Prosím?!

403 23 2
                                    

》Pesnička《

"Takže povedal mi, že...

Si jej prebrala chlapca. Vraj si sa okolo neho stále vešala a usmievala sa naň. Vraj si s ním i spávala a on ju potom opustil kvôli tebe. Naozaj si ma veľmi sklamala. Takto som ťa nevychovala!"

Keď to hovorila slzy sa mi liali z očí. Toto už bolo dosť. Teraz mi už praskli nervy! Prudko som sa postavila.

"Prosím?!" Skríkla som. "V živote by som nič takéto nespravila. Lukas bol obyčajný sukničkár, ktorý striedal baby ako ponožky! V živote by som s ním nič nemala. Varovala som Chloe o tom aký je no ona ma nepočúvala! Potom ju opustil a ona na mňa nakričala cez celú triedu! Pol roka som mala zo života peklo! Chodila som domou ako zbitý pes a ty si si pol roka nič nevšimla! A len tak pre informaciu! Dylan je prvý chalan, ktorému som toto dovolila! A to, že sa o mne vlastná matka myslí,že som štetka nie je môj problém. Keď verí radšej ľuďom, ktorých stretne na ulici! V tom prípade NIE SI moja matka!"

Slzy mi tiekli a ona na mňa pozerala ako na zjavenie. Otočila som sa na päte a rozutekala som sa do izby.

Dylan

Utekala hore schodami. Jej mama sedela a pozerala do blba. Nebolo od jej mami pekné, že jej neverí a myslí si o nej, že je štetka. Sám som Choe zažil.

Otočila sa na mňa a začala rozprávať.

"Ja..ja.. toto som nechcela." Chytila si tvár do dlaní.

"Všetko čo povedal je pravda. Sám so na vlastné oči zistil čo Chloe dokáže. A i keď to nerád hovorím som na Bellinej strane. Viete s hodou okolnistí tu bola pred pár minútami moja bývalá." Poškrabal som sa na zátylku.

"A nebola zrovna dva krát príjemná. Včera tu dokonca bola Chloe a tiež sa nehrala na najväčšiu kamarátku." Postavil som sa a mieril si to ku schodom. Vyšiel som hore a zaklopal jej na dvere. Počul som ako plače. Bolo mi ju lúto. Vošiel som a videl ju v klbku zamotanú na posteli. Plakala a ja som myslel, že sa rozplačem tiež.

Neviem čo to so mnou je. Som ako baba no strašne ma bolí vidieť ju zlomenú. Sadol som si k nej na postel a začal som ju hladkať po chrbte. Svoj vzlyk usmernila. Lahol som si k nej a zašepkal jej.

"Neplač prosím. Všetko spolu zvládneme. Ja tu s tebou budem stále a budem ťa milovať a podporovať ťa." Šepkal som jej do ucha a ona ku mne zdvihla zrak. Oči mala podliate krvou a pod očami mala kruhy no stále bola krásna. Toto je láska.

"Tak veľmi ti ďakujem. Ani neviem či si ťa zaslúžim. Stále mi pomáhaš. A ja ťa tak veľmi milujem." Povedala cez jemné vzliky.

"Ja tu budem s tebou do konca života." Povedal som jemne sa usmial a dal som jej pusu na čelo. Trošku sa zatriasla a ja som sa uškrnul.

"Poď sem ty moja príšerka." Jemne som sa zasmial a ona somnou. Toto som chcel dosiahnuť. Spokojne som si ju k sebe pritiahol a uveznil ju v náručí.

***

Bella

Tak veľmi ho milujem, že to ani nejde vyjadriť. Pomáha mi tak strašne moc. Neviem či by som to bez neho zvládla. Ani neviem či si ho zaslúžim. Tak úžasného človeka.

Pozrela som sa na hodiny. 7:38. To sme prespali skoro celý deň? Dylan vedla mňa spokojne spal. Nahla som sa k nemu a začala ho bozkávať. Pomrvil sa a usmial.

"Tak na toto by som si zvykol." Zasmiala som sa. Rozlepil tie svoje hnedé kukadlá a tým svojím perverzným úsmevom sa uškrnul. Stiahol si ma zasa na seba a začali sme sa bozkávať. Zasmiala som sa a odtiahla sa od neho.

"Idem sa osprchovať. Potom môžeš ty." Usmiala som sa ako neviniatko.

"A nemôžeme spolu?" Spýtal sa nádejne.

Zasmiala som sa a zavrtela som hlavou <->. Nespokojne zamrnčala. A ja som sa zasa začala smiať.

Vošla som do sprchy a zapla vodu. Toto som potrebovala. Ako to teraz bude. Vlastná matka ma sklamala. Ako si to mohla myslieť a veriť človeku, ktorého ani nepozná. Ešte k tomu je to hentá k_ _ _a. Doriti veď ma obvinila z vecí, ktoré by som v živote nespravila. Verila veciam čo jej niekto povedal na ulici.

Bojím sa ako to bude. Viem čoho je Chloe schopná. Zažila som to a už nikdy nechcem. To čo si o mne ludia rozprávali pre mna nebolo med lízať. Ešte k tomu to bola lož.

Flashback

Zasa mám ísť do triedy plnej idiotou, ktorý si o mne myslia, že som kurva. Agh. Ako tu ja každého neznášam . Vošla som a automaticky sa premiestnili všetky pohlady na mňa.

"Naša osobná štetka prišla. No čo ideme na to?" Spýtal sa ten idiot David.

"Nechaj ju!" Skríkol niekto a ja som sa prekvapene otočila. "Ja si ju beriem prvý." Aha jasné klasika. Všetci sa rozrehotali.

"Fajčíš dobre?" Spýtal sa ďalší a zasa sa rozrehotali.

Deň čo deň toto musím znášať. Tak strašne to tu nenávidím. A hlavne Chloe!

------------

Doteraz mi je s toho zle. Im by sa to tiež nepáčilo doriti! Vypla som sprchu a vošla do izby. Tak nejak som zabudla na uterák ale tak keď už som v polke cesty vracať sa nebudem.

Vošla som. Pohladom ma asi už oprel o stôl ale neriešila som ho. Zrazu po mne hodil deku.

"Okamžite si to obleč lebo za seba neručím." Povedal cez zuby a ja som sa zasmiala.

"Pokooooj." Vybrala som si veci zo skrine a vytiahla ich. "Budeme musieť ísť. Takže poď, pretože sama to nezvládnem." Povedala som smutne a on ma objal.

"Ja som tu stále."

Ruka v ruke sem šli dole a ja som šla rovnou čiarou ku dverám. No karma je karma.

"Bella stoj! Potrebujem sa s tebou porozprávať. Toto som nechcela."

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Ahooooj :)
Som tu s ďalšou kapitolou a dúfam, že sa vám páči. Končíme podobne ako minule. Príbeh by mal mať oficiálne asi okolo 40 častí. Cca samozrejme. Ak sa vám dnešný diel páčil dajte vote ☆. Ak máte nejaké názory alebo čokolvek tak dolu do komentáru ⬇.

Ďakujeme za prečítanie ♡♡♡

Maca&Haňa❤

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now