Supraviețuire brilianta

106 9 0
                                    

Urăsc să ma afund în propriile gânduri, sa tot sper niște lucuri imposibile, sa ma agat de persoane , sa fac speranțe, sa fiu mereu acolo pentru toți şi sa sper ca vor fi și ei pentru mine.Sa tot sper ca nu voi fi folosit drept un obiect prețios care asculta mereu , caruia ii pasa și te înțelege perfect.Toata viata vei întâlni persoane care te vor prețui, care te vor ajuta , care îți vor deschide ochii , dar de asemenea vei întâlni și persoane dublicitare și false care vor doar sa te folosească, sa profite de bunătatea ta.Tot ce poți face este sa înveți sa alegi persoanele din viața ta.
Urasc sa îmi amintesc momentele grele din viața mea , acele zile negre pe care nu as vrea sa le trăiesc. Însă gâtul mi-a fost sucit şi ma întorc iar la acest sentiment .Un sentiment pe care l-aș defini ca fiind unul ciudat.Simt ca retraiesc multe momente ale vieții mele .Asta se întâmplă când unui vampir ii este sucit gâtul. Acesta va retrăi un moment dificil şi plin de sentimente negative al vieții sale.Il va retrăi diferit, va fi ca o fantoma , un spectator al propriei amintiri.El va vedea scena dar nu va putea interveni, în schimb va simti absolut tot ce a simțit în momentul acelei amintiri.Asadar sunt în fața propriei amintirii.Amintirea în care Cătălina spune ca nu ma mai iubește .Ma vad pe mine care stau în fata Cătălinei. Ea spune cat de dor i-a fost de Liviu , nu de mine.Ma simt atât de confuz şi de tradat, simt că scopul meu în viata a fost înlăturat, simt ca degeaba am tot sperat la o dragoste reciprocă din nou. Acum îmi spune cat de mult îl iubește pe Liviu şi ca pe mine nu m-a iubit .Simt cum inima mea arde cu flame puternice şi cum îmi pierd răsuflarea, încerc sa percep informația. Însă cu toată fiinta mea încerc sa neg acesta noua informație. M-am saturat sa tot aud acest lucru şi sa fiu o opțiune în viata tuturor.Sunt înlăturat din viața lor imediat ce apare altul mai bun. Simt ca am obosit sa sper.Urasc sa îmi retrăiesc acesta amintire, sa resimt acea durere și acea copleșire .Nu mai pot .
Deodată deschid ochii , semn ca acea perioada de retraire a amintirilor a fost finalizată.Sunt întins pe un pământ umed şi rece. Tot ce vad în fața sunt vârfurile unor copaci înalți.Sunt într-o padure foarte deasa.Ma ridic sa identific locul unde ma aflu. Cine mi-a sucit mie gâtul de data aceasta ?Ma ridic repede şi imediat aud o voce în spatele meu care spune :
-În sfârșit te-ai trezit .
Ma ridic în picioare şi ma întorc spre aceasta voce și observ ca este o tipa roșcată cu un par cârlionțat, cu niște ochi verzi şi un chip destul de comun.Insa vocea mi-a părut foarte familiară. Pentru câteva secunde avem un contact vizual apoi ea se îndreaptă spre un copac unde sunt mai multe cărți de vrăji. Văzând că nu răspund, îmi spune din nou ceva :
-Sper ca te-ai distrat zilele acestea căci au fost ultimele .Astăzi vei muri , spune ea pe un ton hotărât.
În momentul cand aud ultimele cuvinte , încerc sa fug cu viteza mea , o forță din dreptul a doi copaci nu ma lasa sa trec.E deșteaptă, a făcut o vrajă de blocare.Stia ca as putea fugi.Ea întrerupe aceasta fuga disperata a mea spunând:
-Matt , nu te mai obosi căci nu ai cum sa scapi, spune ea calma căutând printr-una din cărțile ei .
Cunoscând dezavantajul vrăjii, apar lângă un copac .Încep sa îmi frec încheietura de scoarța aspra a copacului.Acea scoarța începe sa îmi străpungă pielea de la încheietura . În câteva secunde rana incepe sa sângereze. Ma întorc spre acea tipa şi observ ca încheietura ei nu are nimic.Ma vindec repede .Imediat după ce ea rade , îmi spune :
-Frumoasă încercare , însă eu am creat vraja aceasta.Stiu toate detaliile despre ea.Pot sa o practic asa cum vreau eu.Dispun de o putere ce îmi permite sa controlez vraja la perfecție. Așadar am înlăturat acel dezavantaj al vrăjii, spune ea zâmbind.
