Ja..milujem ťa❤️

754 35 0
                                    

Hneď na začiatok by som Vám chcela povedať, že na pravo máte video, ktoré si môžte pozrieť 😊

Bellin pohľad:

Ráno som sa zobudila na veľkú bolesť hlavy. Aké nečakané, keď som toho vypila viac než by sa patrilo. Snažila som sa vstať z postele čo sa mi nakoniec aj podarilo. Zamierila som si to rýchlym krokom do kuchyne.

V duchu som sa modlila aby mama nebola doma, pretože nemám náladu vysvetľovať môj momentálny stav. Prišla som do kuchyne a rýchlo som hľadala nejaké tabletky na bolesť hlavy. Po dlhom (fakt že dlhom) pátraní po nejakých tabletkách som konečne jedny našla. V duchu som sa neskutočne tešila, pretože tá bolesť hlavy bola neznesiteľná. Vzala som z linky pohár a naliala som si studenú vodu.

Rýchlo som vzala tabletky a pohár vody a rýchlo som utekala hore do izby, ale keďže moja "šikovnosť" je priam neuveriteľná tak samozrejme sa mi polovička pohára vody podarilo vyliať. A hádajte kto sa pošmykol a spadol na dlážku? Áno presne tak, bola som to ja. Ja viem som strašne šikovné dievča.

'Do riti' v duchu som si zanadávala. Rýchlo som sa postavila a už bezpečnejším krokom som išla do izby. Zatvorila som dvere a išla som naspäť do postele. Konečne som si dala tú hnusnú tabletku na bolesť hlavy. Avšak bolesť hlavy stále nie a nie prejsť. Už nikdy nebudem piť a to myslím smrtelne vážne! Aj keď povedzme si úprimne, určite to dlho nedodržím. Po celkom dlhom uváhaní som sa rozhodla pre sprchu, ktorá mi určite pomôže.

Vzala som si zo skrine tričko, nejaké tie tepláky a samozrejme spodné prádlo. Namierila som si to rovno do sprchy. Príjemné kvapky vody stekali po celom mojom tele. Ani neviem ako a začala som rozmýšľať nad včerajším večerom. Musím sa priznať, že veľa si toho teda nepamätám, iba keď tak nejaké útržky. Ale hlavné je, že si pamätám ten bozk s Dylanom.

Neviem čo mám od toho všetkého očakávať, predsa len jeden bozk nič neznamená. Teda aspoň pre mňa zatiaľ nie. Ale neviem ako je na tom on. Bral to ako niečo vážne? Pretože ja neviem či by som bola schopná s ním byť niečo viac ako len kamarátka. Dylan je síce fakt pekný chalan, ale na vzťah to zatiaľ nevidím. Panebože mala by som prestať takto rozmýšľať! Veď to bol len jeden bozk. Nič viac nič menej.

Rozhodla som sa konečne vísť zo sprchy. Hneď ako som otvorila sprchový kút ma ovial studený vietor. Pozrela som sa na okno, ktoré bolo otvorené. Do riti, ja som taká blbá! Utekala som k oknu a jedným buchnutím som ho zatvorila. Uterák som si obmotala okolo môjho tela a umyla som si zuby. Po rannej hygiene som sa išla trochu namaľovať nech vyzerám aspoň ako človek.

Obliekla som si veci nadoma, keď v tom mi zavybroval mobil čo oznamoval, že mám novú správu. Otvorila som ju s takmer mi zabehlo, keď som uvidela kto mi napísal.

SMS-ky:
Dylan: ,,Čau. Môžme sa stretnúť?" chvíľu som na tú sms-ku pozerala ako totálny idiot ale potom som konečne odpísala.
Ja: ,,Jasné, príď ku mne. Čakám ťa." mobil som položila na stolík a išla som sa pozrieť či je mama vôbec doma. Prebehla som celý dom, ale ja som taká slepá, pretože mi nechala lístok v kuchyni na stole so slovami, že dnes ju doma čakať nemusím. YES! Konečne budem sama doma aj cez víkend.

Aj keď mi stále vŕtalo v hlave kde len mama môže byť tak som to nechala tak. Len dúfam, že mi niečo nezatajuje. Neznášam totižto klamstvá.

O pár minú nám niekto zazvonil na zvonček. Ani som si len nespomenula, že má prísť Dylan. A hádajte kto tam stál? No predsa ten sexy o'Brien. Nad mojími katastrofálnymi myšlienkami som sa len usmiala a pozdravila som ho. ,,Ahoj, nečakala som, že prídeš tak skoro." usmiala som sa a odstúpila som o krok dozadu od dverí, čím som ho pozvala dovnútra.

Dylan: ,,No, dúfam, že to nejako nenarušilo tvoje plány." slabo sa usmial a vyzul si svoje topánky. Usmiala som sa a mávla som rukou. ,,Ale vôbec nie." išla som s ním do kuchyne. ,,Dáš si kávu alebo čaj?" spýtala som sa ho zatiaľ čo on si išiel sadnúť do obývačky.

Dylan: ,,Stačí voda." usmial sa a ja som iba slabo prikývla. Napustila som mu čistú vodu a podala som mu ju. Ďakovne sa na mňa usmial. Sadla som si na kraj sedačky hneď vedla neho. ,,Takže..predpokladám, že tu nie si len tak." pozerala som sa mu do tých jeho krásnych hnedých očí. Bože, čo to zasa trepem?

Dylan: ,,Nóó, ja vlastne chcel som sa iba porozprávať o tom včerajšku." A je to tu...čo mu mám na to akože povedať? Snáď si nemyslí, že sa mu hneď hodím okolo krku a poviem mu ako strašne ho milujem. Tak to bŕŕ.

Dylanov pohľad:
Pozrel som sa jej do očí a môžem povedať, že som v nich videl stres, nervozitu. Veď akoby aj nie, keď sa s ňou idem porozprávať o tom včerajšom "incidente".
,,Ja...som sa ťa chcel na niečo iba spýtať." povedal som to dosť koktavo, ale myslím, že to počula dost dobre. Pozrel som sa na ňu a ona iba prikývla, čím mi dala súhlas aby som pokračoval ďalej.

,,Ja...som tú pusu alebo bozk, alebo hovor si tomu ako chceš vnímal ako niečo viac. Neviem ako ty ale mne je s tebou naozaj dobre. Viem, že sa poznáme iba krátko, ale cez to všetko som sa stihol do teba zamilovať. Ja..milujem ťa Bella." Stále som pozeral na ňu a pi vyslovení mojej poslednej vety sa jej zrýchlil dych.

Pomaly som sa k nej približoval a opäť som sa pritisol na jej sladké pery. Chvíľu sme sa iba tak bozkávali ale potom sa z obyčajného bozku stal vášnivý. Svoje ruky som dal na jej boky, zatiaľ čo ona dala svoje ruky okolo môjho krku...

Ahojtééé. Máme tu novú časť. Dúfam, že sa vam táto časť páčila, pomaly sa nám tu medzi Bellou a Dylanom niečo rysuje 😘 takže dúfam, že som vaše túžby uspokojila 😃👏 ak by ste niečo chceli povedat k tejto časti tak určite dajte koment..radi si to prečítame 😊 a určite ak sa vam časť páčila nezabudnite dať aj votes ❤️
Ľúbime vás
Maca&Haňa❤️
PS: dúfam, že ste si viedejko pustili 🙌😚

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now