Bölüm 1 - Soğuk Aura

1.5K 114 32
                                    

İlk bölümüz hayırlı olsun. İyi okumalar ♥


~

"Sen!" diye bağırdım.

Ayağında kısa siyah bot , dar ama ona bol gelen siyah pantolon vardı. Üstünde ise salaş ama küçük renkli simgeleri olan tişortü vardı. Tişortünün üstünde kısa kot gömleği ile bütün dikkati üstüne çekiyordu. Sarı saçları düz ve dalga karışımıydı. Ön kısmından geriye doğru daha kısa saçları vardı. Şuan moda olan o saç modeli değildi. Doğal bir tarzdı ve ona hava katıyordu. Bileğinde de bir tane bileklik vardı.

Çok ama çok fazla onu gözlerimle süzmüştüm, farkındayım.

Derinlemesine bir çırpıda incelemiştim. Sapık diyebilirsiniz ama gerçekten bir an oldu. Büyüleyiciydi. Evet, büyü. Belkide büyü yaptı. Olabilir, mümkün olabilir yani.
Of, ama ben de iyicene saçmaladım! Yok bir de Harry Potter'da ki gibi büyü yapacaktı.

Kendine gel! Espri anlaşın dahi yok oldu.

Ona doğru bakmayı hala sürdürüyordum. Bir eli cebinde benden uzaklaşmaya devam ediyordu. Sinirle yanına koştum ve  kolunu kavradım. Yaptığım bu hareketle başını çatık o kaşları ve ağzına getirmiş sigarasıyla baktı.

Gözlerinin içerisinde alev var gibiydi.  Ürpertici bakışları tüylerimin diken diken ediyordu. Sadece bakışlarıyla irkilerek kolunu bırakmıştım. O soğuk ifade... beni dondurmuştu. Öldürecek gibi değildi, ya da başka bir şey...
Garipti ve soğuktu. Boğazımda biriken tükürüğü gidermek için yutkundum. Belki hissettiğim ürperti de buna neden olmuş olabilirdi.

Onu durdurmak için tutmuştum. Başarmıştım, durmuştu da. Peki söyleyeceklerim, sözcükleri dışara vuramıyorum. Bir süre bana doğru baktığı doğruydu ve şimdi başını tekrar yola çevirmişti. Gitmesine izin veremezdim. Elimi ona uzatmamla uzattığım elime baktı.

"Cüzdanımı geri ver." dedim boğuk bir ses tonuyla. Kaşlarımı çatmış olsam da onun ifadesi yüzünden kızgınlığımı yüzüme yansıtamıyordum. Hâlâ etkisindeyim.

Ondan bana doğru gelen o soğuk aura...tekrar yutkundum. Başını ağır ağır bana doğru döndürdü. Bu sefer kaşları çatık değildi. Vücudunu da bana doğru döndürmesiyle gerginliğim daha da arttı. Ağzındaki sigarayı içine çekişini izledikten sonra yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Tekrar ve tekrar yutkundum. Bu adam garipti ve sanırım korkuyordum. 

'Alt tarafı cüzdan işte. Ver şunu da gideyim.'  diye içerimden geçirip dışarı vuramamak...Kendime küfürler savuruyordum!

Dudağını oval yapmasıyla içindeki dumanı yüzüme üflemeye başladı. Ama birden değil, değişik bir şekilde üflüyordu.

Allah'ım, ne garip bir insansın öyle.

İster istemez öksürdüm. Ah, sigara! Sigaradan nefret ediyorum. Ailemdeki herkes içtiğinden zaten pasif içiciğim.

Elimin birini yumruk yapıp sıktım.

Cüzdanımı çaldı ve üstelik en nefret ettiğim şeyi bana kullandı. Ondan nefret etmemi sağlayacak bir neden daha! Tek kaşımı kaldırdım.

"Psikopat falan mısın? Senden cüzdanımı istedim ve sen gelmiş yüzüme o zıkkımı mı üflüyorsun?" diye kükredim. Elini kot gömleğinin cebine getirip cüzdanımı çıkarmasıyla cüzdana uzandım. "Tam da bundan bahsediyordum." diye atılmam ile geri çekmiş, dengemi sağlamak için göğsüne elimi yaslamıştım. Başımı yavaşça yukarı kaldırdım. Sarışın, mavi gözlü ve oldukça yakışıklıydı. Gözlerimi ondan alamasam da...