-Cine ești? întreb eu cu atâta interes.
-Poate aceasta propoziție te va face sa îți amintești:"Nu ştie ce pion important este în viața celorlalți " , spune ea foarte indiferenta .
-Deci tu ai fost cea care a spus asta , dar totuși cine ești? întreb eu încă o data dându-mi ochii peste cap.
-Sunt Amara , vrăjitoarea lui Allison , cea care a ajutat-o pe aceasta cel mai mult.Nu m-ai recunoscut în acest nou corp , însă de când am revenit a trebuit sa îmi găsesc un corp mai tânăr, zice ea gesticulând.
Îmi amintesc de Amara , însă am crezut ca era doar o servitoare de-a lui Allison .La vremea aceea nu știam de existența unei vrăjitoare.Este o vrăjitoare foarte puternica care mereu a ajutat-o pe Allison .E clar ca nu pot scăpa de aici , însă trebuie să supraviețuiesc. Îmi adun gândul pentru a da un răspuns și zic :
-Îmi amintesc de tine .Nu sunt foarte bucuros de circumstanțele în care ne găsim. Te-a trimis Allison sa ma omori ?întreb eu pe un ton rece.
-Nu chiar.Am o treaba importanta cu tine.Iar la final vei muri , spune ea foarte liniștită .
-Ce treaba ai cu mine? Şi ce ai vrut sa spui prin "pion important în viata celorlalți "?întreb eu gesticulând foarte mult.
La auzul acestei întrebării ea , lasă cartea la pământ şi se ridică ușor întorcându-se spre mine.Se uită în ochii mei și spune :
-Tu chiar nu știi, nu -i asa ?Matt tu ești o dublura şi deții cel mai prețios sânge din lumea supernaturală. Nici nu îți poti imagina cate vrăji se pot face cu ajutorul sângelui tău. Se poate accesa lumea de dincolo pentru a învia diferiți vampiri, se poate spori puterea oricărei ființe supernaturale, se pot face atâtea vrăji interzise . Cele mai puternice se pot face doar în prezenta sângelui tău, câteva picături și se pot face un milion de vrăji sacre.Oricum , drept dublura dispui de o ambiție de fier ,de o adaptare incredibila, de o minte profunda şi de o forță sporită.Ai și un dezavantaj deții o minte care analizează foarte mult .Ești un introspectiv şi poți sa te pierzi în lanul de gânduri. De asemenea ai și o mare sensibilitate, numele ei este umanitatea.Ea poate fi sporita la tine , fiind poate sfâșietoare dar facand totuși parte din tine, spune ea foarte explicită.
Sunt socat de tot ceea ce am auzit.Nu mi-am putut imagina niciodată ca faptul ca sunt dublura pe lângă faptul ca sunt vampir sa fie un lucru atat de crucial.Am crezut ca e doar un detaliu faptul ca semăn perfect fizic cu o persoană şi sunt numit dublura. Însă acest lucru este prea mult .Şi sângele care îmi trece prin vene poate realiza atatea vrăji , nu pot sa cred acest lucru.Va trebui sa ma protejez mai bine.Trebuie sa îmi revin de la socul noilor vesti și sa găsesc o cale sa scap de aici.Vazand socul meu evident , Amara spune :
-Tu chiar nu știai aceste lucruri, presupun ca Allison sau Liviu nu ți le-au spus.Pe de-o parte îmi pare rău că afli aceste lucruri atat de importante despre tine și sa mori în aceeași zi.Dar pe de-o alta parte ma bucur ca sunt eu cea care beneficiază de acest sânge prețios.Daca ai fi supraviețuit, oricum te-ar fi cautat foarte multe ființe supernaturale sa profite de sângele tău. Ești o persoana mai speciala decât îți poți închipui, spune ea cu o ușoară compasiune .
- Ce vraja vrei sa folosești cu sângele meu ?întreb eu cu un mare interes
-Vei vedea , spune ea zâmbind.
Imediat ce termină ce are de zis se întoarce spre cărțile ei.Eu nu mai am răbdare şi îmi las instinctele sa pună stăpânire pe mine.Simt cum ochii mei căprui se schimba brusc într-un roșu aprins , iar venele din jurul ochiului mărindu-și pulsul.Simt cum dantura se schimba .Cu simptomele active apar în fața Amarei , o prind de gât şi apoi apar în fața unui copac izbind-o de acesta.Reactia ei nu a fost cum ma asteptam .Ea începe sa rada şi apoi zice :
-Nu cred ca ma poți dobori cu toată puterea pe care o ai , Matt , spune ea cu o voce autoritara.
