Acomodare imposibilă-partea întâi

146 21 0
                                    

Frica de nou este cea mai mare temere a mea.Frica de cum se poate obișnui această puștoaică , de tot ce va urma, de noul mod de viață. O frică pe care o va avea şi ea. În trecut , am mai transformat persoane dar le omoram apoi pentru că nu puteau accepta această viață zbuciumată. Dar de data asta e diferit ,aş vrea să o obișnuiesc, să își continue viața cu noul stil . Știu că în momentul cand se va trezi va trai totul  intesificat.Orice sentiment , dragostea, bucuria , frica , tristețea, dezamăgire, euforie ,orice va fi intesificat .Va trăi sentimentul la maxim , niciun om nu poate simți un sentiment la maxim cum simte un vampir până când se hrănește cu sânge pentru prima oară. Încerc să nu regret această decizie , tot ce va urma va fi extrem de dificil.Mă uit la acea fată cu o piele alba fină ușor stralucitoare , cu un păr negru ca cărbunele.Îi scot cuțitul din inimă brusc apoi o prind în brațe ca pe un bebeluș. În cateva secunde sunt acasă la mine , deschid ușa şi o duc într-o.o cameră din multitudinea de la etaj.O las în pat.Ştiind că mai durează până când ea se va trezi, mă duc la părinții ei să îi constrâng, după ce am aflat adresa de la Alex.Trebuie sa îi constrâng părinții pentru ca ea până când nu se acomodează nu poate veni acasă, nu o pot vedea părinții așa. După ce îi constrâng, în câteva secunde sunt acasă , lângă patul ei .Părinții mei sunt plecati la un spital in alt stat pentru analizele anuale.Şi cred că vor sta ceva timp căci imediat după merg şi in vacanta.Aștept cu atâta nerăbdare. Nu știu cum va reacționa. Cel mai mult ma bucur că își va aduce aminte cine a constrâns-o, acum fiind vampir.In timp ce eu mă gândeam la toate astea, aud un inspirat brusc şi o inimă care pulsează din nou.Deschide ochii şi imediat se ridica sprijinindu-se de mâini.Se uită prin cameră speriată şi buimacă. Mă vede şi e șocată. Începe să îmi spună :
-Ma...Mat...Matei , ce se întâmplă, unde sunt ?spune ea fiind foarte speriată.
Cum am crezut , sperietura e intensificată.Tremură toata şi abia poate vorbi.
-Andreea , ești la mine acasă, ai fost constrânsă să te omori iar eu am vrut să iți prelungesc viața aşa că te-am transformat într-un vampir.
Instantaneu începe să plângă şi sa tremure şi mai tare la auzul a ceea ce am spus.Nu scoate o vorbă, efectiv e șocată, iar dacă nu se va hrăni repede va fi şi mai rău. Trebuie să o calmez .Scot de la spate , o pungă cu sânge pe care am pregătit-o special pentru când se va trezi . La subsol, am o ladă plina cu pungi de sânge luată de la un centru de colectare.Cum vede punga , în ea crește dorința de a se hrăni. Orice sentiment se oprește, tot ce dorea era să se hrănească cu sângele din acea pungă. Observ cum ochii ei căprui atât de deschiși devin portocalii , apoi un roșu atat de aprins.Pielea ei imaculată din jurul ochiului se acoperă ușor de niște vene proeminente.Dantura ei se schimba brusc , iar ea își atinge colții cu limba parcă instinctiv . Îmi ia punga din mână ca o fiară şi începe să sugă tot sângele din acea pungă.O văd cum aceasta se umple de energie şi de putere terminând acea pungă. În cateva secunde punga este goală .O aruncă şi se uită in ochii mei .Simptomele de vampir dispar şi o simt tot speriată şi nesigură. Dar de data asta sunt la intesitatea normală.Parcă din curiozitate aceasta îmi spune:
-De ce am supt toata punga aia de sânge ? Asta face un vampir ?spune ea neliniștită.
-Da , un vampir se hrănește cu sânge. Uite vreau să te calmezi şi să stabilim niște lucuri.
-Deci si tu ești vampir ?Știam eu , aveai un aer atât de misterios .
-Da, dar asta nu e atât de important acum .Şi tu esti vampir în acest moment.
-Ce înseamnă mai exact să fii vampir, Matt? spune ea parcă începând sa se calmeze
- A fi vampir înseamnă în mare parte să îți pierzi autocontrolul uman mai ales când vine vorba de hrănit .Dar ai si unele avantaje.
-Care sunt avantajele ? întreabă ea foarte nesigură
-Pai ai un auz foarte fin , efectiv te conecentrezi pe sunete şi vei auzi niste sunete de la niste distanțe mai mari , oricum un auz superior celui uman,ai o forță mult mai mare pe care o vei simți . Poți constrânge,te uiți in ochii unuia , stabilești o conexiune şi apoi îi poți ordona orice.O viteză superioara in comparație cu cea umană şi zicând asta apar in cealaltă parte a camerei.
-Deci avantajele mi se par super, mai ales partea cu viteza şi auzul.Sunt o persoană foarte curioasă şi mereu am vrut să ascult conversații de la distanță.Cu noua viteză voi ajunge la timp oriunde, în câteva secunde.Deci pot să fac oamenii să facă ce vreau eu, destul de tare.Totuşi nu vreau sa oblig oamenii să facă ceva ce nu vor ei.Acest avantaj nu prea îl voi folosi.
Parcă dispare acea frică, totuși e atat de blândă şi atât de bună, încep eu să bag de seamă.