Kendine gelmelisin Birsen. O bir hırsız. Cüzdanımı çaldı. Bu affedilemez. Başını bana doğru eğdi. Soğuk o ifadesiyle bakmayı sürdürüyordu.

"Ne var?" dedi sertçe. Gözlerimi kırpıştırdım. Gerçekten bu kadar sert biri mi, yoksa rol mü oynuyordu?

 Kaşlarımı çattım. Göğsündeki ellerimi ona bastırarak eski dengemi sağladım. "Dalga mı geçiyorsun sen benimle? Versene cüzdanımı!" diye bağırınca  ani bir şekilde eliyle ağzımı kapadı. Diğer elinin işaret parmağını dudağına götürmüş , susmamı işaret ediyordu.

Gözlerimi eline odaklamıştım.Sigara , sigarasını ne sıra içti? Etrafa bakındım. Gerçekten hangi sıra o zıkkımı içmişti?  Elini bana doğru yönlendirmesiyle kendimi sıktım.

Farkında olmadan yumruk yapmış olduğum sağ elimi tutup, avucumu açt ve cüzdanımı avucuma yerleştirdi. Ardından yüzüme doğru kendi yüzünü yaklaştırmaya başladı. Bu adam, bu adam gergin olmama neden oluyordu.

Yüzüme yaklaştırdığı yüzünü yana doğru eğip aşağı indirdi. Dudağıma doğru yaklaşıyordu. Yok artık , öp-öpecek mi!

Gerginliğimden kas katı kesilmiştim. Neden olduğunu bilemediğim bir şey haraket etmemi engelliyordu. Aksi takdirdi onun yüzü bir darbe alırdı ki, bu da çok iyi olurdu. Bir de onun aurası vardı tabi. Öpüşmemize milimler kalmışken aniden kulağıma doğru uzandı. O uzanışı sırasında onun sıcak nefesini tenimde hissetmiş, afallamış yüz ifademle şaşkına dönmüştüm resmen.

"Bir daha ki sefere dikkatli ol. Ben olmasam..."dedi ve sustu. 

o tınısı...insanı büyülüyordu. Bunu tabii ki demeyecektim. Onun sesinden de tipinden de esaret yoktu. Kafasını geri yönlendirdi. Elleriyle omzumu tutup arkama dönmemi sağlamıştı. Omuzda ki kemiğimin boşluğuna çenesini yerleştirdi. Solumdan elini uzatıp patmağıyla ileriyi işaret ettiç

 "İleride ki kapşonlu adamı görüyor musun?" demesiyle gösterdiği o saklanmayı çalışan adamı görebilmiştim.

"Asıl cüzdanını çalmaya gelen oydu işte. Bana teşekkür etmelisin. Karan..." dedi küstahca ve karanı ekledi. Ama sonda karan demişti ve hiçbir şey anlamamıştım. Tamam, yardımcı olmuş olabilir kendince. Ama bir oyun oynaması gerekmezdi. Hemde bu kadar trajik bir oyuna hiç gerek yoktu. O yüzden asla teşekkür etmeyecektim.

Başını omuz boşluğumdan çekti.

"Pislik! Sırf bu yüzden miydi bu bütün tantana! Sen beni ne sanıyorsun , oyuncak falan mı? Senin yüzünden şuana kadar yaşamadığım stresi yaşadım!"

Elimi sıkmam ile yumruk yaptım. Vücudumu ona doğru yönlendirmem dona kalmama neden olmuştu. Etrafa bakındım. LANET OLASI SERSERİ , NEREYE KAYBOLDUN!..

~

Merhaba canlar ^^ Evet, herkese ilk önce okuduğunuz için teşekkürler. :) Lütfen, çekinmeyin. Beğendiyseniz vote'e basarsanız sevinirim. Böylece beğenen ne kadar onu görmüş olurum. Teşekkür ederim şimdiden. Fikirlerinizi belirtirseniz de sevinirim. Böylece daha iyi yazıyor, ilham geliyor. Birlikte daha iyileri ki bölümlere ve başka hikayelere başlama dileğimle ^^

-Bu arada resimdeki kız Birsen :)

İMKAN:  Karanlık Aşk #Wattys2016Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt