11 • kaçış

2K 111 21
                                    

Bölüm Şarkısı: Destiny's Child - Lose My Breathe
Multimedya: Nate







11.Bölüm





"Şu çocukta kim acaba?"dedi Ashley parmak ucuyla arkamızı göstererek. Grace o tarafa baktığımda bende bayık bakışlarımla o tarafa baktım. "Hani nerede?"diye sordum merakla.

"Şurada görmüyor musun? Siyah tişörtlü."

"Burada bir sürü siyah tişörtlü var."dediğimde kızgınlıkla bana baktı. Kafam allak bullaktı. İçki içmem diyen ben üç bardak içmiştim. Yanıma geldi ve ellerini çeneme koydu. Kafamı biraz çevirdiğinde gösterdiği çocuğu gördüm.

"Adı Nate."dedim. Grace kaşlarını çattı. "Ne yani o çocuğu tanıyor musun?" Bir süre hiçbir şey demeden Nate'e baktığımda Ashley kulağımın dibinde cırladı. "Anlatacak mısın artık?"diye cırladı.

"Neyi?"diye sordum. Ashley ofladı.

"O çocukta kim ve nereden tanıyorsun?"dedi Nate'e bakarak. Yanındaki arkadaşlarıyla sohbet ediyordu. İçlerinde Ashley'in arkadaşı olan Louis'de vardı. "Bileğim burkulduğunda bana yardım etmişti o sırada tanıştık."dedim.

"Demek sonunda buldun bir tane kendine."dediğinde ona gözlerimi kısarak baktım. "Arı gibi çocuk, dikkat et sokmasın."dedi kıs kıs gülerek.

"Abartma!" Grace bize bir sır verecekmiş gibi eğildi. "Baya komik biri gibi görünüyor."dediğinde ikimizde kaşlarımız çatıp Grace'e baktık. "Ne alaka?"diye sordu benim yerime Ashley.

"Herkesi nasıl güldürüyor bir baksanıza."dedi Grace. Aynı anda üçümüzde kafamızı Nate'ye çevirdik. Etrafındaki arkadaşlarıyla birlikte kahkahalarla gülerken sesleri müziği bastırıp salonda yankılandı. "Yakışırsınız ha.."dedi Ashley sırıtarak.

"Hadi git bir selam ver. Uzaktan birlikte nasıl göründüğünüze bakacağım."

"Her şeyi abartmakta üstüne yok yemin ederim!"dedim sitemle. "Aramızda hiçbir şey yok! Yardım etti o kadar."

"Tamam bir şey söylemedim ki zaten. Yan yana nasıl göründüğünüze bakacağım sadece."dedi ellerini birleştirerek.

"Sen çok kötüsün biliyorsun değil mi?" Birşey söylemesini beklemeden ayağa kalktım. Kalkmamla başım döndü. Grace beni tuttuğunda ona baktım.

"İçki içmem diyene bak!"dedi sırıtarak Ashley. Ona sert olduğunu düşündüğüm bir bakış attığında sustu. "İyi misin?"diye sordu Grace bana bakarak. "İyiyim."

Yavaş adımlarla Nate'nin yanına yürüdüm. Beni fark ettiğinde bedenini bana döndürdü. "Senin ne işin var burada?"diye sordu arkadaşlarından ayrılıp bana yaklaşarak. "Bir partideyiz. Sence ne işim olabilir?"diye ters bir cevap verdiğimde kendime kızdım. Neden durup dururken çocuğa gider yapıyordum ki? Hep Ashley yüzünden. "Seni yeniden görmek büyük sürpriz oldu."dedi gülümseyerek. Kendime yapılanı ona yapmak istemiyordum.

"Evet benim içinde öyle." deyip gülümsedim. Gözlerimi arkaya çevirdiğimde Ashley ve Grace'e baktım. Ashley sırıtarak baş parmağını havaya kaldırdı. Bu demek oluyordu ki birbirimize yakışıyorduk. Grace elindeki telefona bakarken, Ashley bizi izliyordu. "Tek misin?"diye sordu Nate.

"Hayır arkadaşlarımla geldim."

"Bende arkadaşlarımlayım."dedi Louis ve yanındaki birkaç kişiyi göstererek. "Louis arkadaşın mı?"

"Evet, onu tanıyor musun?"diye sordu kaşlarını çatarak. "Hayır ama arkadaşım tanıyor. Bak şu sarışın olan.."deyip Ashley'i gösterdim. Ashley bize bakarken bir anda kafasını arkaya çevirdi.

THE COINCIDENCE / chris evansHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin