Párty?

845 40 3
                                    

Bellin pohľad:

V škole to nebolo nič moc. Nudný deň, ako každý. Konečne sme išli domov, keď v tom ma niekto chytil za ruku. Lepšie povedané potiahol ma za ňu. Otočila som sa a uvidela som Dylana.

,,Čo chceš?" pozrela som na neho ako keby mi zjedol večeru, ale ako sa mám k nemu správať? Snáď nie milo.

,,Veď tú mikinu čo asi?" Ups.

,,Jáj tú." chvíľu som bola ticho, nevedela som ako mu mám povedať, že som na ňu úplne zabudla.

,,No tak dáš mi ju konečne?" ruky si dal na prsiach do kríža (obrázok máte hore 👆). Pozerala som dole a konečne som sa vykoktala.

,,Ja...ju tu... nemám" pozerala som sa mu do očí, ktoré následne vypúlil ako keby sa stalo neviem čo hrozné.

,,Čo prosím?"

,,No nemám ju, mám ti to vyslabikovať alebo čo?" chytil sa za hlavu a po chvíli povedal.

,,Dobre,fajn. Idem s tebou domov zobrať si ju." pozrela som na neho s výrazom "si snáď robíš srandu" ale nepomohlo to.

,,No dobre, keď sa o ňu tak strašne bojíš." krútila som hlavou. To si robí srandu! Ešte aby išiel so mnou. Ale veď nech si ju zoberie, keď mu tak strašne chýba.

O pár minút sme prišli k nám domov. Ako inak nikto nebol doma. Vyšla som hore po schodoch a zobrala zo stoličky tú jeho strašne "drahú mikinu". Dylan ma čakal pred vchodom. Podala som mu ju a len sa usmial.

,,Tak tu ju máš. Nabudúce sa aspoň pozri či ti niečo nechýba." Povedala som to dosť hnusne a on? Ani sa nenamáhal povedať "ďakujem". No...po chvíli niečo zamrmlal myslím, že to malo byť to "ďakujem". Zatvorila som dvere a išla si spraviť horkú čokoládu (btw: teraz som dostala takú chuť na horkú čokoládu xD)

Dylanov pohľad:
Išiel som domov a zakričal som na mamu, že už som doma...robím to tak vždy. Išiel som hore do izby, kde ma čakal Matt. Vypleštil som na neho oči. Áno dnes to robím skoro stále.

,,Čo tu chceš?"

,,Vieš, zajtra je nejaká párty a ja lenže máš super príležitosť zblížiť sa s Bellou." On mi snáď s tým nikdy nedá pokoj!

,,No ďiki. Už môžeš ísť."

Matt sa už chystal na odchod,pri dverách mi ešte povedal.

,,Nezabudni, že sa k nej máš správať milo." Uškrnul som sa.

,, 2 mesiace Dyl, mysli na to." a už ho nebolo. Do frasa!

Čas sa mi kráti a ja sa na ňu ešte ani nepozriem. Musím s ňou ísť zajtra na tú párty aj, keď nerád ale MUSÍM. Mysli Dyl mysli! Čo mám asi tak spraviť? Rozmýšľal som dosť dlho, keď v tom ma napadlo, že by som jej mohol napísať SMS-ku. Dobrý nápad! Aspoň raz v živote ma napadlo niečo normálne.

SMS-ky:
Ja: ,,čau :) " čakal som na jej odpoveď ani nie 5 minút. Hneď mi zazvonila správa.
Bella: ,,Ahoj, poznáme sa?" V duchu som so pleskol po čele.
Ja: ,,To som ja, Dylan xD" dúfam, že mi napíše, pretože ako vidím moc ma v láske nemá.
Bella: ,,no, čo chceš a odkiaľ máš moje číslo?"
Ja: ,,To je jedno odkiaľ ho mám a ja lenže zajtra je párty, a že či by si nešla so mnou." Teraz mi už fakt nenapíše. Ale po 5 minútach napísala:
Bella: ,,no dobre, zajtra sa ešte dohodneme."
V duchu som sa neskutočne tešil, neviem síce prečo ale tešil som sa. Nakoniec to nemusí byť také ťažké ako mi Matt hovoril.
-------------------------------------------------------------------
               ---------------------------
Takže je tu ďalšia časť. Po dlhej dobe sme ju vydali, takže dúfam, že sa nehneváte 😊. Najskôr by sme sa Vám chceli poďakovať za neskutočných 56 pozretí čo je naozaj krásne číslo! Ak sa Vám časť páčila určite ju ohodnoťte👍. A ak máte nejaké dotazy čo určite máte tak sa nebojte a napíšte ich do comentu 👇. Máme vás radi a ahojteeee
Maca&Haňa ❤️

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now