Umanitate zdrobită

81 7 1
                                    

Iubirea este un sentiment atat de profund, atat de puternic şi atat de neînțeles. Nimeni nu ii găsește o definiție şi nimeni nu știe dacă îl trăiește cu adevărat. Pot spune ca este cel mai complex sentiment întâlnit vreodată.
Acest sentiment implica compasiune , înțelegere,reciprocitate , intensitatea sentimentului, cum acesta este simțit de către cei doi ;compromis , din start iubirea este un compromis, trebuie să te dedici unei singure persoane ; fericire, un sentiment implicat aici , simțit la o intesitate maxima .
Iubirea este sentimentul pentru care trăim , pe care îl asteptam toată viata sa îl simțit cu adevărat. El ne poate face foarte fericiți, doar întâlnind privirea persoanei iubite.Ne poate face chiar iraționale, ne poate orbi , ne poate face să facem prea multe compromisuri. Dar ne da un sens , un contur al vieții aparte ce alte sentimente nu ne pot da.Iubirea leagă din punct de vedere sentimental doua ființe, le face sa depindă una de cealaltă, sa trăiască în funcție de cealaltă, problema celuilalt sa fie mai important decât propria ta problema ,fericirea ta sa provină din fericirea celuilalt , zâmbetul celeilalte persoane sa îl simți ca o vibratie în tot corpul.
E un sentiment ce îl simțim inevitabil pe parcursul vieții. Însă dacă nu îl simțim la complexitatea acestuia. Deși de cele mai multe ori susținem ca îl simțit cu adevărat.Ne înșelam amarnic.Niciodata nu știm dacă îl simțim asa cum trebuie sau dacă îl simțim la aceeasi intesitate cu celalalt.
Dacă tu nu îl simți la complexitatea lui de ce susți contrariul?De ce faci speranțe celeilalte persoane? De ce modelezi o inima printr-o minciuna atat de cruciala ?
Așadar , acest sentiment trebuie împărtășit cu mare atenție. Ma aflu în fața persoanei care susținea ca îl simte la complexitatea acestuia față de mine . Însă s-a dovedit contrariul.Vazandu-ma în fața ușii ,ea spune :
-Bună, iubirea mea.Nu ma asteptam sa ajungi asa de devreme.Se pare ca masa aceea a fost scurtă, spune ea pe un ton blând.
-Nu am mai putut asteptă sa nu te vad.Va fi o seara perfectă, spun eu vesel.
Atunci ea ma lasa sa intru şi imediat după ce trec ,închide ușa şi se uită în ochii mei spunând:
-Părinții mei au părăsit locuință de peste o ora, spune ea mișcându-si buza de jos şi se uită cu interes la pantalonii mei.
Ma apropii de ea ușor, dar în momentul cand fac primul pas deja ea își lipește buzele ei calde de buzele mele.Tot corpul ei vibrează şi pulsează tot mai repede.Eu încep sa cobor de la acele buze spre gâtul ei imaculat.Ochii mei devin de un rosu aprins, semn ca simptomele se activează. Îi sărut gâtul simțind parfumul dulce al ei.Ea incepe usor sa gafaie .Nu ma mai pot abține şi încep să îmi înfig colții. Ea imediat reacționează:
-Liviu, ce faci?Credeam ca te-ai hrănit.Te rog ,oprește-te!Liviu!Liviu,spune ea foarte speriată.
Eu am vrut sa gust acest sânge dulce la care m-am abținut atâta timp. Ma retrag din gâtul ei şi spun cu simptomele active:
-De când am vrut sa îmi înfig colții în gâtul tau , Inna.Acum am reușit şi nu vrei sa știi ce va urma, spun eu zâmbind.
-Matt , din nou , nu pot sa cred asa ceva.Orice ai de gând sa faci , Liviu va veni și ma salva .Iubirea mea va veni în scurt timp, spune ea tremurând de frică .
-Pana când va veni prețiosul tău iubit, noi doi ne vom distra , spun eu zâmbind şi uitându-mă cu simptomele active în ochii ei.
Cum termin propoziția, apar în bucătărie, iau un cuțit şi apar din nou în fața ei.Ma uit în ochii ei şi spun :
-Nu te vei împotrivi la ceea ce va urma , spun eu destul de concentrat.
Imediat apoi ii înfig cuțitul în partea de jos a abdomenului.Ea începe sa urle şi sa plângă în acelaș timp de durere .Eu ma uit în ochii foarte calm şi spun :