Imediat ce termină propoziția, simt cum o forță ma trage în spate şi în următoarea secundă sunt propulsat în direcția opusă.Am uitat cat de puternică e.Imediat ce ma vede la pământ, spune :
-Dacă vei mai încerca să mă mai ataci , am sa dezactivez efectul inelului şi am sa te las sa arzi în soare, spune ea amenințător.
Aud niște pași în depărtare care se apropie foarte repede de noi.Ma uit la Amara care s-a întors la cercetarea acelor cărți. Eu rămân cu simptomele active stand cu garda sus.Pasii s-au apropiat cu o viteza incredibila intrând în zona vrajita.Intalnesc trupul al acestor pași.El este un tip nu foarte înalt, cu niște ochi căprui, cu un par ridicat.Observ ca se apropie de mine.Ma uit la el cu simptomele active , el ma prinde de haine şi ma aruncă spre un copac.Deja enervat ,apar în fața lui şi îl strâng tare de gât.Imediat apar lângă un copac şi îl izbesc cat pot de tare de acesta.Observ ca i se activează simptomele de vârcolac.Deci el este un vârcolac. Ma uit în ochii lui galbeni şi spun :
-Tu cine mai ești? întreb cu un dispreț în voce.
-Poate propoziția asta îți spune ceva :"Nici nu își imaginează ce îl așteaptă" , spune el accentuând anumite cuvinte.
-Deci tu erai celălalt, de ce m-ați capturat atunci ?întreb eu curios
-Pai am fi vrut sa facem de atunci vraja ,însă cineva este mai puternic decât am crezut şi ne-a scăpat.Oricum eu sunt Sebastian ,un vârcolac al unei haite din oraș, spune el foarte formal.
-Care este scopul acestei vrăji? întreb eu uitându-mă fix în ochii lui galbeni.
-Ca eu sa devin Alpha-ul haitei mele .A fi vârcolac nu e asa simplu precum vedeți voi vampirii.Noi ne transformam o data pe luna şi trăim în haite .În cadrul haitei , avem diferite ranguri care ne diferențiază de ceilalți membrii.Unul dintre noi trebuie sa fie liderul sau asa renumitul Alpha al haitei.Avand acest rang poți în timpul lunii pline sa îți ghidezi membrii haitei.Ii poți face să realizeze tot ce vrei tu doar cu un singur contact vizual. De asemenea , ai mult mai multa putere decât restul membrilor, spune el foarte tacticos.
-Vrei sa câștigi forțat un rang al haitei ce se câștigă doar prin putere,voința, răbdare, atenție, compasiune și înțelegere?Trebuie sa te arăți mai puternic decât toți membrii , sa ii înțelegi , sa ii ajuți mereu , sa ii ghidezi , sa conduci un grup de oameni.Nu e totul despre a avea putere .Ca sa ai acest rang trebuie sa dispui de anumite calități. Nu sa ai aceasta sete de putere pe care o ai.Toata ființele supernaturale au aceasta sete de putere sau de dominanta asa cum oamenii au o sete pentru banii sau funcții in societate .Ne dorim niște lucuri atat de trecătoare, încât pierdem esențialul vieții. Trăim ca sa zâmbim, sa radem , sa iubim , sa ne petrecem timpul cu prietenii ,ca sa ii înțelegem pe ceilalți, sa ii ajutam şi sa facem lumea din jur fericită şi bună. De asemenea , toți avem un scop în aceasta viata.Acesta putând fi de a influenta în bine viata celorlalți. Sau de a conduce o haită. Nu trăim pentru putere , spun eu pe un ton calm.
Știam toate aceste lucruri despre haita şi despre rangul Alpha de la Sophie căci și ea a câștigat o data acest rang.
El mirat de tot ce am spus ,zice :
-Ce știi tu , un simplu sugator de sange , despre viata varcolacilor?Eu trăiesc pentru a conduce o haita , acesta vreau sa fie scopul meu, spune el zâmbind.
-Atunci câștigă-l corect ca intr-adevar sa fie scopul tău. Nu sa îl dobândești prin metode externe, spun eu calm.
