28 • koruma

1.6K 95 39
                                    

Bölüm Şarkısı: Destiny's Children - Survivor
Multimedya: Briella'nın giydikleri








28.Bölüm







"Bugün sende bir şeyler var."dedi Grace yüzüme daha dikkatli bakarak.

"Bence de çünkü gözlerinin içi parlıyor."dedi Ashley'de ona katılarak. Yürüyüşten sonra bir daha hiç konuşmadan eve gelmiştik. Babam ve annem ile kahvaltımızı yaptıktan sonra ise kursa gelmiştim. Daha doğrusu beni getirmişti. Artık hem korumam hem de şoförüm olmuştu. Buna inanamıyordum. Kızlarda bunu öğrendiğinde çok şaşıracağına emindim. Henüz ikisi de bilmiyordu.

"Işıktan parlıyordur."dedim kısaca. Ashley muzipçe sırıttı. "Yoksa Nate sana çıkma teklifi mi etti?"diye sorduğunda ona dik dik baktım.

"Saçmalama. O arkadaşım."dedim. Bayan Legher on dakika mola vermişti ve biz havuzun kenarında oturup konuşuyorduk.

"Sen söylemesen de zaten çıkar kokusu merak etme."dedi Ashley gözlerini devirerek. Bende ona aynısını yaptım.

"Siz onu bunu bırakın da bu gece dışarıya falan mı çıksak?"diye sordu Grace.

"Sizinle her çıktığımızda nedense özellikle gece başımıza bir şeyler geliyor. Ya benim, ya Ash'in ya da senin. Hep kurtulan da Ryan oluyor genelde."dedim gülümseyerek.

"Onu bırak."dedi Grace somurtarak. Ryan yine bir haltlar yemiş olmalıydı. "Neden ne oldu?"diye sordum. Az çok tahmin edebiliyordum gerçi. Grace sustuğunda Ash cevap verdi.

"Yine kız konusu.."dedi Ashley elleriyle ıslak saçlarını geriye atarak. Etrafa göz attım. Acaba Chris dışarıda beni bekliyor muydu? Yoksa gitmiş miydi?

"Bence artık söylemelisin Grace. En azından şansını dene bence."dediğimde kafasını iki yana salladı. "Değişen bir şey olmayacak."

"Nereden bilebilirsin ki.." Ashley bana kaş göz işareti yaptığında bir anda sustum. Bence de söylemeliydi. Ki Ryan zaten bunları biliyordu. Belki Grace'in ağzından duyarsa daha farklı olabilirdi.

"Evet söyle."dedi Ashley gülümseyerek. Grace hafifçe gülümsedi. "Emin misiniz?"diye sordu tekrar. Tereddüt ediyor, korkuyordu. İkimizde kafamızı salladık.

"Akşam dışarıya çıkalım lütfen. Canlı müziğe falan gidelim. Evde canım sıkıldı artık."dedi ellerini birbirine kenetlenerek. "Pekala."dedim.

"Ben çok güzel yer biliyorum. Louis'i de çağıracağım ve sende Nate'i çağır."dedi Ashley sırıtarak. İlk başta kaşlarımı çatsam da sonra kafamı salladım. Hoca salona girdiğinde aynı anda havuza atladık. Sudan çıktığımızda üçümüz aynı anda bu duruma güldük.










"Anne? Kızlarla buluşacağız."dediğimde kafasını çiçeklerinden kaldırıp bana baktı. "Nereye gideceksiniz?"

"Daha karar vermedik ama geç kalmam. Yani sanırım."dedi saçımı kaşıyıp gülümseyerek.

"Pekala paran var mı peki?"diye sordu gözlerini kısıp bana bakarak.

"Evet ayrıca babama da söylersin zaten artık bir korumam olduğuna göre kalsam da sorun olacağını sanmıyorum."dedim. Yanağına öpücük kondurduğumda o da beni öptü. "Sen yine de dikkatli ol." Başka bir şey demeden merdivenleri çıktım.

THE COINCIDENCE / chris evansHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin