Evadare sacrificată

36 4 2
                                    

Ma aflu într-un cerc magic şi încă sunt șocat de ce au fost capabile acele vrăjitoare. Ne-au închis într-un cerc magic de unde nicio ființă supernaturală nu poate ieși.Apoi au dezactivat inele noastre cat suntem în cerc. Dupa toate astea , au schimbat noaptea cu ziua .Pe langa toate astea , ca sa putem ieși din cerc trebuie sa moară cineva din cerc.Complicată situația, nu-i așa?
Ne-am strâns într-un colt unde soarele va ajunge mai tarziu.Ma uit la restul care sunt speriați. Diana încearca sa desfaca vraja , Sof e panicata pentru noi , Inna tremura de frica morții, Clau se uita intr-un colț al cercului,iar Allison se uită în pământ cu privirea pierdută. Deodată într-un colț al cercului soarele începe sa pătrundă. În secunda urmatoare, Clau apare acolo şi începe ușor sa ardă. Ma uit la el surpins şi spun :
-Ce faci ?Întoarce-te imediat , spun eu destul de autoritar.
-Nu , vreau sa va salvez .E singura cale , spune el fara vreo reacție.
-Ba nu , mai exista o alta cale, vino repede , spun eu agitat.
Deja soarele a început sa ii arda epiderma. E prea târziu. El se uita spre Sof şi spune:
-Iubire , sa nu cumva sa ma plângi, vei continua sa lupti alaturi de fratele meu .Se pare ca doar moartea ne-a putut desparți pe noi doi de cand ne-am cunoscut. Imi pare rau ca s-a terminat astfel.Te iubesc mult şi o sa îmi fie dor de tine, spune el plângând.
Apoi se uita spre mine spunând:
- Mulțumesc pentru încrederea si pentru faptul ca mi-ai schimbat viața radical.M-ai făcut sa vad viata din spatele acelor droguri.E superba viata dar aparent scurtă. M-ai ajutat şi m-ai inteles mereu ,frățioare, spune el printre lacrimi.
Imediat apoi începe sa ardă cu totul şi in cateva secunde existența lui nu mai este.
Nu pot sa cred ca s-a sacrificat pentru noi.Claudiu a fost baiatul ce m-a înțeles perfect şi în ciuda conversațiilor pe care le-am avut cat am fost fara umanitate , el a continuat sa ma ajute.Şi a luptat alaturi de mine până la ultima suflare.A fost ca un frate pe care niciodată nu l-am avut.O lacrimă s-a scurs pe obrazul meu cand cuvântul frate mi-a trecut prin gând. Ma uit la Sof care plânge in hohote.Cum Inna observă ca cercul e distrus, le prinde pe Diana si Sof de mana şi dispar împreună. Allison dispare cum observa  dezactivarea vrăjii. Raman singur în padure şi vreau sa dispar sa le caut pe fete. In următoarea secunda , simt cum cineva ma prinde de gat si ma izbește de un copac.Era Liviu care este destul de calm avand în vedere cele întâmplate. Probabil a venit sa se razbune.Cum face contact vizual cu mine , spune:
-Cum o mai duci ?întrebă el calm.
Îi înlătur mâna din gatul meu cu o singura miscare şi raspund:
-Tu cum crezi ?Suntem in stadiul de supraviețuire şi deja am pierdut câțiva prieteni, spun eu dezamăgit.
-Asta înseamnă ca mai poti recruta pe cineva? întreabă el cu speranță.
-Pe cine ?întreb eu curios.
-Pe mine, spune el timid.
Dupa ce râd puțin, îi raspund :
-Cum așa? Vrei sa fii aliatul meu ?întreb eu amuzat.
-Pai am vorbit cu vrăjitoarea mea care este si clarvăzătoare.Mi-a prezis ca voi muri alături de tine .Plus ca am realizat ca in fond nu am nimic cu tine , spune el nevinonat
-Sa zicem ca imi esti aliat ,deşi ești în perioada de proba, spun eu superior.
Aud notificare semn ca am primit un mesaj.Aş fi vrut sa verific mesajul dar o lumină puternica îmi străpunge ochii.Cand lumina dispare , le vad pe vrajitoare destul de surpinse de prezenta noastră. Vrajitorul care este în fruntea lor spune:
-Nu ma asteptam sa mai gasesc pe cineva mai ales dupa ce vraji am făcut. Unul dintre voi doi este dublura .Ar fi bine sa recunoasca repede cine e cine , spune el autoritar.
-El este dublura .Chiar asteptam niste vrajitoare sa ii folosesc sangele , dar presupun ca voi mai aștepta.Asta în cazul în care mai supraviețuiește. Îmi pare rau , Matt , spun eu arătând spre Liviu.
-Fii sigur ca nu va mai trăi , spune vrăjitorul hotărât.
-Ce ?Nu pot sa cred ca mi-ai facut asta , spune Liviu uitându-se surprins la mine.
În următoarea secundă, gâtul lui Liviu este sucit .Cand se va trezi Liviu sigur va fi pus la o vrajă. Uimitor sa faci o vraja într-o secundă. Sunt fascinat de cât de puternic este acest vrajitor. Dispar și eu apoi.Singurul lucru de care îmi pare rau este ca nu l-am omorât cu mâna mea pe Liviu.Oricum a venit într-un moment perfect căci daca nu era el nu știu cum scăpam.Am ajuns pe o strada din centru şi citesc mesajul :"Inna a fost capturată.Vino repede la adresa aceasta".Mesajul e trimis de Sophie care sigur e deja acolo."Ce au de gând sa facă cu iubita mea ?"spun eu furios in sinea mea.Dispar şi apar la locație care este exactul beciul ca o închisoare unde mi-am recăpătat umanitatea. Apar direct dupa gratii. Înăuntru se afla Inna , Sophie şi Jackson.Dupa gesturi erau clar în discuții contradictorii. Cum îl vad pe Jackson, ma înfig in gatul lui şi îl izbesc de un perete spunând:
-Ce treaba ai tu cu prietena mea ?întreb eu furios.
-Stai calm ca am iubită şi sunt fidel.Stii ca vorbeam de niste consecințe ?Faptul ca am capturat-o pe iubita ta constituie consecința a doua , spune el amuzat.
-Matt , nu stiu cat de bine ai facut ca ai intrat în această încăpere. Locul e vrajit şi suntem legati unul de celălalt cat stam in aceasta încăpere. Daca pățește unul ceva pățim toti.Şi pe deasupra nu putem ieși din aceasta încăpere, nicio ființă supernaturală nu poate.Vraja e făcută pentru partea de camera care este dupa gratii. Cand a fost capturată Inna , Diana a facut o vraja de localizare şi cum a găsit-o a vrajit încăperea in care e .A facut asta sa se asigure ca va rămâne in siguranță pana vom ajunge.Eu am venit cat de repede am putut ,iar Diana întârzie .Pana cand ajunge ea sa ridice vraja , cam suntem blocați aici.Şi eu ti-am zis sa vii la adresa , nu sa vii în încăperea in care sunt , spune ea explicită.
-Ascultăți surioara, nu stiu cat de bine ai facut ca ai venit aici , spune el amuzat.
-Sof , deja am făcut-o, tot ce putem face este sa o asteptam pe Diana.Pana atunci mai discut Jackson, spun eu zâmbind la el.
-Ce sa discutam ?Eu ti-am cerut un singur lucru : sa îmi dai cateva picături din sangele tău,spune el intrigat.
-Aş putea spune să stai la coadă .Sunt atât de multe persoane ce vor doar cateva picături încât am pierdut numarul acestora, spun eu amuzat.
Înainte ca Jackson sa mai spună ceva, o aud pe Diana cum intră în încăpere pana in acele gratii.Ma întorc spre ea şi astept sa desfaca repede vraja.Închide ochii şi începe sa faca vraja.
-Nu prea cred , spune Jackson cu un ranjet ciudat.
În secunda următoare, apare James care își infinge colții în gâtul Dianei .Ea abia se mai poate concentra la vraja .Daca nu facem  ceva , Diana va muri ...

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now