Gesturi necontrolate

161 21 1
                                    

Dragostea e un lucru neprețuit pentru oricine.Indiferent daca eşti om , vampir sau vârcolac, dragostea va fi tot un lucru minunat.Un lucru care te face să vezi lumea mai bună, să vezi că poate ăsta e motivul pentru care trăim, pentru care am fost creați, ca să iubim.Mă trezesc cu gândul la Cătălina, fac un duș şi apoi mă îmbrac.Pentru a rămâne mai mult la Cătălina, amândoi nu mergem azi la liceu.Uşor nerăbdător , ajung în câteva secunde la ea , imediat după ce mă îmbrac.Sunt în fața unui gard înalt de un negru puternic.Lângă poarta văd interfonul cu buton mic gri , inscripționat deasupra cu numărul 225.Apăs pe buton şi imediat îi aud vocea puțin răgușită a Cătălinei care spune :-Intră!
Un zgomot asurzitor se aude pentru câteva secunde apoi un clanc şi poarta este descuiată.Intru pe poartă şi o inchid foarte ușor. Apar in fața ușii şi pana să ciocănesc, o fată zâmbind cu un vibe pozitiv îmi deschide ușa şi îmi spune :
-Te așteptam , intră te rog .
Aveam un presentiment că va urma ceva ce voi regreta şi mă tot calmez pe mine însumi spunându-mi că: "Azi nu va afla , mă voi controla".Cu acest gând în minte intru la ea în casă şi ma descălț pe hol.Îmi ridic privirea şi întâlnesc ochii Cătălinei care parcă așteptau acest contract vizual.Sar in brațele ei şi ea pune capul pe pieptul meu.Acea căldură,acel sentiment , totul era minunat.Nu îmi doream ca acest moment să se termine,îi ascultam bataile inimii ei calde.Îi sărut creștetul capului şi apoi îmi pun ușor capul pe capul ei .Aceasta mă strânge mai tare şi simt că o energie atât de pură şi pozitivă mă cuprinde.Aceasta se desprinde de mine foarte lent.Ochii ei albaștrii se intâlnesc cu ochii mei caprui .Începe să zâmbească şi i se luminează față, instant zâmbesc şi eu .Când o văd atât de fericită devin şi eu așa, uit de tot , de faptul că sunt vampir ,absolut tot.Simt că îmi atinge palmele si le curpinde ușor apoi îmi spune:
-Am pregătit micul dejun.Hai in bucătărie, spune ușor entuziasmată .
Imediat ce spune asta ma trage de mână ghidându-ma spre bucătărie.Pe drum eu îi spun:
-Eu nu mănânc la micul dejun, scuze ,spun eu stânjenit.
-Ce?Eu mănânc doar niste biscuiți,zice ea.
Când a terminat propoziția , eram în bucătărie.Ea deschide un dulap deasupra hotei, scoate niște biscuiți şi începe să mănânce .Eu atunci realizez că nu m-am hranit de aseară şi de obicei ducându.ma la liceu pe la ora asta mă si hraneam.Încep să îi aud bătăile inimii şi ridic privirea şi îi vad gâtul.De ce am venit la ea fără sa ma hrănesc? Sigur nu voi rezista şi simțeam atât de mare tentația. Ochii deja ii simțeam schimbați.Mă intorc brusc , gestul pe care îl urăsc să îl fac. Închid ochii şi încerc să mă calmez.
-Ce s-a întâmplat?De ce te-ai intors ?spune ea.
-Nimic ,spun eu şi mă întorc deja calm.
-Bine ,spune ea puțin suspicioasă.
Apoi ea pleacă din bucătărie si aud cum urcă scările . După câteva secunde o aud spunându-mi.mi :
-Vino sus să îți arăt camera mea .
Mă îndrept spre scări.Dacă ma voi pierde şi nu mă voi putea să mă mai controlez?Dacă va afla?Aceste întrebări răsunau în capul meu.În timp ce mă gândeam la asta , termin de urcat scările şi o vad in tocul unei uși. Mă îndrept spre ea.Cand ajung langă ea , îmi spune:
-Asta e ...