Cum aude ceea ce am spus , în secunda următoare ma îndepărtează de el şi spune :
-Sa nu te mai atingi de mine căci am sa te mușc şi cred ca știm amândoi ce efect va avea asupra ta, spune el amenințător .
Îl izbesc din nou de copac şi zic :
- Ai grija ca tu ai nevoie de mine , nu eu de tine .Nu ai cum sa ma musti pentru ca asta ma va omori , iar scopul tău nu poate fi atins, spun eu pe un ton autoritar.
Dupa ce rade de aceasta amenințare, spune :
-Matt , sa știi ca eram foarte curios sa te cunosc .Sa vad ce este asa special la tine.Allison avea dreptate , ai ceva ce te diferențiază de ceilalți. Crede-mă ca am mai întâlnit multi vampiri de-a lungul timpului.Insa privirea pe care o am acum în fața ochilor , nu am avut-o niciodată. Aceasta privire puternică și sigura , ce ascund niște ochii curioși ce analizează orice respirație, orice puls , orice cuvânt şi orice gest .Am vrut sa cunosc aceasta dublura cu un sânge atat de prețios. Sa vad dacă toate legendele legate de celebra dublura sunt adevărate. Chiar ești special , Matt,ai un grup de prieteni care lupta sa te aducă pe linia de plutire.Niste prieteni ce i-ai câștigat prin calitățile tale .Păcat ca astăzi este ziua în care vei muri, spune el cu un zâmbet larg.
Aud cum Amara începe sa pronunțe niște cuvinte ale unei vrăji. Ma întorc brusc lăsându-l pe Sebastian liber .El se îndepărtează de mine apropiindu-se de Amara.In câteva secunde vraja era gata. Rezultatul vrăjii a fost un cerc negru.Acest cerc ce contureaza o porțiune de pământ din cadrul spațiului vrăjit.Oare ce se întâmplă cu cel ce se afla în cerc ?Am un sentiment ca voi afla curând. Amara uitându-se în ochii lui Sebastian , spune :
-Vraja poate să înceapă, spune ea foarte hotărâtă.
În următoarea secundă, închide ochii şi începe să recite niște cuvinte foarte repede.Imediat apoi deschide ochii şi se uită spre mine.Isi indreapta mână spre mine şi cu un gest brusc începe sa o miște înspre cercul vrăjit. O data cu mișcarea mâinii ei, încep și eu sa ma mișc .Eu ma împotrivesc şi încerc sa ma opun forței. Dar parca tras de ceva invizibil, alunec pe pământul umed şi ma mișc odată cu mana ei.Observ cum mișcă mana brusc fix în fața cercului.Deodata , simt cum sunt propulsat în interiorul cercului .M-am mișcat exact la fel de brusc cum și mână ei s-a mișcat. Ia un bol şi o lama de lângă o carte de vrăji şi se îndreaptă spre mine .Sebastian o urmează. Amara se uită în ochii mei și spune :
-Vreau sa te tai cu lama asta , iar sângele tău sa se prelingă in acest bol, spune ea gesticulând.
-Şi dacă nu vreau ? o intreb eu serios .
-Matt , sa știi ca am vrăjile și puterea necesara sa găsesc o cale sa obțin acele picături de sânge din sistemul tău. Eu îti propun sa alegi calea ușoară, zice ea cu un zâmbet fals.
-În ce consta aceasta vraja ?o intreb eu la fel de serios.
-Vei vedea .Tot ce trebuie sa faci este sa pui niște sânge în acest bol , spune ea foarte calma .
O spune atat de calm de parca mi-ar cere sa ma hrănesc cu o persoană, nu sa completez o vrajă ce îmi va aduce moartea .Ea îmi aruncă lama şi bolul în cercul magic.Eu iau lama şi cu o singura mișcare îmi tai podul palme şi începe să cadă o multitudine de picături de sânge. Arunc lama şi îmi așez mână deasupra bolului ca sa colecteze picăturile de sânge.Aceasta pierdere sangvina este oprita de regenerarea mea.Insa bolul avea destule picături ca vraja sa fie completa.Îi întind bolul , ea îl ia şi îl pune pe pământ în fața cercului vrăjit. Îmi activez simptomele de vampir şi cu viteza mea încerc sa ma năpustesc asupra Amarei .Însă sunt oprit de o forță ca un zid invizibil .Ma uit în jos şi sunt oprit exact în dreptul conturului cercului.Sebastian observa aceasta încercare şi spune:
-Crede-mă ca ne-am gândit la aceasta încercare a ta de a evada .Cercul te face sa stai locului.Bucura-te în orice caz de aceste ultime minute , spune el zâmbind.
