Geamăn distrus

72 5 1
                                    

Tot timpul ne dorim să ieșim în evidență, sa distrugem clișeele, sa fim speciali. Mereu ne gandim la o astfel de metoda fie pentru a câștiga atenție, fie un rang social. Ne dorim dragoste , bani şi faimă.Din aceasta lista de 3 dorinte doar una este cu adevărat valoroasa : dragoastea. Pot spune ca eu am în acest moment faima de care tot vorbesc.Sunt o dublura şi am ceva ce fiintele supernaturale nu au .Gândiți-vă că sunteți o persoana speciala in această lume şi toată lumea te dorește. Iar peste ceva timp vor veni toți ca sa ia acel dar al tau sa îl foloseasca pentru ei. Înfricoșător, nu-i așa? Nu am ales sa fiu special , efectiv soarta s-a asigurat de asta.
Mă gândesc la toate astea în drum spre casa  Dianei, imediat ce am disparut de langa bătrânica .Ajung in  fata usii şi încep sa ciocăn .In câteva secunde , sunt întâmpinat de Diana ce incepe sa ma întrebe imediat :
-Ce faci?Esti bine? Ti-ai revenit? întreaba ea intr-o secundă.
-Da , sunt ok și mi-am revenit. Am nevoie urgent de ajutorul tău .Vino cu mine şi îți explic pe drum, spun eu destul de formal.
Ea se uita în ochii mei şi imi întinde mână .Zâmbind îi prind mana şi dispar cu ea spre casa mea.Pe drum îi povestesc ce s -a întâmplat cu tata şi cu bunica ei .În cateva minute ajungem în sufrageria casei mele .Inna , Sof şi Clau erau deja acolo.Dupa ce le povestesc ce s-a întâmplat cu bunica , Sof spune :
-Ești sigur ca e o idee bună cu Liviu ?întreabă îngrijorată.
-Trebuie sa termin odată pentru totdeauna cu el, Sof , spun eu hotărât.
-Dar este mult mai bătrân decat tine , Matt , spune ea tot îngrijorată.
-Are dreptate , sora ta , spune Inna la fel de îngrijorată .
-De aceea am chemat-o pe Diana , vrăjitoarea noastra , spun eu serios.
Toată lumea se uită confuză la mine inclusiv Diana.Pentru a-i lamuri , continui spunând:
-Diana , îți amintești cand ai folosit vraja aceea de mi-a intensificat puterile crezând ca îmi va pieri pofta de sânge? întreb eu zâmbind.
-Da,dar cu ce te ajuta asta ?continuă Diana curioasa.
-Nu e o simplă vraja ce îmi ține simptomele de vampir active .E o vraja ce intensifică puterile unui vampir : forța , viteza , constrângerea şi pofta de hrănire. E un fel de evoluție a unui vampir. E totul intensificat.E singura cale sa îl înving pe Liviu , spun eu explicit.
-Sa zicem , spune Sophie nesigură.
-Eu încă nu sunt de acord cu toate astea.Te expui unui risc prea mare , Matt , spune Inna mai îngrijorată.
-Nu e un risc atat de mare .M-am saturat de Liviu până peste cap.De cand a ajuns în oraș, a provocat numai probleme.Stii si tu foarte bine Inna , cate probleme a provocat si între noi,spun eu intrigat.
Inna parca îşi inghite cuvintele , dar conversația este continuata de altcineva:
-Eu consider ca este o idee bună,dar tot trebuie sa ai grija căci vraja nu iti adaugă anii vechime ci doar intensifică puterile, spune Clau îngrijorat.
-Sunt conștient şi de acest lucru , Clau , dar nu am alternativă, spun eu oftand.
Mă intorc spre Diana şi spun:
-Sper ca mai știi vraja , spun eu uitându-mă fix in ochii ei .
-Desigur , spune ea.
