Familie cenzurată

85 4 1
                                    

Dragostea poate fi clasificată într-o ierarhie a intensității acestui sentiment.In primul rand , exista dragostea pentru părinți, oamenii ce ne-au dat viață. Apoi dragostea pentru persoanele iubite , cele pe care le iubești in adevaratul sens al cuvintelor.Iar apoi dragostea pentru prieteni, persoanele ce raman mereu langa noi. Dintre toate aceste trei cea mai puternica si necondiționată dragoste este cea pentru părinții nostri.Pe ei îi vom iubi indiferent de circumstanțe şi mai mult decat pe oricine. Însă eu nu am crescut cu acest tip de dragoste , nici nu stiu daca ar trebui sa imi lipseasca pentru ca nu stiu ce.Însa când acest barbat a aparut parca o camera din inima mea s-a deschis mai ales la auzul cuvantului "fiu".
Înca ma uit la el şi nu stiu cum sa reacționez .Observ cum se apropie cu bratele deschise şi ma strange in brațe părintește.Simt o caldura şi o dragoste atât de sinceră.Am in față un om ce ma iubeste asa cum sunt .Dupa cateva secunde se desprinde de mine şi inchide ușa .Imediat apoi se intoarce spre mine şi spune:
-E şi Sophie aici ?întreabă curios
-De unde o stii pe Sophie?întreb eu cu aceeași curiozitate
-Cum sa nu imi stiu fiica?întreabă el retoric
Sunt complet șocat.Sophie e sora mea ?E imposibil .Însă şocul meu e întrerupt de raspunsul lui Sof :
-Poftim ?întreabă ea în timp ce coboara scările.
Când ajunge la parter , se apropie de noi doi şi parcă așteaptă un răspuns de la tata.El cum o vede mai aproape de el spune :
-Cat de mult te-ai schimbat şi tu ,Sophie.In sfârșit te pot privi de la o distanta atat de mica , spune el cald.
Imediat apoi o strange în brațe , iar Sof copleșită de sentimente , începe sa planga.Îl strânge si ea la fel de tare.Imediat ce se desprind unul de celălalt, tata spune:
-Ma bucut atât de mult ca în ciuda faptului ca nu știți ca sunteți frati , voi doi ati rămas la fel de apropiați , exact ca frații. Însă de astazi , va pot spune cu tarie ca sunteti frați de sange nu doar de suflet.De-a lungul timpului , am vazut cum v-ați ajutat sa intrati in aceasta lumea supernaturală, spune el usor gânditor.
Eu ma întorc spre Sof şi ne aruncam niste priviri zambind .Apoi continui eu conversația vrand sa imi satisfac curiozitatea :
-Dar cum de esti în viata ?Cand mi-am cautat familia ,tot ce am aflat este ca au ars împreună în casă. Asta am stiut in tot acest timp, spun eu usor intrigat.
-Şi eu m-am interesat de părinții mei , însă am auzit tot de o moarte ciudată așa că am încetat, spune ea pe acelaș ton.
-Am trait în tot acest timp .Tot ce am vrut este sa va protejez de orice.Am vrut la un moment dat sa ma arat, dar mi-a fost teama ca ma veti judeca ca am absentat atata timp. Așa ca i-am constrâns pe toți sa va spuna ca eu împreună cu mama voastra am murit , spune el calm .
-Mama , de ea stii ceva , ea de ce nu a putut veni ? întreaba ea cu o sclipire în ochii.
-De ea nu am auzit nimic în ultimii 100 de ani .La un moment dat am aflat ca a intrat într-un grup de vrajitoare.Altadata am auzit ca a murit.Deci nu știu nimic , spune el trist.
Am oftat amândoi.
-Tata , ce ființă ești in lumea supernaturală?întreb eu curios.
-Sunt un hibrid, o combinație dintre un varcolac şi un vampir.Eu m-am nascut așa din cauza unui blestem adus părinților mei ,care erau fiinte supernaturale, de a aduce un urmaș .Tata era vampir iar mama era varcolac .Acele vrăjitoare cand au aruncat vraja sub forma de blestem asupra parintilor mei spunându-le :" Trebuie sa schimbam lumea supernaturală din temelie .Voi veti fi creatorii unei fiinte inedite".Parintii mei nu au ce face decat sa respecte aceasta vrajă. Practic sunt o fiinta superioara fata de celelalte din lumea supernaturală. Eu la randul meu am avut doua variante , fie mama voastra năștea hibrizi ori vampiri ori varcolaci. Însă a iesit cu totul neașteptat un vampir si un varcolac, spune el serios.
