Milenka?

510 24 3
                                    

Pozrela som na ňu vystrašeným pohľadom. Teda nie, že by som sa bála, ale predsa len komu by nebolo trápne sa rozprávať o tom s mamou?

"Ehm..o čom by si sa chcela rozprávať?" spýtala som sa slabým hlasom a dúfala som, že mama bude natoľko unavená, že sa na to vykašle a pôjde si radšej ľahnúť.

"O tom čo sa medzi tebou a Dylanom udialo." povedala pokojne, až moc pokojne. Panebože, ona snáď nikdy nezabúda? A vôbec prečo ju to zaujíma? Veď to je úplne normálna bežná vec, teda aspoň čo som počula od ostatných.

"Neviem o čom to hovoríš." falošne som sa zasmiala a snažila som sa hrať na blbú, žiaľ moje herecké výkony sú na bode mrazu.

"Bella, prosím ťa. Porozprávajme sa ako žena so ženou." odpovedala mama a ja som na ňu pozdvihla obočie. Ako fakt?

"Tak ja sa o tom môžem kludne porozprávať aj s Beth. Tá je tiež žena..či?" neurčito som na ňu pozrela s nádejou v očiach, že už konečne to nechá plavať. Mama iba pokrútila hlavou a viedla ma do kuchyne za stôl. Pokynula mi aby som si sadla na miesto oproti nej. Chtiac- nechtiac som to musela spraviť aby som sa už konečne zbavila tejto blbej téme.

Mama si založila ruky na stôl a premerávala si ma pohľadom. Nechápavo som na ňu pozrela a keď si všimla môj nechápavý pohľad tak spustila.

"Takže ako viem už ste to robili." odmlčala sa a ja som jej prikývla na znak súhlasu. Sakra, čo to nie je dosť jasné?

"A smiem vedieť koľko krát?" spýtala sa ma a ja som nadvihla obočie a pokrútila som hlavou.

"To už prečo?" povedala som nepríjemne, pretože táto téma ma už začínala štvať. Mama je v tomto expert. Nikdy od toho neustúpi, pokial nebude vedieť všetko po čom si jej dušička zažiada.

"Proste mi odpovedz." povedala chladne a ja som zase pokrútila hlavou. Mama sa postavila a zobrala si pohár z vodou. To sa potrebuje ešte aj schladiť? Ja som tu tá ktorá by potrebovala minimálne kýbel vody.

"Mami! Toto je absurdné!" vykríkla som a mama po mne stratila pohladom. Prečo to tak strašne chce vedieť? Ja si myslím, že toto je čisto moja a Dylanova osobná vec.

"Takže sa to nedozviem?" spýtala sa a hneď nato sa posadila späť na jej miesto oproti mne. Pokrútila som hlavou a čakala som na jej reakciu.

Nahlas si povzdychla a vzala do rúk moju ruku. "Ja ti chcem len dobre." pošepkala a hneď ako to dopovedala sa do miestnosti vrútil Robert. No super, ešte ten mi tu chýbal. Nechcel by nahodou prísť aj Dylan? Úplne by tu zapadol.

"Čo sa tu deje?" spýtal sa ospalo a žmolil si oči. Ja som bleskovo pozrela na mamu a snažila som sa jej naznačiť nech to nepovie.

"Tuto Bella mi nechce niečo povedať. A ja to potrebujem vedieť." ukázala na mňa a Robert sa nechápavo zatváril. Ja som iba mykla plecom a pozrela som sa na neho.

"Tak koľko krát?" spýtala sa mama a ja som sa snažila zmeniť sa na nejaké neviditeľné stvorenie. Prečo to nefunguje tak ako vo filmoch? Alebo obliekla by som si na seba neviditeľný plášť ako to spravila Harry Potter a nemusela by som tomuto čeliť. Lenže asi nežijem ako Potter, škoda.

"Nepočítam to." povedala som potichu a pohlad som zabodla na podlahu. Oh aká je zaujímavá. Vlastne som jej aj odpovedala pravdu.

"Takže viac než raz?" zhíkla mama a ja som sa mala chuť prepadnúť pod zem. Chudák Robert čo si musí asi tak myslieť, alebo nie nechcem to ani vedieť. Som si istá, že mama mu hneď situáciu vysvetlí.

"Ak už to je všetko tak dovolíte? Som unavená a chcem si ísť ľahnúť." povedala som a ani som nečakala čo povedia. Vybrala som sa hore schodmi do mojej izby. Prečo to potrebovala rozoberať?

Otvorila som dvere mojej izby a následne som ich zamkla. Pre istotu aby sa sem mama nedovalila na ďalší 'ženský' pokec.

Neznášam túto zvedavú stránku mojej mamy. Keď sa jej snažím povedať, aby mi s tým dala pokoj tak to je akoby som to hovorila stene. Nepočúva ma a ide si svoje.

Vykonala som večernú alebo skôr nočnú hygienu a vybrala som sa do ríše snov...

***
O 3 mesiace neskôr:

Doteraz bolo všetko úžasné, priam až dokonalé. Žila som si svoj život a splnil sa mi sen. Stretnúť muža svojich snov. Žila som si ako v rozprávke a zakaždým keď som išla spať som sa bála, že sa ráno zobudím a zistím, že všetko bol iba sen. Jednoducho to bolo až moc dokonalé nato aby to bola realita. Ale nič také sa nestalo. A som za to veľmi rada. Aj keď sme mali medzi sebou zopár hádok tak vždy sme si našli k sebe opäť cestu späť.

Chystala som sa na večeru s Dylanom. Pozval ma do jednej miestnej reštaurácie a ja som veľmi rada. Konečne si môžem dovoliť povedať, že som šťastná. Obliekla som si svoje obľúbené biele čipkované šaty a čierne lodičky. Ešte som si spravila jemný make-up a mohla som vyraziť. Zdokonalila som si ešte oči a to už som počula trúbenie auta. Prišiel Dylan. Usmiala som sa a jemný rúž som si dala do svojej malej kabelky spolu aj s mobilom a peňaženkou. Vzala som kľúče, pozdravila som mamu a vyšla som z domu. Dylan stál opretý o jeho čierne auto a keď ma uvidel tak ústa otvoril do tvaru 'O'. Usmiala som sa a vykročila som k nemu. Objala som ho a pobozkala som ho.

"Ahoj." pozdravila som ho keď sme sa od seba odtiahli. Dylan sa doširoka usmial a chytil ma okolo pásu.

"Ahoj láska. Vyzeráš..." odmlčal sa a poriadne si ma celú ešte raz obzrel. "Vyzeráš...páni nenachádzam slov." zasmial sa a ja spolu s ním. Otvoril mi dvere od auta na strane spolujazdca a ja som mu poďakovala a následne som si sadla do auta.

Dylan si obehol auto a nasadol na stranu vodiča. Naštartoval auto a vyrazili sme. Cesta prebehla v tichu, sem-tam niekto niečo povedal, ale to iba zriedka. Zastavili sme pred Talianskou reštauráciou a vystúpili sme spoločne z auta. Ruka v ruke sme vykročili do reštaurácie kde sme si sadli na naše rezervované miesto. Listovala som v ponuke na jedlá a nakoniec sme sa zhodli, že si dáme kukuricovú pizzu. Objednali sme si pizzu a v tom k nám prišla nejaká baba. Asi tak v našom veku. Mala dlhé blond vlasy a štíhlu vysokú postavu.

"Ahoj, miláčik." pozdravila Dylana a následne mu venovala pusu na líce. To čo kurva má znamenať?!

Ahojteeeee👄 takže máme tu novú časť. Ospravedlňujem sa, že vyšla tak neskoro ale poznáte to škola atď...🏡 každopádne dúfam, že ste s touto časťou spokojný😊. Pomaly ale isto sa blížime k 1k pozretí za čo Vám strašne ďakujeme❤️ pred pár mesiacmi by sme si nikdy nepomysleli, že to zájde takto daleko👑 ĎAKUJEME💕
PS: predstavte si tú babu čo k ním prišla ako Gigi Hadid💪🏻

Maca&Haňa❤️

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now