Áno beriem.

399 17 5
                                    

Blížime sa ku koncu a my by sme vám chceli veľmi poďakovať. Užite si čítanie jednej z posledných kapitol príbehu. 😊

BELLA

"Dyl kľud." Povedala som so smiechom. "Ako mám byť kludný, keď si práve povedala, že nechceš aby som bol otec nášho dieťaťa." Povedal naštvane.

"Dylan to bola sranda. Ja sa s tebou tiež nehá-.... dobre hádam ale to len ako v sebeobrane. A kto iný by mal byť asi otcom NÁŠHO dieťaťa keď nie ty?" Povedala som mierne vytočene a zdôraznila som slovo nášho (ale to vám asi došlo keďže je veľkým 😀).

Dylan si povzdychol. "Dobre máš pravdu...ale nebolo to príjemné. Vieš, že vás oboch neskutočne milujem." Povedal a ja som sa usmiala.

"Viem. Prepáč." Povedala som mu a on si ma pritiahol k sebe a pobozkal ma.

O dva mesiace neskôr

Dnes je tu ten ďeň kedy začína moja nová životná kapitola s mužom, ktorého milujem najviac na svete. A ten uzlík, čo sa nám narodí nám robí ešte väčšiu radosť.

Práve stojím pred zrkadlom v svadobných šatách a nemám ďaleko od plakania. Buď to bude hormónmi alebo som len dojatá. Alebo oboje.

"Opováš revať Bella lebo sa svadby nedožiješ!" Upozornila ma výhražne Bethany, ktorá ma líčila.

"Vieš Beth... ty mi ideš za svedka a Matt ide za svedka Dylanovi. A vieš... my sme sa tak s Dylanom bavili.. že naše malé kinderko bude potrebovať krstných rodičov... a tak nejak sme sa obaja zhodli na vás." Pozrela som sa na Bethany a tá stála s otvorenou pusou.

"T-to ako máme byť krst-tný rodičia malého kinderka?" Spýtala sa koktavo.

"No keď budeš chcieť." Povedala som váhavo, pretože som nevedela či sa teší alebo nie je rada.

"Robíš si srandu?! Samozrejme, že chcem." A začala poskakovať po celej izbe. Ja som sa na nej kvalitne zabávala a odpočítavala minúty do obradu.

DYLAN

Sedíme s Mattom v nejakej miestnosti a čakáme na to až nás zavolajú. Na toto som sa toľko tešil a teraz sa cítim ako v nebi. Idem si brať ženu, ktorú milujem. Bellu. Idem si brať ženu, ktorú nikdy nechcem opustiť, nikdy nechcem zraniť, a nikdy neprestať milovať.

A potom tu je to naše malé kinderko, ktoré patrí k najdôležitejším osobám v mojom živote. Dnes začínam nový život s Bellou a kinderkom. Musel som asi žiriť od šťastia, keďže sa Matt začal smiať. To mi pripomína.

"Matt?"

"Nooo?" Zatiahol s úsmevom.

"Ideš mi za svedka..." chcel som pokračoavť ale prerušil ma.

"Hej.. to už nejkú dobu viem." Zasmial a ja som anneho hodil pohlad ala fakt? nehovor.

"A ja a Bella sme sa rozprávali o kinderku." Vždy keď ho tak oslovím usmejem sa a Matt tiež. Je to trošku narušrné ale inak ok.

"A rozprávali sme sa aj o tom, že nám idete za svedkov a tak sme si povedali, že ak by ste chceli, pretože mi veľmi chceme.... boli by ste byť s Bethany aj krstný rodičia." Povedal soma Mattovi sa úsmev ešte viac rozšíril.

"Že váhaš. Ja budem krstný ocko kinderka." Zasmial sa. A objal ma.
Strašne sme zmäkli ak ste si všimli.

"Som rád, že príjímaš moju teda našu ponuku." Usmial som sa a on ma potlapkal po pleci. Zrazu vtrhol do izby nejaký chlap.

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now