Capcana perfectă

39 4 1
                                    

Viața semnifică multe lucruri pentru noi.Ea este frumoasa , palpitantă, incitantă, dură şi lista poate continua.Însa niciodată nu este monotonă. Mereu întâlnim noi persoane , apar noi momente şi mereu se întâmplă cate ceva creând noi amintiri.Cu toate astea, sunt momente în care îmi doresc sa am o viata banală şi monotonă. Momente în care acel "mereu " sa devina "niciodată".Momente în care efectiv aş vrea sa fiu altcineva şi sa dau slujba de" a fi Matt" altcuiva .Dar din moment ce am fost ales sa fiu Matt înseamnă ca pot duce viața aceasta pana la capăt. Cum eu nu am deloc o viață monotonă, o am în față pe Allison care aparent ma așteaptă de ceva vreme in camera mea.O privesc dur cu ochii mei de un roșu aprins:
-De ce m-ai tot asteptat?întreb eu cu interes
-Cum sa nu îmi astept iubirea vieții mele ?întreaba ea pe o voce mierloasă.
O prind de gât şi o izbesc de un perete zicand :
-Tu chiar crezi ca am chef de toate linguşelile tale , Allison ?întreb eu sictirit
Îmi sucește mâna pentru a mi-o desprinde din gâtul ei şi spune la fel de cald :
-Iubire , daca vrei sa fii dur cu mine avem un pat la câțiva pași . Totuși te vad destul de tensionat , de ce ?întreaba ea inocentă.
-Nu e vina mea ca pe tine nu privește acest razboi.Eu sunt motivul acestui razboi aşa ca sunt extenuat .Tu oricum nu te implici decat in lucruri benefice ție, spun eu rece.
-Daca tot esti extenuat , nu ar fi mai bine sa părăsești orașul ?Oricum care a fost motivul pentru care ai venit aici ?întreaba ea curioasă.
-Am venit aici pentru un nou început. Pentru a șterge cu buretele trecutul meu .Pentru a-mi întâlni dragostea vieții mele.Pentru a-mi schimba viața într-una mai buna , mai umană. Am întâlnit atatea persoane de suflet şi nu regret ca am venit aici.De asemenea , pot spune ca am întâlnit și iubirea adevărată , spun eu gânditor.
-Țin sa te contrazic , Matthew , eu am fost dragostea vieții tale.Ai venit aici ca sa uiți de mine .Chiar nu-mi pasă ce persoană ai considerat-o apoi așa din moment ce tu ai vrut doar sa ma uiți pe mine.M-am simțit înlocuită , spune ea afectată.
-Nu sunt eu cel care și-a înscenat moartea.Oricum de cand iți pasa de aceste lucruri. Alison, te mai intreb o data ,de ce m-ai așteptat? întreb eu rece.
-Ca sa iti fac o propunere, spune ea zâmbind.
-Ce anume ?întreb eu curios.
-Sa fugim împreună din orașul ăsta, spune zâmbind malefic.
-Pardon?întreb eu confuz.
-Am spus sa fugim amândoi în lume. Scapi de acest razboi sufocant şi plictisitor.Calatorim împreună în această lume mare.Vom recuperi toți anii in care nu am fost împreună, spune ea zâmbind şi parca pierzându-se în ochii mei.
Pe masura ce îmi face propunerea se apropie tot mai mult de pieptul meu pe care il atinge tandru. Eu imediat o resping împingând-o în spate şi spunând :
-Ai vrea tu , Allison.Visează în continuare, spun eu rece .
În ciuda răspunsului meu , ea ramane caldă şi spune :
-Știam ca nu vei accepta , de accea am chemat-o şi pe Amara cu mine.Sigur deja a blocat ieșirea şi în curand va veni pentru a face vraja .Pregătește-te sa îți tai vena aceea prețioasă, spune ea zâmbind.
De această data , eu încep sa zâmbesc malefic.Ea se uita la mine confuză şi spune:
-De ce nu esti suprins?Sau macar speriat, spune ea dezamăgită de reacția mea.
-Pentru ca înainte să intru eu in casă, a intrat Diana , spun eu amuzat.
-Şi ce te face sa crezi ca vrajitoarea ta e mai bună decat a mea ?întreaba ea superioară.
-Sa zicem doar faptul că Amara nu a venit pana acum,spun eu zâmbind.
Toată acea siguranță şi blândețe este înlocuită de ură si teamă.
-Nu pot sa cred , spune ea ușor nervoasă.
Imediat apoi dispare.Apar la parter şi o vad pe Amara întinsă pe podea , iar Diana o tine de mana dreapta spunând o vraja.Brusc, se ridică şi se uită în ochii mei spunând:
-Gata , i-am absorbit toata puterea Amarei aşa cum buni m-a învățat. Trebuia oprita căci nu se potolea pana nu facea o vraja cu sângele tau.Nu ne putem asuma acest risc. Dn pacate , ea a murit , spune ea indiferentă.
-Multumesc pentru tot , spun eu cald uitându-mă în ochii ei.
-Pentru ?întreaba ea
-Pentru faptul ca ai eliminat-o fara vreo remușcare pe Amara știind ca e o amenintare pentru mine.Mersi ca ai venit în casa şi m-ai aparat. Pentru ca ramai alături de mine în acest razboi,spun eu cald.
-E placerea mea , Matt , spune ea blândă.
Intră în casa Inna , Sof şi Clau .Le povestim tot ce s-a întâmplat şi apoi încep reacțiile:
-Cat tupeu are panarama aia , spune Sof intrigata.
