Sentiment dezactivat

85 5 8
                                    

Tot ce ne rămâne în viață întotdeauna este iubirea .Nu contează ca este pentru un prieten, un membru al familiei sau o iubită. Acest sentiment rămâne consacrat in sufletul atât el cat şi persoanele pentru care simțim .În acest moment tot ce a mai ramas este Inna şi tata care nu mai știu daca mai trăiește.
Aceasta fata pe care tocmai a apărut are o misiune promițătoare. Ma pregătesc sa o atac.Dintr-odată , cineva apare in spatele ei şi îi sucește gâtul. Kate cade la pamant dezvăluind persoana din spatele ei .Era Inna care mi-a ușurat munca .Cum ma vede , spune zâmbind:
-Te las puțin singur şi încep fetele sa sară pe tine .Am rezolvat-o repede pe tipa asta , spune ea amuzată.
Vazand ca nu am nicio reacție, continuă sa spună :
-Ce e ?Ce s-a întâmplat?întreaba ea îngrijorată.
Se uita apoi in spatele meu şi o vede pe Sophie moarte.Apare langă mine şi mă ia in brațe spunând:
-Îmi pare rău.Dar cum s-a intamplat?spune ea tristă.
-Nu e timp pentru asa ceva .Trebuie sa plecam de aici , spun eu agitat.
-Unde vrei sa plecam?întreaba ea curioasă.
-O sa începem sa călătorim cu mașina prin lume , spun eu schițând un zâmbet.
-Ți-a spus Sophie însfârșit propunerea ei .Bun , am pregatit deja o mașină. Este in capătul pădurii.Ajungem în cateva secunde,spune ea grăbită.
-Perfect, spun eu gânditor.
Pe drum îi povestesc ce s-a întâmplat cu Sophie.Cum ajungem la mașină ne grabim sa ieșim din oraș.Cand Inna vede ca a ieșit din oraş , spune:
-Nu-mi vine sa cred ca am parasit orașul in siguranță. Deci , pe unde vom calatori ?întreaba ea încântată .
-Nu știu, probabil vom face înconjurul lumii.Vom crea cele mai frumoase amintiri împreună. Deocamdată, as vrea sa opresc la urmatoarea benzinărie să fac plinul pentru a nu opri mai tarziu, spun eu gânditor.
-Practic cu aceasta calatorie am scăpat de razboi ?Prespun ca nu ne pot găsi?
-Sa spunem ca amânăm razboiul .Orice vrajitoare ne poate găsi. Deci vom avea surprize,dar eu cred ca vor fi rare,spun eu zâmbind.
-Uite , aici e o benzinarie.Hai sa oprim, spune ea brusc.
-Fii atenta. Tu faci plinul şi eu ma duc sa constrang vânzătorul şi sa iau cate ceva pentru drum, propun eu grăbit.
-Ok , spune ea.
Imediat ce parchez masina, facem exact cum am propus. Apar în benzinărie şi vreau sa ma îndrept spre chips-uri, însa aud ceva de afara. Ma uit după Inna şi observ ca e înconjurată de 5 tipi.Apar imediat langa Inna şi îi înlătur de langa aceasta .În secunda următoare, observ ca cei 5 tipi sunt varcolaci şi ca Inna tocmai a fost mușcată de toți odată. Dintr-odata, observ ca Inna cade pe spate. Ma uit la acesti vârcolaci furios.Doi sunt alăturați unul de altul , alții doi sunt la o mica distanță unul de celalalt iar unu este la distanță de restul.Apar in spatele celor doi varcolaci distanțați.Le rup gatul amândurora în mai puțin de o secundă. Apoi apar la cei alăturați, le strapung coastele şi le prind inimile.Le scot inimile în acelaș timp.Mă mișc atat de rapid încât nu imi vine sa cred.Puterea , viteza şi auzul sunt intensificate.Parcă e o evoluție  a vrăjii intensificării.Cred ca Diana printre  vrajile pe care le-a facut , una a fost de sporire a puterilor mele.Oricum a facut o vraja pentru marirea puterilor deoarece chiar simt o diferență. Apar in fața ultimului varcolac, pe care îl prind de gât şi îl izbesc de pământ.El se uita in ochii mei speriat si spune:
-Tot ce am facut a fost sa ne razbunam pentru haita pierduta,cea pe care tot voi ați macelarit-o, spune el intrigat.
-O răzbunați murind şi voi ?Şi voi mi-ați mușcat iubita toti odata provocându-i 5 mușcături. Realizezi ca eu mai am câteva minute de petrecut alaturi de ea, idiotule , spun eu nervos.
Ma pun pe burta lui şi încep sa îi arunc niste pumni in obrajii.Cand într-unul cand în altul. Impactul este atat de mare incat îi suceste si gâtul. Deși sunt conștient ca el e deja mort , eu continui sa il lovesc cu pumnii pe unde apuc urlând:
-De ce ?De ce se întâmplă fix acum ?De ce trebuie sa îmi iei si iubirea vieții mele ?
Închid ochii şi inspir adânc pentru a ma calma.Apoi apar lângă Inna care sufera .Înainte sa spun ceva ,ea zice:
-Te rog ceva foarte mult , nu încerca sa găsești o metodă sa ma readuci la viață. Așa a fost sa fie .Şi nici nu da vine pe tine sau sa nu cumva sa ma plângi. Concentrează-te pe acest razboi.Sa continui razboiul .Sa supraviețuiești în lumea asta , pentru mine.Multumesc ca te-ai decis sa realizezi un nou inceput in acest oras şi mi-ai dat oportunitate sa te cunosc, Matthew. Esti o persoana specială şi unică , dar putini vad asta pentru ca sunt orbiti de alte principii.Sa nu uiti vorbele mele.Multumesc ca mi-ai aratat acest sentiment etern numit iubire.Multumesc pentru toate momentele împreună. Multumesc ca ai fost tu.Matthew , te iubesc si te voi iubi mereu enorm.Nu stiu de ce nu ne-am privit din prima zi de liceu asa cum ne privim acum.Şi te mai rog un ultim lucru , fă ca aceste sacrificii morbide ale prietenilor tai inclusiv al meu sa merite.Niciunul sa nu fi fost in zadar.Castigă razboiul asta , iubire.Te ...
Însă nu termina cuvântul căci pulsul ei se oprește. Curg încontinuu o multitudine de lacrimi din ochii mei.Nu cred ca ma pot opri.Nu se poate , nu mai pot suporta încă pe cineva.Am rămas singur şi ma simt foarte gol căci singurul sentiment care mai valora ceva nu îl mai pot aplica pe nimeni.Toti au murit cu exceptia tatalui meu de care nu stiu sigur. Aud pași în spatele meu şi ma intorc brusc.Un grup de 3 vrajitori se afla in fața mea.Unul dintre ei spune:
-Doare , copile ?Să vezi ce urmează...
În următoarea secundă , gatul imi este sucit.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Oct 01, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Dragoste nesfârșităTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang