrať a neprestane pokiaľ nezíska to čo chce. No mýli sa, ak si myslí, že sa jej to podarí. Už dávno nie som tá Bell za ktorú ma považuje. Som iný človek. To, že Lucas sa na ňu vybodol môj problém nebol. Predsa len mala som 15 rokov.

***
Ráno som sa zobudila celá zničená. Hlava ma bolela ako po 2 dňovej žúrke a moje kruhy pod očami tomu len pomohli. Spravila som rannú hygienu a dúfala som, že to čo sa stalo bola len nočná mora, ktorá sa skončila. Ale bohužiaľ nebolo tomu tak.

Vlasy som si zopla do obyčajného chvostu. Nemala som náladu sa nejako extra upravovať. Obliekla som si sivé tepláky a biele tielko. Zišla som dole po schodoch do kuchyne a na stole ma čakal ako inak lístok od mamy. Miestami som si pripadala akoby som bývala sama. Mama bola stále preč no teraz už viem, že to nebolo iba kvôli práci. Ale neprekážalo mi to.

Zobrala som si misku, mlieko a spravila som si cereálie z mliekom. Na nič extra som náladu nemala. Ako to tak vidím tak dnešok bude ešte veľmi zaujímavý. Pomaly som jedla cereálie a premýšľala som nad všetkým čo sa udialo. Všetko bolo dokonalé...teda až na Chloe a jej závislosť na mne.

Keď som dojedla cereálie a trochu som poupratovala tak som išla hore a zavolala som Dylanovi. Určite mu mám čo vysvetľovať. Po dvoch pípnutiach mi mobil zdvihol a ja som opäť mohla počuť jeho dokonalý hlas.

"Ahoj." povedala som potichu akoby som sa bála, že mi začne nadávať. Aj keď by som sa nečudovala, keďže teraz si musí o mne myslieť, že som neviem aká trafená.

"Ahoj." povedal pokojne a ja som sa usmiala. Musím mu toho toľko povedať. Ale zaslúži si pravdu, keďže to je môj priateľ.

"Mohol by si prosím prísť?" spýtala som sa a zahryzla som si do spodnej pery. Nechcem tu vybavovať tieto veci cez telefón.

"Jasné o 10 minút som tam." povedal a hneď zložil. Radostne som si zatlieskala a čakala som kým príde môj princ. Ako otrepane to znie.

Prešlo necelých 10 minút a už som počula zvonček. Rýchlo som utekala dole a otvorila som dvere. Stál tam..bol dokonalý ako vždy. Usmiala som sa a pustila som ho ďalej.

"Ahoj znova." zasmial sa a ja spolu s ním. Dala som mu pusu na líce s viedla som ho hore do mojej izby. Sadli sme si na posteľ a pozrela som na neho.

"Takže určite chceš vysvetlenie." pozrela som sa mu hlboko do očí a keď prikývol tak som spustila moju nie moc najlepšiu story. "Takže keď som mala 15 rokov tak som mala kamarátku. Volala so Chloe, Chloe Watson. Boli sme niečo ako najlepšie kamarátky. Skvelo sme si rozumeli, všetko sme si hovorili ale potom prišlo niečo čo nás rozdelilo. Alebo skôr niekto." nachvíľu som sa odmlčala a pozrela som sa na Dylana, ktorý mi chytil ruku a popohnal ma ďalej v rozprávaní. "No proste Lucas bol označovaný za najkrajšieho chalana na škole. Taktiež bol známy aj ako kurevník. Každý týžden mal novú. Chloe bola do neho beznádejne zamilovaná. Vedela o ňom všetko, stále mi o ňom rozprávala. Jedného dňa začala s ním chodiť. Začala byť ku mne odmeraná a totálne ma ignorovala. Myslela si, že je niekto keď s ním chodí. Párkrát som sa jej snažila prihovoriť s tým, že má na lepšieho. Samozrejme ma vždy odbila a povedala mi aby som sa do nej nestarala. Chodili spolu takmer mesiac, keď ju Lucas odkopol. Vedela som, že to takto dopadne ale ona mi neverila. Musela som sa posunúť ďalej, nemyslieť na ňu a hlavne sa do nej nestarať. Nikto nevedel, čo bolo príčinou toho, že ju odkopol. Za pár dní prišla za mnou Chloe a pred celou triedou mi vykričala, že za všetko môžem ja. Že som obyčajná mrcha, ktorá kradne chlapov. Nevedela som o čom hovorí, kedže nič som jej nespravila. Povedala mi, že Lucas ju odkopol kvôli mne...a vtedy sa začalo moje osobné peklo. Trvalo to chvalabohu iba pól roka a potom som išla na strednú. Našla som si Bethany a nových dalších kamarátov..a samozrejme teba. A som šťastná a ona mi to šťastie zrejme chce vziať." keď som dokončila môj príbeh tak som na líci pocítila slzy ktoré sa kotúľali ako vodopád. Dylan ma ihneď vtiahol do jeho príjemného objatia a utešoval ma.

"Láska neplač. Všetko bude v poriadku." pobozkal ma na hlavu a ja som sa snažila uveriť jeho slovám, ale vedela som, že to tak nebude. Chytil mi bradu tak aby som sa mu pozrela do očí "sľubujem." povedal a ja som sa usmiala a pobozkala som ho. Náš bozk prerušil zvonček a ja som spolu s Dylanom zbehla dole otvoriť.

Ten kto tam stál by ma ani vo sne nenapadol.

"Chloe?"

Ahojtééé takže ako som povedala časť vyšla ešte dnes😊 dúfam, že sa Vám páčila a ďakujem za prečítanie.👌

Maca&Haňa❤️

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now