Ma uit la el cu un dispreț ce îl sfâşâie. Nu se poate uita în ochii mei , își îndreaptă privirea spre bolul cu sânge. Amara , în tot acest timp , s-a îndreptat spre cărțile de vrăji pentru a recita vraja. Se întoarce spre mine cu o carte în mână. Sebastian se apropie de cerc fără sa facă un contact vizual cu mine .Amara se îndreaptă spre cerc.Ajungand în dreptul acestuia , deschide cartea şi închide ochii.Deodata niciun zgomot , niciun puls , absolut nimic nu se mai auzea. Totul parcă înghețate în jurul ei.Incepe sa recite vraja cu o viteza imensă şi simte fiecare cuvânt la intensitatea vrăjii.La un moment dat deschide ochii şi se uită spre sângele din bol, dar continua sa spună la aceeasi intesitate cuvinte din acea vraja.Dupa câteva secunde , sângele acela începe sa ardă cu o flama puternica. Preț de câteva secunde , am simțit ca tot sângele meu arde , ca efectiv ard pe interior. Fiecare vena ardea şi simțeam ca ma sting.Probabil acesta este momentul în care eu mor.Observ cum ea răstoarnă bolul pe conturul cercului .Acesta începe sa ardă şi durerea din corpul meu dispare. Amara se întoarce brusc spre Sebastian şi spune:
-Poți intra în cerc şi sa îl musti. Sângele lui intrând în contact cu sângele tău, în urma vrăjii, te va face un Alpha, spune ea foarte încrezătoare.
Sebastian cu o singura săritură apare în fața mea .O aud pe Amara cum continuă vraja .Nu pot sa cred că aici voi muri , ca sfârșitul meu este atât de aproape.In urma mușcăturii, un venin puternic se va răspândi în tot sistemul meu.Şi în următoarele 24 de ore voi muri.Sebastian se uită în ochii mei cu simptomele de vârcolac active. Observ cum își îndreaptă ghearele spre mine .În câteva secunde va ajunge sa ma muște şi totul se va sfârși. Însă în următoarea secundă, observ cum gâtul lui Sebastian este sucit şi cade la pământ.Nu îmi vine sa cred pe cine am în fața ochilor. Persoana care mi-a salvat viata este Allison .Ea l-a omorât pe Sebastian.Cum Amara observa , oprește vraja brusc iar conturul acestui cerc aprins dispare. Imediat ce îmi întâlnește privirea ea începe sa zâmbească şi spune :
-Ți-a fost dor de mine ? întreabă ea cu un zâmbet larg .
Însă nu îmi da timp sa răspund căci se întoarce spre Amara căreia ii spune :
-Voi ați înnebunit? V-am spus foarte clar ca nu trebuie sa faceți vraja .Nu putem risca sa îl omoram , spune ea foarte nervoasă.
Amara ar fi vrut sa spună ceva ,însă ea s-a oprit brusc .A închis ochii şi a început sa recite o vrajă. Imediat ce ii deschide spune :
-Barierele magice au fost anulate, spune ea foarte trista.
Eu fără sa ma gândesc la ce se mai poate întâmpla, dispar lăsându-le pe Amara şi Allison în urma mea.Apar în centrul orașului .Deja se întunecăse, lumea mișună în grupuri mari în centrul orașului.Ma hrănesc repede cu câțiva oamenii , apoi îl observ pe Liviu care vorbea la telefon în fața unui bar .Apar în gangul de lângă acel bar şi ascult conversația telefonica :
-Da iubirea mea , voi ajunge în vreun sfert de ora, trebuie sa ma hrănesc. Au plecat părinții tai ?Perfect , va fi o seara memorabilă. Te sărut, ne vedem în curând, spune Liviu zâmbind şi apoi încheie apelul.
Auzind acesta conversație , îmi vine o idee : să ma duc înainte lui Liviu şi sa ma dau drept acesta.Ar fi mai interesanta aceasta seară.Fara sa ma gândesc mai mult la asta , apar în fața ușii Innei şi bat în ușa. Ea îmi deschide imediat ușa .Înainte ca ea sa spună ceva , eu zic:
-Bună, iubirea mea , spun eu zâmbind asemeni lui Liviu.

Dragoste nesfârșităDove le storie prendono vita. Scoprilo ora