Imediat apoi , închide ochii şi incepe vraja.Ridica mainile şi odata cu ele pronunță tot mai repede vraja.În câteva secunde, simt cum venele devin tot mai proeminente în jurul ochilor. De asemenea ochii mei caprui devin tot mai pătați de un roșu aprins.Usor usor şi dantura se schimbă. În scurt timp , simptomele sunt active la maxim şi Diana se oprește deschizând ochii.Cum vede noua mea înfățișare, Diana spune:
-Baftă,spune ea cu căldură.
-Ai grija , spun în cor Clau și Sof.
-Mulțumesc , spun eu ușor stânjenit.
-Ti-am trimis adresa casei lui Liviu pe telefon,spune Inna tot apropiindu-se de mine.
Apare în secunda urmatoare în fața mea şi mă sărută atat de dulce ca ma trezesc toți fiorii. Din cauza intensificării, simt fiecare vibrație ce mi-o transmite. Ma desprind de ea şi ma pregătesc sa plec.Simt cum Inna ma trage brusc spre ea , spunând:
-Nu !Nu am sa te las sa faci asta.E prea periculos, nu pot risca sa te pierd deloc.Nu te duce , sigur exista şi o alta cale, spune ea speriată.
Dupa ce ochii mei roșii îi ațintesc pe ai ei  albaștrii , spun:
-Inna , liniștește-te.Vor urma momente cand ma voi expune unui pericol mult mai mare  cu vampiri mult mai bătrâni. Acomodeaza-te şi fa-o repede.Şi chiar daca ești iubita mea nu înseamnă ca îmi poti suprima libertatea .E decizia mea şi tot ce poti face tu este sa o respecți, spun eu rece.
Imediat apoi dispar şi apar la locația dată de Inna.Eram conștient că pentru a-l invinge pe Liviu trebui să fiu rapid şi plin de atacuri consecutive. Eu sunt mult mai rapid decat el cu ajutorul vrăjii.Însa puterea lui completa nu o am .Deci trebuie să fiu rapid şi scurt.
Bat la uşă şi aștept sa imi raspunda cineva .In cateva secunde , ușa e deschisă de Liviu care e șocat de înfățișarea mea intensificată. Dupa ce își ascunde surprinderea, spune :
-Matt , dar ce te aduce pe aici ?întreabă el indiferent.
-Scutește-mă, spun eu sictirit.
Imediat ce termin propoziția il prind de gât şi il izbesc de un perete din casa asigurandu-ma ca inchid şi usa de la intrare. Nu vreau sa ma deranjeze nimeni cand il omor pe acest individ. Cu o mana in gâtul lui strângând tot mai tare , iar cu cealaltă căutând inima. Incep sa patrund in cavitatea lui toracică, însă dupa cateva secunde mainile îmi sunt sucite şi sunt izbit de un perete. Apare în fața , ma prinde de gât cu o mana şi ma ridica în aer lasandu-mă să inspir o cantitate mica de oxigen.Cu celălaltă mana parca ar vrea să îmi caute inima. Văzând nesiguranța lui , încep sa spun:
-Haide, omoară-mă!Înfigeți mana in cavitatea mea toracică şi înlătură inima!Distruge-mă!Răzbună-te!Haide odata !Omoră-mă, urlu eu cat pot de strânsoarea de care abia puteam respira.
Se uita la mine suprins de ceea ce spun însă văzând ca nu răspunde, continui :
-Ce ?Nu ma omori?Nu mă omori pentru ca fara mine nu iti poți îndeplini micul plan, spun eu rece.
Simt cum își înlătură mână şi ma lasă sa cad , însă eu îmi păstrez echilibrul cazand pe picioare.Sunt fix în fața lui, iar el începe sa își activeze simptomele.Acest lucru nu va avea acelaș efect ca şi în cazul meu. E doar de intimidare pentru mine.Ochii lui rosii ațintesc  ochii mei la fel de roșii. Daca ne-ar vedea cineva nu ar putea sa ne diferențieze. Cu acest contact vizual fulgerător, el spune :
-Poftim ?
