Bölüm 16-"Aşk için Yanlış Yolu Seçmek"

497 48 21
                                    

Merhabalar canlar ^-^ Destek veren ve okuyan herkese teşekkür ederim. İyi okumalar ♥

Not: Hikayemiz biliyorsunuz. Yazım, noktalama düzelttim. Eksikler giderip düzelttim.♥

Multimedia - Ardıç ~ *-*

~

Adımlarını bana yaklaştırıp çenemi kavradı. Ardından yüzünü yaklaştırmasıyla kalbimin ritmi hızlanmıştı... yine. Gözlerime bakıp dudağıma odaklandı. Eliyle dudağımı dişlerimin arasından çekerken bir şey fısıldadı. Pek kavrayamadım.

"Yalan söyleme, nedenini gayet iyi biliyorsun..."

~

"Efendim?" diye merakla bakarken çenemi bıraktı. Boş bakan gözleri arasında"Boş ver."

Boşladığım zamana gelince dediğini anlamadım ve şimdi inat edip söylemiyor!

"Söyle." diye çemkirmeye devam ettim. Gözlerini devirip yüzünü yüzüme yaklaştırdı."Duymak mı istiyorsun?""Peki."

Hala bu yüzü kendinde nasıl buluyor? diye kendi kendime geçirdikten sonra kendime geldim.

"Git ve Alev'ciğini öp!" diye bağırınca pis pis gülüp çenemi tekrar tuttu.

"Onu öpmek seni öpmek kadar eğlenceli olmadığına eminim." demesiyle elini çenemden çektim.

"İzninle." dedim ve sırıtmayı çalışıp eğilerek kendimi duvarla onun arasından kurtardım. Ardından kapıyı açmamla, Alev denen kızla burun buruna girmiştik. Kapının önünden çekilip Karan'a baktım.

"Bak, sevgilin de gelmiş. Doya doya uslu çocuk gibi kaynaşın." diye imalı bir tavır takınmayı çalışsam da Alev araya girip bozdu.

"Esmerlerden ne zaman hoşlanır oldun Karan?" deyip dudağını büzdü, saçlarımın arasında elini geçirdi ve saçımı kendine doğru çekmesiyle acıyla inledim. Bakışlarımı Karan'a yönelttiğimde öylece bakması benim sinirimi iyice bozmuştu. Karan'a doğru baktı ve alayla beni süzdü.

"Bunun gibi bir kızı bana mı tercih ettin? Görüşmeyeli zevksiz olmuşsun Karan'cığım." dedi ve başını kulağıma yaklaştırdı.

"Karan'la birlikte olmayı çalışırsan seni-ÖLDÜRÜRÜM." demesiyle boynumda ki atar damarım atar yaptı. Bu espriyi yapamadan duramadım. Tabii..kimse duymadı ama neyse. Yine kendi kendime saçmaladım.

'Ya Allah!' diyen iç sesimin beraberliğinde elimle tuttuğu eli kavrayıp sıktım. İnleyerek saçımı bıraktı. Bense saçımı kurtarıp kendimi düzgün bir şekle soktuğumda, sertçe tutuğum eli savurup Karan'a doğru onu ittim. Karşımda kollarından Alev'i tutmuş beni dikizliyordu. Alev ise kollarını onun beline sarmış yandan bana pis gülümseyişi altında bakıyordu. Sinirden yanaklarımı kemirmeyi kestim ve sert bakışlarımı Karan'a savurdum.

"Al şu kızı başımdan!" diye bağırdım. Ardından tokmağı kavrayıp çevirdim. Arkamdan Alev'in sesi gelmişti.

"Karan'cığım, bak bana ne yaptı?" Ayy... sanki bebek, he!

Arkamdan tam kapıyı çarpmayı çalıştım. Ama kapıyı çekemeyince arkama doğru döndüm. Karan'la burun burunaydık. Geriye çekilip aradaki mesafeyi korudum.

"Şu kapıyı her seferinde bana kızıp vurmaktan vazgeç. Ev sallanıyor." 

Kıymetli kapını başına çal! Ona doğru dilimi çıkarıp merdivenlere koştum ve üçer üçer atlayarak aşağı indim."Kendini ne sanıyor bu kadın? Onu bir kaşıkta boğasım geldi. Bir de Karan'a 'Ne yaptı' diyor, Allah'ım!"

İMKAN:  Karanlık Aşk #Wattys2016Where stories live. Discover now