-Vrei sa spui ca așa ne-am născut , tata ?întreabă Sof .
-Da , v-ați nascut fiinte supernaturale .Mama voastra a fost si va ramane mereu una dintre cele mai puternice vrajitoare ale tuturor timpurilor. Tu, Sof, te-ai născut varcolac iar tot ce a putut mama voastra sa faca este sa încetinească o posibila transformare. A facut o vraja ca doar atunci cand esti pregatita mental ,fizic şi psihic , sa te poti tranforma în lup.Oricum cu ajutorul fratelui tau te-ai adaptat cu viata de varcolac , spune el gesticulând.
-Iar eu ? întreb eu timid.
-Tu , Matei tată, te-ai nascut de asemenea vampir. Dar în cazul tău am gasit o cale sa scapi de viata supernaturală pentru totdeauna. Era tot ce eu si mama ta ne doream , sa ne scapam copii din aceasta lume.La Sof am putut întârzia , iar la tine am putut anula.Cu toate acestea a existat un risc pe care ni l-am asumat.Riscul era ca vei deveni o dublura. Însă din cate auzisem noi despre asta , nu am considerat o problema.Mai ales ca nu mai erai o fiinta amenințătoare.Vraja a fost unica şi in viata unei vrajitoare poate fi folosita doar o data.Mama voastra a strans puterea a 30 de vrăjitoare pentru a putea îndeplini vraja.Inafara de unicitatea vrăjii, doar o data poti scapa de vampirism şi oricand oricine te poate transforma apoi.Însa noi nu ne-am gandit atat de mult. Ea a spus înainte sa faca vraja :"Faptul ca va fi o dublura va zbuciuma lumea supernaturală .Şi nu stiu daca vraja il va ajuta pe toata durata vieții căci nu stiu cat poate fugi de ființă supernaturală ce s-a născut ".Aşa ai devenit o dublura ,Matei, spune el destul de trist.
-Pai şi cu toate astea tot am devenit vampir.Nu ai spus ca ne-ai protejat?întreb eu nedumerit.
-Da , ai devenit parca adeverindu-se cuvintele mamei voastre spuse inainte de a face vraja.Imediat ce am facut vrajile amândurora, v-am dus la niste oameni pe care i-am constrâns. Tot ce am vrut este sa va izolez de aceasta lume periculoasă. Cand am revenit în viețile voastre in mod incognito pentru ca nu m-am putut abtine sa nu va urmăresc , amândoi deja ați intrat în lumea supernaturală.Sophie tu deja avusesei doua transformari cand am început sa te urmăresc. Singurul lucru de care am fost fericit si mereu voi fi ca ati fost împreună. Şi ați combatut lumea asta împreună descoperind multe.De asemenea , cand am început sa te urmaresc deja redevenisei vampir. Şi am realizat ca vraja mamei voastre a fost in zadar mai ales ca a venit si cu faptul ca ai devenit dublura.Acest lucru ca pe langa un vampir esti si o dublura , te va bantui mereu, spune el posomorât.
-Doamne , nu am știut niciodata cat de speciali suntem și cum s-a intamplat totul. Sunt şocat.Mereu am crezut ca sunt un simplu vampir ca orice altul ,spun eu evident suprins.
-Sa nu uitați un lucru niciodata, dragii mei copii , ca sunteți foarte speciali în lumea supernaturală. Gândiți-vă ca v-ati născut așa. Sunteti varcolaci şi vampiri autentici. Iar tu , Matei , pe langa acest lucru esti o dublura. Aici stiu ca nu a fost decizia ta .A fost greșeala noastră pe care încerc sa o repar de atâția ani.Era mult mai usor daca ramaneai doar vampir .Dar faptul ca ești dublura zbuciuma toata lumea supernaturală. Nu a mai existat o dublura de peste o mie de ani cand alta vrăjitoare a facut asta unui vampir. Cam este o vraja interzisă. Te rog mult , Matei ,sa privesti acest dezavantaj cu seriozitate.Cateva picături din sangele tau şi poti accesa lumea de dincolo aducând cei mai puternici vampiri sau vrăjitoare. Tu poti fisura cu totul zidul lumii de dincolo.Ai grija de tine, Matei, spune el ingrijorat.