-Nu cred ca e cazul sa te mai ascunzi .Fara mine sau mai exact sangele meu , nu îți poți face prețioasa vraja a imortalitații. Am fost șocat să aud de aceasta vrajă, spun eu rece.
-Şi acum ai venit sa ma convingi sa nu fac vraja ?întreabă el amuzat.
-Nu chiar , spun eu cu dezgust.
Imediat apoi il prind de gat şi il izbesc de masa de lemn din sufragerie. Masa se rupe din cauza impactului, iar Liviu este puțin rănit. În urmatoarea secunda , iau un picior de lemn şi îl infig în stern.Imediat el incepe sa gâfâie speriat știind cat de aproape e de inimă acel picior de lemn. Se uita parca în gol şi spune :
-Am înțeles cu ce intenții ai venit, spune el nesigur.
Cum termină ce are de spus , rupe în două piciorul de lemn şi ma aruncă dupa el.Se ridica şi isi scoate bucata de lemn ce i-a ramas în stern .Imediat apoi o aruncă spre mine.Eu o prind şi o arunc spre el .Acea bucata se infinge din nou in sternul lui, din cauza neatenției lui .Liviu e neatent pentru ca e ranit şi e puțin afectat de asta.E ocazia perfectă. Iau şi cealalta bucata de lemn şi i-o înfig în diafragmă.Acesta deja speriat , începe sa se uite în gol. Încerc din nou sa îl atac, însă instinctul de supraviețuire a lui Liviu intervine. Imediat el ma respinge aruncându-mă la o distanță considerabilă. Cum ma respinge , începe sa isi scoata cele 2  bucati de lemn de pe piept .În timp ce el se ocupa de asta , eu observ biblioteca lui cu geam la exterior.Imediat ce se reface , începe sa ma atace furios. Ma prinde de gat şi ma izbeste de perete ridicându-mă cu o mână. Imediat apoi spune:
-Văd ca ai prins tupeu, Matt.Cred ca am sa renunț la acea vrajă.Deci care sunt ultimele tale cuvinte ?întreaba el cu un zambet superior.
-S-o crezi tu, spun eu amuzat.
Încep să îi sucesc mână cu care ma tot strange şi ajung sa o sucesc atat de tare încât începe sa își miște corpul odată cu mana pana cand pică la pamant.Cum îl vad la pamant , ma duc sa iau un alt picior de lemn .Îl aud cum se ridica şi deja e intors spre mine.Ma întorc brusc şi îi izbesc piciorul de lemn peste față cu viteza intensificată. În urma impactului cade la pământ. Nici nu mă gândesc sa îl las să își revină, îl prind de ceafa şi apar langa acea biblioteca şi îi arunc fața în acea sticla. Efectiv am spart geamul cu fața lui prinzându-i de aceasta milioane de cioburi fiind in mare parte a feței taiat.Îl înlătur de acolo şi il izbesc de rămășițele mesei pe jos.Ma uit în ochii lui ce sunt șocați şi ii spun:
-Lasă-mă sa te curăț de cioburi , spun eu ironic.
Iau un alt picior de lemn şi încep sa îl infig uşor spre inima lui.Aud cum coastele sunt sfărâmate şi aluneca tot mai adânc. Pentru prima oara îl văd pe Liviu speriat de moarte. Avea fața rănită şi plina de cioburi .Se putea observa frica de moarte din ochii lui.Mă uit in ochii lui cu un zâmbet  malefic şi îl întreb:
-Care sunt ultimele tale cuvinte , Liviu ?
Prind si cu cealalta mână piciorul de lemn şi ma pregătesc să împing brusc .In secunda cand ma hotărăsc sa îl omor , sunt prins de gât şi izbit de un perete de catre cineva.In urma izbiturii piciorul de lemn a fost înlăturat din cavitatea toracică. Era Allison cea care m-a împiedicat să îl omor pe Liviu.Este foarte confuză în privința identității mele .Nu stie daca sunt Liviu sau Matt .Insa fără să se mai gândească spune:
-Terminați aici şi acum această luptă fără sens , spune ea autoritară.

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now