VC17'İN GÜNLÜĞÜ

126 12 3
                                    

YENİ HİKAYE! VE TANITIMI. İYİ OKUMALAR DİLERİM♥

 ...

"Sus!"

Bu senin kaderin! Kaderinden kaçamazsın Nell. Dünyada ki her insan belirli bir amaç üzerine yaşıyor. Seninde amacın bu!

"Sus dedim sana, sus!"

Kaderinden kaçmayı çalıştıkça örümcek ağına takılan böcekler gibi olacaksın. Kaçmak için didineceksin. Didindikçe daha çok batacaksın. Ağ seni daha çok saracak.

Nell! Kaçışın yok, kaçmaya devam edemezsin. Uzayda ki boşluktan geçen cisimler gibi yok mu olmak istiyorsun? Dur artık! Buna bir son ver.

"Öldürmeyi değil, ölmek istiyorum."

Asla! Asla, bunu tekrar etme. Buna asla izin vermeyeceğim. Ben seni koruyacağım Nell. Kimseye ihtiyacın yok, hiç kimseye! Sadece ben ve sen...

Dediklerimi dinlemelisin. Ancak seni böyle bir boşluktan kurtarabilirim.

"Nasıl yani? Bir masuma kıymamı mı isteyerek mi? Hayır! Böyle anlaşmamıştık."

Anlaştık. Her dediğimi yapacaktın. Bunu sen, kendi ağzınla söylediğini temin ederim. Bana ihtiyacın var.

"Yanılıyorsun. Ben bir insanım, sen bir ruh. Birinin içinde yaşaman için benim sana değil, senin bana ihtiyacın var."

Hayır, hayır Nell. Ben olmazsam sen bir hiçsin. Yeryüzünde ki yürüyen cesetlersiniz siz. Ruh olmazsa ne güzel kokarsınız, ne de canlı olabilirsiniz. Sadece beni dinle. Sana şans veriyorum. Sadece dinlemen gerekli. İnsanlar salak! Bir vampiri sarımsakla alt etmeyi düşünüyorlar. Hah! Güldürmeyin beni. Aptallar böyle sansa da sen bir kurgudan -fantastikten- ibaret değilsin. Sen sahte değilsin! Sen gerçek, asıl olan vampirsin. Belki de seçilmiş kişi...bilmiyorum.

Dilediğin ismi koyabilirsin, farketmez. Umurumda dahi değil. Sadece bana odaklan, beni dinle, benimle konuş. Yalnız olmayacaksın. Ben olacağım Nell. Ben, ben, ben...ben!

-Ve bir silah sesi-

...


Kendi hayatımın kurgulanmış haliyle karşınızdayım ve inşallah sizin de desteğinizle iki kitabımı birlikte yürütüp bitireceğim. ^^ Umarım hoşunuza gider. Çalışmalarımdan yeni kitabımıza ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. ♥ Fikirlerinizi de beklerim. Bu bölüme vote falanı kitabın kendisinde yaparsanız ayrıca mutlu olurum. :)

İMKAN:  Karanlık Aşk #Wattys2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora