Persoană necunoscută

112 17 0
                                    

Deschid ochii şi o văd pe Diana care se uita cu o privire pierdută.Se uita parcă prin ochii mei , atât de gânditoare.Eu apar in fața oglinzii din camera mea iar ea fuge spre camera mea.Eu ma uit in oglindă şi in sfârșit mă văd in forma umană. Eram atât de fericit dar şi uimit in acelas timp.Apar in brațele ei , o strâng atât de tare şi îi spun :
-Mersi mult ,in sfârșit a trecut, mersi !
Ea se uita foarte ciudat la mine şi îmi spune :
-Dar , aseară cand ne-am văzut la petrecere de ce nu mi-ai mulțumit?. Te comporți de parcă acum ai aflat că ți-au trecut simptomele.Aseara ti-au trecut şi ai ajuns la petrecere .Apropo ai fost cam iresponsabil, nu știu ce exemplu vrei tu să îi dai lui Claudiu sau Andreei dar nu e unul bun .Te-ai hrănit cu aproape orice invitat.Şi erai atat de diferit , încât m-am gandit daca nu te-a schimbat vraja mea.
-Ceeee?Sunt suprins pentru că chiar acum am aflat.Şi nu am fost la nicio petrecere , am leșinat după ce ai plecat.Tocmai ce m-am trezit , îi spun serios
-Ba da , ai fost , te-am vazut , poți întreba pe oricine, îmi spune ea foarte sigură pe ea.
Atunci apare Claudiu care intervine in discuție :
-Iubi mergem ? întreabă şi se uita cu un zambet larg la Diana
Diana zâmbește de asemenea uitându-se la el şi zice :
-Imediat , iubi !
Apoi întoarce privirea spre mine şi spune :
-Îți spun ca te-am văzut şi ai fost la petrecere încă o dată. Ce ai ? Amnezii de la atâta sânge?
Mă uit la ea atât de confuz şi îi spun:
-Dar chiar nu am fost.
Apoi Claudiu întoarce privirea spre mine şi spune:
-Tu știi că jumatate dintre invitați au fost mușcați şi vreo 5 persoane ai omorât? Am înțeles ca ne înveți de bine şi să ne controlăm , dar eu cred ca ar trebui sa înveți tu înaintea noastră.
S-a uitat cu o ură în privire şi foarte dezamăgit,apoi o prinde de mijloc pe Diana şi dispar.Nu mai înțeleg nimic.Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Eu știu sigur ca nu am fost nicăieri .Acolo am stat pana acum cateva minute.Dar cum de am putut fii la petrecere ?Diana părea atat de convinsă şi de sigură de ce zice.La fel şi Claudiu.Ce s-a întâmplat noaptea trecută ?Cât mă gândeam la toate astea cineva imi apare in pragul ușii. Era Andreea care se uita cu frică la mine .Avea o privire atât de nesigură, parcă eram o noua specie descoperită .Se uita atât de ciudat şi cu o ură în privire şi îi era frica şi sa vorbească cu mine.Întrerup această liniște şi îi spun :
-Andreea , ce se întâmplă?De ce mă privești așa?
-De ce te privesc așa? Nu te preface ca nu știi de ce ?
-E cumva legat de noaptea trecută?
-Nu te preface ca nu știi...
-Uite chiar nu știu , te rog spune-mi şi iartă-mă daca ți-am făcut ceva.
-Tu chiar crezi ca îmi va trece cu niste scuze ?Tu chiar nu realizezi ce mi-ai făcut ??Matt ,mi-ai sucit gâtul şi eu am crezut ca am murit.Nu suportam să văd cum te hrănești fără oprire şi am zis să intervin.Atunci m-ai prins de gât, m-ai izbit de un perete şi mi-ai zis că asta înseamnă să fii vampir apoi mi-ai sucit gâtul. Durerea pe care am simțit-o şi trădarea, nu ți-o poți închipui, povestește ea gânditoare parcă retrăind scena.
Nu pot înțelege ce se întâmplă şi cate s-au întâmplat noaptea trecută.Cineva a știut faza cu sucitul gâtului intre vampiri.Unui vampir daca i se sucește gâtul ,se regenerează. Singura cale prin care poți omorî un vampir este doar scoțându-i inima.Nu știu cum sa reacționez în fața Andreei dar în final îi spun:
-Uite nu am fost eu , trebuie sa ma crezi.
-Aş vrea sa pot , imediat ce spune asta dispare.
Mă simt distrus .Nu pot înțelege ce se întâmplă cu mine .Încep sa cred ca am făcut toate astea ca efect secundar al vrăjii.Gandurile sunt întrerupte de un apel de la Inna.Imediat răspund şi conversația începe :
-Buna iubi !Ce faci?
-Bine iu..bi spun eu bâlbâit, tu ?
-Mă simt extraordinar, Matt , ai fost super seara trecută. Atât de pasional şi totuşi atât de brutal.Ai fost atat de tandru dar si atat de dur. Te iubesc in adevăratul sens al cuvantului , vampirul meu.
-Stai , ce s-a întâmplat mai exact azi noapte?
-Ee, știi tu !Ne vedem mâine când mă întorc de la bunici.Te iubesc.
Şi apelul se termină .Sunt atât de confuz şi de curios in legătură cu noaptea trecută .Tot nu înțeleg ce se întâmplă. Aud soneria şi apar in fața ușii. Imediat o deschid.Nu imi vine să cred ce văd în fața ochiilor.Vad o persoană care seamănă identic cu mine.Parcă m-aş uita în oglindă.Aceiaşi ochi caprui închiși şi acelaş par şaten deschis .Mă uit în ochii lui şi văd o privire hotărâtă şi ușor tristă. Ochii , părul, fizionomia , înălțimea totul e la fel.Nu știu cum să reacționez .Parcă ar fi o clonă. Însă acum ştiu cine s-a dat drept mine la petrecerea de seara trecută. Sunt complet șocat.

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now