Eclipsa de lună

52 5 1
                                    

Panica este apogeul fricii.Panica este cuvantul ce ma poate descrie in acest moment. Ma uit îngrozit la Diana care încearcă sa realizeze o vrajă. Însa dacă James nu se desprinde din gatul ei , va ramane fara sange in sistem şi va fi ultima vraja pe care o poate realiza.Nu pot sta într-un loc în acest moment .Apar la bariera magica de la gratii şi incerc sa trec peste ea.Bat cu pumnii , tot încerc sa ma imping însă nimic.Ma uit la Diana care doar face vraja fara ca macar sa plângă sau sa urle de durere.Pana la urma , poate muri într-un minut iar ea continua sa faca vraja. Trebuie sa existe o cale sa o salvez .Ma întorc spre Jackson .Apar langa el ,îl prind de gat şi îl izbesc de perete spunând:
-Spune-i sa se opreasca.O va omorî. Te rog mult , spune-i sa se desprinde dar repede, spune eu panicat.
-Privești acum o alta consecința a faptului ca nu ai vrut sa ne dai picături din sângele , spun el calm.
-Nu , te rog , va dau din sângele meu , va las sa faceti vraja numai lăsați-o pe Diana .Te rog , Jackson , spun eu agitat.
-Lasă vrăjeala , Matt, ştiu ca nu imi vei da .Oricum ti-ai primit șansa, spune el râzând.
Deodata aud vocea Dianei care spune în ultima suflare:
-Gata .
Mă întorc şi vad cum pică la pamant corpul Dianei .Ma uit şi la James care e plin de sange la gură şi se linge cu limba satisfăcut. Inna o prinde pe Sof de mână şi dispar.Îl observ pe Jackson care se pregătește să ma atace. Înainte sa aibe ocazia , apar in spatele   lui James şi îi strapung cu mana omoplatul stang cu o mișcare. Imediat apoi îi apuc inima şi o scot din cavitatea toracică. Raman cu inima lui in mână iar el pică la pamant.Jackson se uită șocat la mine.Mă uit la cadavrul lui James şi spun :
-Asta e pentru ca ai omorât un om minunat .Nu ai idee cat de bună era acea persoană. Nu te-ai desprins nici măcar o secundă , animalule, spun eu cu scârbă.
Arunc inima peste el şi ma uit in ochii lui Jackson spunând :
-Te-am rugat de doua ori să ii spui sa inceteze .Ți-am oferit picaturi din sangele meu pentru a-ți face vraja. Ai privit in continuare fara sa iti pese de oferta mea.Acum pari foarte suprins. Uite consecinta refuzului tău, spun eu sictirit.
Imediat apoi dispar şi ma gandesc unde ar putea fi Inna cu Sof.Realizez ca in seara asta e eclipsa de luna şi sigur se ascund in padurea din marginea orașului. Ma îndrept într-acolo.De cand am parasit beciul acela , încerc sa ma calmez şi sa imi stăpânesc lacrimile.Am pierdut prea mulți prieteni, nu mai rezist continuând astfel.Diana era persoana care ma intelegea , care m-a ajutat mereu.Pentru mine , Diana şi Clau erau prieteni apropiați.Şi m-am bucurat sa ii vad împreună.  Unul din perspectiva masculina si altul din cea feminină. M-a durut foarte tare şi nu consider ca am trecut peste Clau .Cum nu a încetat niciodata sa încerce sa imi recapăt umanitatea .Cum mereu a fost alaturi de mine .Lacrimile se scurg pe obrajii mei.Am pierdut niste oameni superbi. Îmi amintesc cum Diana a fost prima persoană pe care am cunoscut-o cand am ajuns la liceu.Cum am mers la cabinet după Clau.Cum ea a descoperit prima ca sunt vampir şi a fost prima persoana din noua mea viață care a aflat de trecutul meu.Cum a încercat vraji pe mine tot pentru a ma ajuta. Nu am sa uit niciodată ajutorul ei .Ea şi in ultima clipa, a ales să își salveze prietenii in schimbul propriei vieți.
Îmi pare rau ca i-am implicat in lumea supernaturală mai ales ca prețul a fost chiar viata lor.Faptul este consumat , iar ei sunt pierduți pe vecie.
