Petrecerea-partea a doua

153 22 0
                                    

Cel mai greu lucru , după părerea mea, este să te încrezi în oameni.Să poți să le oferi încrederea,  să le poți dezvălui secretele tale , gândurile tale cele mai ascunse, să fii sigur că se pot pune in locul tău oricând.Ultimul lucru pe care mi l-a spus Diana , se repetă în mintea mea ca un ecou. E defapt amuzant , eu cred că pot constrânge oamenii dar eu sunt la rândul meu constrâns de situații şi de unele acțiuni ale oamenilor. Nu mai am alta scăpare,  trebuie să o constrâng.  Luminile au fost aprinse pentru un dans special pentru Claudiu, iar colțul nostru întunecat devine foarte luminat.Mă apropii de ea deși  nu îmi intelege această reacție. Încearcă sa o ia ca pe un răspuns. Eu îi ridic bărbia cu mâna pentru a avea contact vizual cu ea. Pupilele mi se dilată, incep să stabilesc o conexiune cu mintea ei şi îi ordon: -Uită tot ce s-a întâmplat de când a început liceul. Constrângerea este completă. Dar spre suprinderea mea ea răspunde. Doar persoanele supernaturale pot rezista  constrângerii.
-De ce vrei sa uit totul ? De ce ? Ce se întâmplă,  Matt? mă intreabă ea tulburată
Atunci o fată cu o rochie de un roşu aprins , având ca accesorii lanț de aur cu un lanțişor  asortat cu  cerceii intră pe ringul de dans.S-a intors spre mine , iar privirea ei parcă mă cheama.Era Cătălina. M-am întors spre Diana şi i-am zis :
-Vorbim mai târziu,  a venit Cătălina, îi spun încă șocat de faptul că nu a fost constrânsă.
Mă indrept spre ea , drumul până la ringul de dans era foarte scurt aşa că am ajuns imediat lângă ea.Toată lumea era atentă la noi si la reacția mea ,la privirile noastre.Ştiind ea acest lucru îmi spune:
-Haide într-un loc mai retras,  vreau să vorbim ceva, spune ea strângându-mi mâinile
Nimeni nu se aștepta ca noi doi să fim atât de  apropiați .
Se îndreaptă spre scări vrând să urce la etaj cu mine de mână. În timp ce urcăm treptele , ea îmi spune:
-Am vorbit cu Claudiu mai devreme să ne lase sus într-o cameră.
După ce urcăm treptele,  trecem printr-un hol lung ,ea se oprește brusc lângă o ușă  din partea dreaptă.
-Aici e , spune ea apoi mă sărută lung şi pasional .
Deschide ușa cu o mână fără sa ne despărțim din sărut. Eu o resping aruncând-o in pat . Ea zâmbind se ridică spre mine.Incepe sa mă sărute tot mai pasional . Buzele ei le simțeam ca parte din mine. Își lipește corpul de al meu şi continuă tot mai pasional . Apoi ea începe să îmi muste buza de jos şi strange atât de tare. Mă sărută iar apoi coboară mai jos şi mă mușcă de gât  atât de tare suge de parcă ar suge sânge. O întrerup spunând :
-Ce voiai sa vorbim ?
-Pai despre noi doi ...adică noi suntem împreună?
-Tu ce crezi? spun eu zâmbind
O împing spre  pat,apoi vin lângă ea. O sărut , iar ea încearcă să mă ridice vrând să stau deasupra ei . Stând pe corpul ei cald , niciun simptom de vampir nu apărea. Încep sa o sărut foarte pasional ,iar totul devine foarte fierbinte .
În această atmosfera fierbinte , Claudiu intră :
-Scuze de deranj, spune el vazandu-ne unul peste altul.Cătălina  poți să mai tai niște mezeluri .S-au terminat şi lumea mai vrea. Eu sunt cam beat.Te rog mult.
-Bine, spune ea încă înfierbântată..
Imediat ce aude acest cuvânt Claudiu coboară.
Eu încă mă uitam la ea .
-Haide la bucătărie ,îi zic eu şi apoi îi strâng mână şi mergem spre scări.
Ajungând,  ea caută un cuțit şi eu scot mezeluri din frigider.
-Pot tăia eu ? o întreb .
-Nu , pe mine m-a rugat , îmi raspunde .
-Bine , dar să ai grijă ,spun eu.
-Nu e prima oara cand tai, zice ea intrigata .
Ea ia parizerul şi începe îl taie.
-Ai văzut cum se uita toata lumea? spune ea îngândurată ridicând privirea spre mine.
Şi apoi in acea  secundă cuțitul alunecă  şi îi pătrunde prin piele făcând o tăietură destul de adâncă .
Instantaneu rana începe să sângereze.  Sângele începe să curgă ușor pe piele fină . Eu îmi pierd controlul ,simptomele de vampir apar . Mă întorc , închid ochii şi incerc să mă calmez. Ies din bucătărie dar pe drumul spre ieșire o aud pe Cătălina spunând :
-Matt, ce s-a întâmplat?  E doar o tăietură .
Pe hol mă întâlnesc  cu Diana, iar de la lumina slabă sper să nu îmi fi vazut ochii. Avea o privire suspicioasă şi foarte surprinsă. Nu mi-a zis nimic. Cum am observat că nu mă vede nimeni am fugit afară cu viteza mea . Atâtea momente frumoase am avut  azi şi stric acum .Nu pot să cred,dar cand văd  sânge nu mă pot abține. În timp ce mă gândeam la asta,niște pași se apropie de mine. După ce ma calmez mă întorc. Era Diana cu un ciob ascuțit intr.o mână. Imediat ce  ajunge lângă  mine se taie la incheietura stângă cu ciobul. Sângele începe să curgă. Ochii mei se înroșesc,  dantura se modifică şi venele din jurul ochilor devin mai proeminente . Nu am timp să reacționez,să mă întorc,doar mă uit în ochii ei cu ochii mei roșii intâlnind privirea ei șocată şi curioasă. Nu mai pot face nimic,nu pot sa o constrâng.
-Am vazut toata scena din bucătărie cu Cătălina,  când ai vazut sânge,  ai fugit. ..Ce eşti tu?intreabă ea
Sângele tot curge,iar încheietura ei este în campul meu vizual.Simptomele mele de vampir rămân aceleași. Mă uit în ochii ei  ,  știind că nu mă mai pot ascunde şi îi spun:
-Sunt un vampir !

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now