Pomsta bude sladká.

618 30 2
                                    

Začali sme sa bozkávať. Najskôr to bol iba taký nemotorný bozk ale hneď potom sa bozk prehĺbil a už bol o veľa vášnivejší. Cítila som tam veľa emócii, ale najviac lásku a vášeň, ktorá nami prúdila.

"Hej hej hrdličky. Poďme dovnútra. Môžte to kľudne dokončit aj tam." začala Bethany provokovať a ja som sa ihneď od Dylana odtiahla.

"Uh..dokončit čo?" robila som sa, že neviem o čom to trepe. Pritom som to veľmi dobre tušila.

"Tak ako keď to chcete spraviť v aute tak kľudne, nech sa páči." mykla rukou Beth a ja som iba pokrútila hlavou. Matt hneď začal krútiť hlavou.

"Tak to teda nie! Ja sa v tom aute veziem aj domov a bol by som nerád ak by tam bolo..niečo..vlhké" s Dylanom sme sa hneď na Mattovi začali smiať. Zosadla som s Dylana a išla som smerom dovnútra, keď som prechádzala okolo Matta tak som ho nezabudla vyprovokovať.

"Neboj sa. Možno nabudúce." zašepkala som a hneď nato som na neho mrkla. Dylan sa začal smiať, pretože ma asi počul.

"Hééj nezvádzaj mi frajera!" odula spodnú Peru Beth a hneď k nám utekala. Začala som sa nekontrolovateľne smiať ale nato Dylan podišiel ku mne a chytil ma okolo pása.

"Veď to ani nemusí. Má lepšieho." zasmial sa Dylan a hneď ma pobozkal do vlasov. Prikývla som a Beth čosi nezmyselné zamrmlala a išla s Mattom dovnútra.

"Inak to v tom aute by nebol zlý nápad." povedal Dylan a robil sa, že nad tým seriózne rozmýšľa. Hravo som ho buchla do ramena.

"Neobávaj sa. Tak ďaleko ešte nezájdeme." povedala som uštipačne a Dylan čosi zamrmlal v zmysle 'ešte uvidíme'. Pobrali sme sa dovnútra kde nás v obývačke už čakali Matt s Bethany.

"Zahráme si Twister?" spýtala sa Beth a ja som radostne prikývla. Bude to naozaj sranda!

***

"Bella pravú ruku na červenú. Dylan ľavú nohu na modrú." počula som ako Matt prikazuje čo máme robiť. V hre sme zostali už iba ja a Dylan. Som zvedavá kto vyhrá. Rozhodne ho nenechám vyhrať.

"Bella to dáš!" počula som ako ma Beth podporuje a to ma neviem prečo rozosmialo.

"Nesmej sa lebo sa začnem aj ja a potom sa zjebem na zem a ty vyhráš!" Dylan to povedal s vážnou tvárou a ja som sa zase začala smiať. Rozhodla som sa, že pôjdem trošku inou stratégiou a Dylana podkopnem. Chudák ten sa ale strepe!

Nad mojim úžasným plánom som sa jemne usmiala a keď som počula ako Matt hovorí Dylanovi aby dal pravú ruku na fialovú tak som ho jemne podkopla a Dylan skončil na zemi.

Začala som sa smiať a rýchlo som sa postavila. Keby ste videli ako vyzeral. Beth aj s Mattom vypukli do obrovského smiechu a jedinému komu nebolo do smiechu bol Dyl.

Podišla som k nemu a klakla som si. "Ale no tak láska, nelež tam ako zdochnutá žaba." začala som ho podpichovať a Dyl na mňa nenávistne pozrel.

"Takže zdochnutá žaba? Ja ti ukážem kto tu je zdochnutá žaba!" okamžite sa postavil a chytil ma na ruky. Začala som sebou mykať a búchať mu do chrbta ale bez výsledku.

Ťahal ma do mojej izby a tam ma doslova hodil do postele. Pozrela som na neho prekvapeným pohľadom ale hneď nato som si spomenula ako bol rozpliacnutý na zemi a hneď som sa začala smiať.

"Čo ti je smiešne?" pozrel na mňa a nadvihol obočie. Prstom som na neho ukázala ale to som asi spravila osudovú chybu. Hneď na mňa skočil a začal ma horlivo bozkávať.

"Toto by som ti neradil viacej robiť." zavrčal pomedzi bozkov. Bozky som mu samozrejme opätovala ale hneď potom som si ho prehodila tak aby som ležala ja na ňom. Teraz uvidí ako sa má správne hrať.

He make me love him ♡(SK)Where stories live. Discover now