-Sa stii , Sof , după cate i-a facut vine şi propune aşa ceva , spune Inna nervoasa.
-Lăsând asta la o parte , mâine seară e ecplisa de luna , spune ea îngrijorată uitându-se în ochii mei roșii.
-E prima ta eclipsa , nu-i aşa ?întreb eu la fel de îngrijorat.
-Da , spune ea speriata.
-Care e faza cu eclipsa de lună ?spune Clau confuz.
-Îți spun din legendele pe care le-am auzit.Nu se compară cu o lună plină pentru un vârcolac .Pot spune ca eclipsa de lună e ca un test crucial pentru un vârcolac. În timpul eclipsei, toți vârcolacii se transformă sub formă de lup. Însă de aceasta data va ramane sub aceasta formă pana la următoarea luna plina. In tot acest timp ,va trăi exact ca un lup salbatic, neavând niciun fel de putere supernaturală, spune Sof explicită.
-Acelas lucru am auzit si eu din legende dar nu știm cat de adevărate sunt , spun eu gânditor.
Conversația este întreruptă de apelul pe care eu îl primesc din partea lui Allison.Îi răspund , dar activez difuzorul pentru a auzi toata lumea conversația. Cum raspund , ea spune:"Iubire , te aștept la pădurea din marginea orașului. Spune-i lui Sophie că îmi e dor de ea şi sa se calmeze ca o ajut eu sa treaca peste eclipsă "Apoi apelul a luat sfârșit.
-M-am săturat de tarfa asta până peste cap.Nu a ajuns ea sa glumeasca cu mine.Ma duc sa ii fac o surpiza plăcută, spune Sof nervoasă.
Imediat apoi dispare alergând .La o secundă distanță , dispare şi Clau.Apoi Inna se uită în ochii mei şi spune :
-Tarfa aia ti-a zis "iubire", cumva? Ma duc sa iti omor prima dragoste, spune ea nervoasa
Imediat ce dispare Inna , mă întorc spre Diana spunând:
-Hai sa mergem şi noi repede că deja îmi imaginez întâlnirea Inna-Sof -Allison, spun eu agitat.
-Înainte sa plecam , vreau sa știi ca vraja intensificării in cazul tau e permanentă. Şi ieri m-a rugat buni sa îi absorb puterea ei.Şi mai am o vraja pentru tine , dar e puțin mai complicată, spune ea repede.
-Ce vrajă?întreb eu confuz.
-Vei vedea , spune ea calma.
-Mulțumesc,spun eu zâmbind.
O prind de mână si aparem în padure. Cum ajung, observ un grup mare de vrajitoare împreună cu Allison în fața lui Sof , Inna şi Clau.Aparem lângă ei şi acelaș vrajitor reacționează imediat:
-Pe tine te așteptăm. Ți-ai ales foarte bine poziția, spune el zâmbind.
Apoi spune un cuvant şi observ ca ma aflu împreună cu prietenii mei înăuntrul unui cerc din cenușă.Cu siguranță nu putem ieși din acel cerc.Acest vrajitor e înconjurat de multe vrăjitoare.Mă uit spre vrajitoare şi vad cum vrajitorul o împinge pe Allison în cerc. Cum intră în cerc se intoarce spre ele şi spune :
-Ce e asta ?Nu așa ne-a fost înțelegerea, spune ea speriată.
-Cred ca știm amândoi de câte vrajitoare şi vrăjitori ai profitat de-a lungul timpului şi fix într-unul ți-ai pus încrederea. A sosit timpul sa plătești pentru tot ce ai făcut.Te credeam mult mai inteligentă , spune el dur.
-Nu pot sa cred ce mi se întâmplă, spune Allison speriată mai mult pentru ea.
Sophie cum o vede în aria ei vizuala sare la gâtul ei şi o mușcă cu toata forța ei.Dupa câteva secunde , își desprinde colții din ea şi o lasă sa cadă la pamant.Cum atinge solul , pune mana la rana ei şi se uita speriată la Sophie spunând:
-Ce mi-ai facut ?întreabă ea îngrozită.
-Ti-am aratat cum s-au simțit sute de victime de ale tale .Sa ai parte de o moarte lentă şi dureroasă, spune Sophie superioară.
-Nu se poate .Nu pot muri , spune Allison speriata cu lacrimi în ochi.
-Ba chiar poți. Sau ai uitat ca sunt varcolac şi mușcătura mea e letală pentru un vampir ?spune Sof amuzată.
Allison își pune privirea în pământ şi înghite în sec.În tot acest timp vrajitoarele împreună cu vrajitorul au facut niste vrăji caci s-au mișcat foarte repede şi par foarte puternice.El se uită spre cer .Îi urmez privirea si observ ca se insereaza , iar soarele în cateva minute va apune. Ma uit din nou la acel vrăjitor care acum ridică mana spre cer şi dintr-odata strange pumnul .Imediat apoi cerul se lumineaza .În loc ca soarele sa apuna , acesta răsare. Acest vrăjitor a schimbat noaptea cu ziua într-o secunda.Vraja asta e o demonstrație clară ca e foarte puternic. Imediat ce face schimbarea, se întoarce spre noi și spune :
-Soarele va răsări , iar inelele voastre sunt dezactivate cat sunteți în cerc.Cercul se va distruge în momentul cand unul dintre voi va muri, spune el hotărât.
Imediat apoi dispare împreună cu celelalte vrajitoare sub forma unei lumini puternice.

Dragoste nesfârșităUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum