Sessizlik-Bölüm 50

7K 554 20
                                    

Öncelikle gecikmeden dolayı çok özür dilerim. Kısa bir tatildeydim ve biraz kafamı boşaltmak istedim. Hiç bir şeye dokunmadım desem yeridir yani=) Yeni bölüm geldi özlemişsinizdir diye Dilara'ya yer verdim bu bölümde. Biraz da son beş bölüme hazırlık bölümü. Evet duydunuz işte ilk hikayemi bitiriyorum=(( Son beş bölümde biraz aksiyona acıya hazır olun ve bana çok sinirlenmeyin olur mu=)) Neyse hadi çok tutmayayım sizi ve bölümle baş başa bırakayım=) Öptüm kocamanından keyifli okumalar=)

Ve bu bölüm mükemmel bir kadına gelsin gücüne hayran kaldığım kadınıma gelsin iyi ki varsın=)


&&&&& 


Elif Cevahir

"Dilara mal mısın kızım? Bokunu çıkardın Türk kızı tribinin abartma ya yazıktır, günahtır çocuğa."

"Yavaş, ne çocuğu be küçülsün de cebime girsin o Cem aygırı. Ayy ne girmesi, girmesin hiçbir yerime o cinsel sapık!"

Dilara'nın yaşadığı ikilemi duymam ile kahkahalarımı serbest bırakıyorum.

"Aklın fikrin de neredeyse artık."

"Elif, yeminle hamile falan dinlemem dalarım kızım sana. Nerede olacak aklım, o Cem dallaması benden uzak olsun yeter, üstürupsuz kas yığını ne olacak, katıksız sapık!"

"Ay vallahi fenalık bastı kızım ne oldu aranızda anlatsana bir yahu! Sana soruyorum, saydırmaya başlıyorsun, Cem'e soruyorum şeytan görmüş gibi kaçıyor benden."

" Şeytanı çok görmek istiyorsa o dana, aynaya baksın yeter."

"Dilara vallahi yeter, yıldım söyle ne oldu aranızda yoksa aksiyonlu hayatımda öğrendiğim işkenceleri sana da uygulamaya geçeceğim ona göre."

Anlayacağınız üzere günler sıradan, günler huzurlu, telaşsız, günler hep sevgi artık ben de...

İnsan bazen sıradanla bile her şeyini verebilecek kadar muhtaç olabiliyormuş, gördüm. İnanamayacaksınız ama sıradan bir hayatım var şu son bir aydır ve şu son süreçte bir kez daha gördüm ki ne de güzel bir şey, birine tekrardan güvenebilmek, ruhunu, bedenini hiçbir acaban olmadan teslim edebilmek ne de güzelmiş.

Son bir aydır koruma sayısı yaklaşık iki katına çıkmış olsa da yine de çok şikâyetim yok. Tek derdim Dilara şu anda, bir konuşsa da çözsek artık derdini peşindeyim. Kızı konuşturacağım diye benden bucak bucak kaçıyor ama çözeceğim bu işi taktım kafaya ve az çok tanıdınız beni kafama taktığımı yapma huyum var.

" Ya Elif sıkıştırmasan beni olmaz mı?"

Dilara gözlerini belertip bana bakarken pis bir sırıtma dudaklarıma yerleşti. Zira emin olduğum bir şey varsa o da Dilara'nın şu an ki halidir; yavru kedi moduna giren arkadaş son kozunu oynuyor demektir ve bu pozu da yemezsek zafer direnenindir!

"Yemezler Dilara, öt çabuk ne geçti aranızda?"

"De me öyle, yemezler mi? Yersin be vallahi bak!"

"Dilara...."

"Tamam be cadı avukat! Cem benimle yatmak istedi! Oh be tek seferde söyledim bitti işte!"

O kadar anlamsız baktım ki kızın yüzüne kendisini savunma ihtiyacı içerisine girdi.

"Ne bakıyorsun be öyle, gören kuantum fiziğini anlatıyorum zanneder. Cem ben bir ilişki de açıklık isterim, öyle evlenmeden elletmem moduna girme bana bakire tribi atma dedi ve benim de içimden canavar çıktı! Kaldı ki ulan zaten bakireyim ben, anasını satayım bu erkekler de kadınların her davranışının tribini biliyorlar bir adam olmayı öğrenemiyorlar!"

GÜCENİKWhere stories live. Discover now