-Nu vreau să abuzezi de nicio putere, nu vreau să le folosești excesiv şi să fii grijulie să nu afle nimeni. spun eu pe un ton responsabil
-Am zis eu ceva ? Voi avea grijă, normal. spune ea foarte gânditoare
-Şi am uitat ceva , sângele tău vindecă oamenii şi unele ființe supernaturale , dar daca oamenii mor cu sângele tau in sistem vor deveni vampiri si ei.Intelegi?
-Da , am înțeles! Stai calm , nu voi folosi acest lucru , nu vreau să transform pe nimeni în așa ceva.Nu pot uita faptul că trebuie să mă hranesc cu sânge, dintr-un biet om,spune ea şi se cutremură .
Îmi era milă de ea , însă sper să se obișnuiască cu toate astea.Până la urmă e o fată de 16 ani care tocmai a aflat că este vampir. În timp ce eu ma gândeam la asta , ea mă întrerupe:
-Îmi anintesc acum , cineva a venit la mine , probabil tot un vampir şi brusc se uită în ochii mei cu ură apoi continua să povestească : s-a uitat în ochii mei şi mi-a ordonat să ma omor şi să nu ascult de nimeni şi să nu am contact vizual cu nimeni. Apoi eu m-am trezit in acest pat.
-Stai puțin, cum arată acea persoană ?
-Păi, tu erai acea persoană, nu îți mai amintești?De aceea eram foarte speriată, nu înțelegeam, m-ai constrâns să mă omor şi apoi sunt la tine acasă şi nu mai înțeleg nimic.Apoi îmi spui toate astea că sunt vampir şi avantajele de parcă ai vrea să mă ajuți.
Sunt atât de șocat.Nu eu am constrâns-o.Dar nu mă poate crede şi nu a constrâns-o nimeni să creadă că sunt eu.Ce se întâmplă? Nu înțeleg nici eu.
-Nu eu eram acea persoană, eu nu te-am constrâns, eu am venit să te ajut , iar cand am văzut ca nu e alta scăpare te.am transformat în vampir. Am riscat mult pentru tine.Şi acum vreau să te ajut cu noua ta viața.
-Ba tu erai , știu sigur, eu chiar vreau să te cred , simt că vrei să mă ajuți . Încerc să am încredere în tine.Cand pot merge acasă?
-Păi, nu poți, până cand nu te înveți sa te stăpânești si te obișnuiești cu noul tau stil de viață, nu poți. Ți-am constrâns părinții , stai calmă.
-Super , Matt , i-ai constrâns. spune ea ironică
-Uite tot ce îți cer e să ai încredere în mine , atât. Alex mi-a cerut să te salvez.
-Bine , încerc să am , dacă Alex are încredere în tine. Însă faza mi se pare ciudată, eu chiarte-am.am vazut pe tine, tu erai cel care m-a constrâns , în fine.De ce sunt trase draperiile? mă intreabă ea uitându-se spre ele, iar deja camera e tot mai întunecată pentru ca afară se însera.
-Păi le-am tras , pentru că am uitat sa îți spun ceva important. Inelul ăsta mă protejează de razele soarelui care m-ar arde dacă nu l-aş purta,spun eu arătând spre inelul meu.
-Vrei să spui că fără un inel ca acela eu nu pot ieși ziua afară?
-Da,spun eu foarte serios.
-Pai şi de unde fac rost de un inel ca acela ?
-Pai e vrajit şi eu l-am primit de la o vrăjitoare.
-Şi unde găsesc eu o vrăjitoare? ?spun ea puțin isterică
-Calmează-te, vom găsi o cale.
Nu termin propoziția că aud soneria.Mă uit în ochii ei şi îi spun :
-Stai aici , mă duc să văd cine e .
În cateva secunde, sunt in fața ușii şi o deschid.Era Alex care imediat ce intră în casă începe să spună :
-Nu m-ai mai sunat așa că m-am gândit că ai adus.o acasă.E sus ?
-Da , dar stai puțin şi îl prind să nu înceapă să alerge spre ea. Nu ți-am spus ce s-a întâmplat, defapt cum am salvat-o
-Da , mersi pentru tot.
-Stai!Lasă-mă sa iti spun cum am salvat-o.
Se uită in ochii mei si se prinde imediat că s-a întâmplat ceva.
-Ce s-a întâmplat?
-Păi am transformat-o într-un vampir.
-Ce ai făcut ?spune el si deja începe să se înfurie.
-Păi era constrânsă să se omoare şi singura cale prin care am putut sa o salvez era sa o transform.
Dar până să termin explicația deja ochii galbeni şi colții au apărut .Ma aruncă direct in perete .Spatele este zguduit cu totul de zid . Închid ochii iar cand ii deschid toate simptomele de vampir apar.Imediat apar in spatele lui şi îl imping tot spre perete.Şi incep sa urlu la el:
-Tu chiar crezi că eu am vrut sa se întâmple așa ?Era singura cale prin care am putut să o salvez.
-Transformând-o într-o sugătoare de sange ?
-Da.
El se arunca de langa perete şi vine spre mine încercând sa imi dea un pumn. Cu ajutorul vitezei mă feresc şi apar in spatele lui. Se intoarce şi incep să ii sucesc mână.
-Calmează-te,îi spun.Am salvat-o .
Ochii mei roșii aprinși îi întâlnesc ochii atât de galbeni si atât de plini de ură.
Alex mă ridică cu o forță incredibilă şi ma aruncă spre un alt perete de care ma lovesc foarte tare apoi el dispare.Nu pot să cred ce se întâmplă .Imi pare si mie rău dar alta care nu a existat. Mă vindec imediat şi ma duc sus.Apar in cateva secunde şi sunt efectiv șocat. Andreea nu era aici , a fugit. Mă uit pe geam şi văd că deja e noapte. Andreea a fugit şi nu știu dacă se poate controla.

Dragoste nesfârșităWhere stories live. Discover now