-Te cam sfâşâie durerea, Inna ?Asta nu e nimic pe lângă ce va urma.Sa știi ca nu ma impresionează nicio lacrima.Pana când va veni iubitul tău, tu vei muri de durere, spun eu zâmbind.
-Ce ți-am făcut eu de merit asta ,Matt?întreabă ea tremurându-i vocea.
-E un fel de glumă?Tu chiar nu știi? întreb eu amuzat
Imediat ce termin propoziția scot cuțitul din abdomenul ei .Ea reacționează urlând tot mai tare şi un milion de lacrimi se preling pe obrazul ei .Îi prind mână dreaptă şi încep să înfig cuțitul în încheietura. Apoi urc ușor cu cuțitul pe mana ei sfâșâind tot mai mult pielea ei fină. Ea urla tot mai tare şi obrazul devine o punte a lacrimilor ei .Dupa câteva secunde spune:
-Nu, crede-mă , ca eu chiar nu știu , spune ea cu vocea tremurândă.
Sângele din abonamenul ei și din mana ei se tot prelinge creând o balta de sânge în jurul ei.Eu îmi mușc încheietura şi duc mână la gura ei pentru a-i da puțin din sângele meu .În timp ce ea înghite sângele meu , eu spun:
-Fac asta ca sa simți o parte mica din durerea pe care am simțit-o eu când am aflat ca de fapt nu ma iubești pe mine , îl iubești pe Liviu.Acea durere mi-a ars bucățile inimii .Am crezut ca efectiv voi ceda din cauza noii veşti.M-a lovit în inima ca o săgeată. A fost o durere de nesuportat. Cu ajutorul opririi umanității am oprit acea durere.Acum ca rănile s-au vindecat , vom relua aceste răni. Asa vom face pana când ma voi plictisi, spun eu zâmbind.
Îmi retrag încheietura de la gura ei şi ma pregătesc sa ii sfâşâi din nou epiderma cu lama cuțitului. Deodată aud bătăi în ușă. O iau pe Inna şi stau cu ea în fața ușii ținându-i capul .Inna imediat spune :
-Liviu , intra repede, spune ea speriată.
Cum termină propoziția, Liviu deschide ușa şi ochii lui ma țintesc imediat.Cand o vede pe Cătălina în bratele mele , cu capul susținut de palmele mele, el începe sa spună:
-Dă-i drumul Innei și noi putem rezolva orice treaba apoi.Dar nu o implica pe Inna în asta, spune el foarte tensionat.
-Şi dacă nu vreau ?îl întreb eu uitându-mă în ochii lui
-Te voi omorî Matt , chiar în secunda asta , spune el pe un ton autoritar.
-Nu cred ca știi cine pe cine omoară. Dacă îndrăznești sa faci un pas , Inna moare, spun eu foarte calm
Liviu este socat complet , gândul că ar putea pierde pe Inna îl doboară complet.Toate acestea se pot observa doar uitându-te în ochii lui.Se citește în privirea lui speriată. În următoarea secundă ii sucesc gâtul Innei şi o las să cadă la pământ. Liviu o prinde înainte ca ea sa atingă podeaua.Incepe sa plângă şi nu ii vine sa creadă ca bătăile inimii Innei s-au oprit.O lasă pe podea şi apare în fața mea ținându-mi gâtul cu mana lui dreaptă .Imediat ce face asta spune :
-De ce ai făcut asta ?De ce ai vrut sa ma distrugi ?Oricum tu ai omorât-o pe ea şi eu te voi omorî pe tine, spune el furios.
-Sa știi ca înainte sa faci ceva ,i-am dat din sângele meu , deci când se va trezi va fi în tranziție spre a deveni un vampir, spun eu calm.
Fața i s-a luminat pentru câteva secunde , dar cuprins de un alt gând ochii i se întunecă, nu era deloc încântat ca Inna va deveni vampir. E vizibil.Vazand ca nu spune nimic , eu zic :
- Mă saturasem sa o vad atat de neajutorata, măcar acum când ma voi întâlni cu ea , ne vom lupta , nu va mai fi atat de ușor sa o ranesc, spun eu ironic.
-Nu ai idee ce mi-ai putut face .Va trebui sa o acomodez cu aceasta lume supernaturală, cu viata de vampir.O voi pierde.Gata , m-am saturat de tine .Îți vei recăpăta umanitatea , spune el furios.
În următoarea secundă îmi sucește gâtul...

Dragi cititori , scrieți în comentarii parerea voastra despre carte.
Deasemenea , am dat peste o carte foarte interesanta şi plina de mister : http://my.w.tt/UiNb/bCSOLjMkAt .

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now