-Nu m-aş fi gandit niciodata ca tata traieste şi este un hibrid .Şi ca eu sunt varcolac autentic, spune Sof uimită.
-Tata , normal ca stiu acest lucru şi voi avea grijă. E enervant sa stii ca mai exista o persoana care seamana identic cu tine din punct de vedere fizic.Nu te mai învinui , tata , spun eu calm.
-L-am vazut pe așa numitul Liviu .Cand am venit în oraș cu el m-am întâlnit şi credeam că ești tu.M-a indus in eroare înfățișarea lui , insa doar dupa câteva cuvinte de-ale lui am realizat ca nu esti tu. Imediat apoi i-am sucit gatul şi l-am aruncat de pe o clădire, spune el amuzat.
-Problema asta devine tot mai gravă. De cand am aflat , am stiut ca e ceva grav .Dar sincer m-am gandit ca va trece de la sine .Însă pe zi ce trece aud cat de important este sangele lui Matt ce ii curge prin vene, spune Sof îngrijorată.
-Nu va trece de la sine , asta e sigur .In curand vor veni vampiri bătrâni, vrăjitoarea puternice şi haite legendare pentru a lua cateva picături din sangele lui.Va fi cautat ca pe un premiu.Va începe un mare razboi pe care l-am tot anulat însa nu mai pot, spune el şi mai îngrijorat.
-Tata, dar daca am sangele atat de special de ce nu încercăm sa o readucem la viata pe mama ?întreb eu plin de speranță.
-Da chiar, spune Sof.
-In primul rand , mama voastra e posibil sa nu fie moartă. Şi in al doilea rand , e un risc foarte mare cand încerci sa readuci pe cineva din lumea de dincolo.Mai ales ca mama voastra a fost o vrajitoare şi poate si-a legat sufletul de alte vrăjitoare .Așadar, o readuci pe mama voastra, dar odata cu ea inca 10 vrajitoare care pot fi rele si profitoare mai ales simtindu-ți prezența.Deci e exclus , spune el serios.
-Atunci ce mai putem face ?întreb eu fără speranță
-Tot ce puteți face este sa ramaneti in siguranță şi să aveți grija unul de altul căci va veni un mare razboi.Eu am o treaba foarte importantă aceea de a gasi întăriri puternice.Promit ca voi reveni şi vom rezolva împreună. Am trecut sa vorbesc cu voi , sa va vad şi sa ma asigur ca sunteti bine si în siguranță. Nu uitați ca indiferent de orice se intampla , voi doi va veti avea unul pe celalalt întotdeauna şi pe veci.Pentru ca sunteti frați , iar noi suntem o familie , spune el mandru.
Imediat ce spune asta , ne strange pe amandoi în brațe. Înainte sa dispară, spune :
-Va iubesc enorm pe amândoi. Aveți grijă de voi , spune el cu căldură.
În urmatoarea secundă,dispare din încăpere. Ma întorc spre Sophie şi spun:
-Surioara, oficial ne-am întâlnit tatăl care credeam ca a murit de mult şi am aflat ca va urma un mare război, spun eu cu o teama.
-Fratioare , sa nu uitam de partea cu autenticitatea, spune ea zâmbind.
In urmatoarea secundă, apar Clau şi Inna care evident ascultase toată discuția. Imediat Clau spune :
-Ce faceti , fratiorilor?Da tare speciali mai sunteti, mai ales Sof a mea , spune el blând.
Inna se uită la mine cu o privire atat de satisfăcută şi de drăgăstoasă. Încerc sa raspund la acea privire cu un sărut dar aud iar soneria.Imediat spun:
-Ascundeți-vă repede .
Toti dispar imediat .Eu apar langa ușă si o deschid. Am in fața ochilor o bătrânică ce dupa privirea ei clar ma recunoaște. Aud ceva din spate din partea celorlalti , iar cu ajutorul auzul meu fin ma focusez pe sunete : "Sof sunt,vezi ca e bătrâna lui Liviu ".Înainte sa spun ceva , ea deschide conversația :
-Am ceva de discutat cu tine , Liviu, spune ea pe un ton hotărât .
-Desigur, să mergem de aici , spun eu serios.
Iar aud din spate vocea lui Sof spunând: "Stii ce ai de facut ?".Imediat apoi soptesc :"Normal"

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now