Ajung în pădure şi o vad pe Sof langa Inna .Cum ma vede Inna spune:
-Eu am sa patrulez prin padure să nu apară cineva , spune ea hotărâtă.
-E prea periculos , spun eu îngrijorat.
Dar ea deja a dispărut până să zic eu ceva.
Ma uit la Sof care priveste cerul.Deodata , toată lumina data de soare se transformă într-un întuneric al nopții.Eclipsa de luna începe.
-Asta e clar mână vrajitoarelor .Au schimbat ziua cu noaptea pentru a ajunge mai repede la eclipsă. Dar cu ce scop ? spun eu suprins
-Nu știu, dar nu vad un lucru benefic pentru noi.Simt ca ma transform mult mai repede decat de obicei , spune ea speriată.
Imediat apoi cade la pamant şi i se contracta fiecare mușchi al corpului.De asemenea, fiecare os se rupe in corpul ei.Totul se întâmplă atat de repede încât în următoarea secundă, Sof își finalizeaza transformarea.Am in față un lup cu niște ochi negri speriați. Știind ca doar va înțelege şi nu va putea raspunde ,spun :
-De ce s-a întâmplat atat de repede ?O fi normal?întreb eu mai mult retoric.
Deodată o lumină puternică venită din cer ne orbește. Dupa cateva secunde dispare şi observ ca Sof e din nou om.Sof cade pe spate şi începe sa respire greu.Ma uit la ea speriat şi spun :
-Ce s-a întâmplat ?Nu mi se pare ceva normal , spun eu îngrijorat.
-Am aflat acum scopul vrajitoarelor. Simt acum în corpul uman durerea a 10 transformări .Nu cred ca voi rezista , spune ea gâfâind de durere.
Aud cum inima ei pulseaza din ce în ce mai greu şi apar langa ea spunând:
-Poate e doar efectul eclipsei .Nu vreau sa te pierd şi pe tine, spun eu prinzându-i mână dreaptă intre ale mele şi frecand ușor.
-Aş vrea eu sa fie asta.Dar efectul nu ar fi unul ucigător ca acesta.Vreau sa îți multumesc pentru tot ce ai facut de-a lungul timpului .Tu ai fost prima persoana care a aflat de partea mea supernaturală.Tu esti cel care m-a ajutat sa ma adaptez, sa supraviețuiesc în lumea supernaturală. Mi-ai fost alaturi în cele mai dificile momente.Am fost timp de atâția ani buni prieteni şi ne-am înțeles ca frații .Dupa multi ani, aflăm ca noi nu suntem doar frați de suflet ci suntem de sânge. A fost un şoc placut sa aud acest lucru.Ma bucur ca te cunosc de atat timp şi te-am ajutat cum am putut.Te rog sa ai grija în continuare cu acest razboi căci nu s-a terminat nici pe departe.E unul dificil pentru ca s-au strâns cele mai puternice ființe din cele 3 clase supernaturale.Toți îți vor sângele.Eu îți propun sa te urci într-o mașină împreună cu Inna şi sa fugiți cat mai departe.Sa va bucurați unul de celălalt căci nu prea ati avut parte de multe momente.Aveți grija de voi.Te iubesc mult , Matthew, fratele meu pe vecie , spune ea gâfâind de durere.
Respiră adânc şi cu ultima suflare spune :
-Ma duc langa iubirea mea .
Un milion de lacrimi se scurg pe obrazul meu.Nu ma pot opri din plâns şi nu mai suport sa vad oameni speciali murind. E atât de greu.Mereu am apreciat-o pentru toate momentele cat mi-a fost alaturi.Este şi va ramane sora mea indiferent de orice .Îmi pierd şirul gandurilor de la şoc."Cum poate o persoană așa de speciala să paraseasca aceasta lume ?"urlu eu plângând. Cineva apare în spatele meu .Mă intorc cu un gest nervos.E o fată cu niste ochi verzi şi cu parul şaten .Cum face contact vizual cu mine , spune:
-Condoleanțe pentru fata aceea , apropo.Probabil te întrebi cine sunt.. Sunt Kate şi am o misiune destul de importantă de la iubitul meu Jackson.Trebuie sa te capturez in ascunzătoarea noastră. Nu voi pleca de aici până  cand nu o voi îndeplini, spune ea hotărâtă.

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now