Dar nu termină propoziția, că eu încep să o sărut .Îmi raspunde la sărut şi batalia dintre buze continuă. O sărut atât de pasional şi o prind de şolduri tragand-o spre mine .Corpurile noastre sunt lipite.Apoi îi mușc ușor buza de jos şi incep să sug ușor. Ştiu că îi place să o mușc de buza de jos ,dar simt un mare risc cu toate astea nu apare niciun simptom. Eu , dictandu-mi parcă un instinct, cobor şi îi simt parfumul dulce care patrunde în plămânii mei .Acel miros mă înnebunește, parcă m-aş droga cu parfumul ei .Încep să o mușc uşor pentru a nu o răni sau pentru a nu-mi apărea dantura de vampir.Apoi incep să sug ușor pentru a face mai intens momentul .Cătălina inchide ochii evident excitată.Un fior atât de mare mă cuprinde şi pe mine . Îmi despart buzele de gâtul ei parfumat iar ea imediat mă sărută lung şi parca s-ar hrăni cu acest sărut . Simt că acest nu se mai termină , că durează o veșnicie. Îi simt buzele vibrând cu ale mele .O căldură ne curpinde pe amândoi. Cătălina își retrage buzele şi mă trage brusc pentru a mă lipi de ea. Simt cu se excită şi mai tare simțindu-mi organul erect.Imediat începem să ne sărutăm şi acest sarut se transformă parca într-un vals pentru că noi in timp ce ne sărutăm ne mișcăm căutând patul.Cătălina mă împinge continuând sărutul iar eu ma lovesc de noptieră. Eu imediat o împing, continuând sarutul desigur, spre pat .Simțind că aceasta cade , ma strânge şi mai tare asigurandu-se ca pic si eu odată cu ea in pat .Ea cade lin iar eu vin peste ea .Mă sărută atat de pasional , iar eu îl continui.Apoi mă ridic ușor şi îi prind bluza cu ajutorul mâinilor mele.O trag in sus pentru a şi-o scoate.Cătălina zâmbește şi iti scoate bluza rămânând în sutien.Încep să o sărut lung ea își prinde picioarele in jurul mijlocului meu pentru a fi şi mai lipiți. Această atmosferă este deranjată de apelul pe care îl primesc brusc.Ea auzindu-l îmi spune:
-Raspunde , zice ea gâfâind
-Bine ,spun eu enervat
Scot telefonul si răspund :
-Bună Matt , sunt Alex , te rog ceva spune el gâfâind.Te rog du-te în fața liceului unde am lasat-o pe Andreea .Se comportă foarte ciudat ,are un cuțit şi vrea să se omoare. Am vrut sa o opresc dar nu am putut . Apoi iar a aparut tentația ,simptomele de vârcolac si am plecat.Am lasat-o acolo.Du-te, te rog.Nu știu la cine să apelez.Ajuta-ma te rog,spune el disperat
-Bine, ajung imediat,spun eu şi apelul
se încheie.
Apoi îmi arunc privirea asupra Cătălinei care gâfâia doar în sutien şi in pantaloni.Respir adânc şi îi spun:
-Trebuie să plec.Scuze , îmi cer un milion de scuze, dar chiar trebuie sa plec ,spun eu dezamăgit.
Fără să îi las timp să răspundă, ma ridic din pat si dispar. Pe drum ma hrănesc şi încep să mă simt groaznic că am lasat-o pe Cătălina așa. Ştiam că se va supăra dar trebuie să îl  ajut şi pe Alex.Ajung in fața liceului şi o văd pe Andreea stând pe treptele liceului cu un cuțit în mână .Sunt in fața ei şi încep sa țip:
-Andreea, ce faci cu cuțitul ăla? Andreea calmează-te!
Ea nu raspunde şi își indreapta cuțitul spre inimă. Atunci îi prind mână şi îi ridic bărbia pentru a încerca să o contrăng .Ea se uita numai în jos. O zgudui , îi tot spun să se calmeze. Ea nu răspunde şi tot lupta cu mana pentru a își străpunge inima.Atunci realizez că e constrânsă. Cineva a constrâns.- sa se omoara si să nu vorbească sau să aibe contact vizual .Dar cine a constrâns-o ?Cred că niște persoane din trecut tocmai s-au întors. Dar problema mea nu e asta acum.Şi simt cum lupta şi mai mult sa își străpungă inima.Alta cale nu am .Trebuie sa fac asta.Cu cealaltă mână îmi mușc incheietura şi o hrănesc cu sangele meu.Aceasta lupta şi parcă se îneacă cu sangele meu, dar într-un final cedează şi înghite. Apoi îi dau drumul la mână şi inima şi-o străpunge.Apoi cade pe trepte.Tocmai a murit cu sangele meu in sistem.Andreea se va trezi vampir.

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now