Önemli Bir Not ~

112 9 8
                                    

Merhabalar^^

Notu sonuna kadar okuduktan sonra bu mu önemliymiş demeyin sakın, çarpılırsınız. Her insan ve doğal olarak her insanın her kelimesi önemlidir kıkk^^

Bildiğiniz gibi kurgular, yazarın hayal dünyasından yansıyan kelimeler bütünüdür.
Özgün olanlar benim açımdan hep bir adım öndedir tabi fakat yazarken aynı zamanda eğlenebildiğim için hayran kurgularını da ayrı severim.

Yazar her şey yazabilir, öyle ki tek bölümde bütün karakterleri öldürebilir ya da aniden ana karakteri uyandırıp tüm hikayenin bir rüyadan ibaret olduğunu okumanızı sağlayabilir. Bu tamamen onun hayal dünyasının sınırıyla ilgilidir. Siz sadece okursunuz. Beğenmek ve beğenmemek hayal dünyanıza ve keyfinizin kahyasına bağlıdır.

Yaklaşık on yıldan bu yana hayran kurgu okuyucusuyum. Harry Potter'la başladım, sonra Açlık Oyunları ve Doctor Who, yakın zamanda ise Kpop. Yani bendeniz okuyarak başladım yazmaya. Okuduklarım hayal dünyamı tatmin etmemeye başladığında aldım kalemi yazmaya başladım. Fakat okurken kelimelerinde kaybolduğum o kadar çok kişi tanıdım ki.. Bana çok şey kattıkları gibi bende yaptığım yorumlarla onlara çok şey kattığıma inanıyorum.

Şimdi bunları size söylüyorum çünkü yazmaya başladığım zaman anladığım bazı şeyler var.
Burada paylaştığım hikayeler benim günlüğüm değil. Burada paylaşmadığım ve kendime sakladığım kelimelerim işin öteki yüzü.
Ben kimseden her hangi bir beklentim olmadan buradayım. Burada hikaye yazıp/ paylaşmamın nedeni hayal dünyama birikenleri sizinle paylaşmak. Hayran kurgunun mantığıda bir noktada bu değil mi zaten? Ortak ilgi alanlarına hayali olaylar katıp eğlenmek? Ve hepiniz biliyorsunuz ki tek başına eğlenmek epeyce zor.
Evet farkındayım duygusallığın dibine vurduğum anlar çoğunlukta ve evet hikayelerimde eğlenmek imkansız. Ama birlikte ağlayadabiliriz. Ne olmuş yani? Kıkk
Hem belki sizden gelecek ufak bir öneri hikayelerime eğlence kaynağı olur?

Sevgili notu buraya kadar okuyan arkadaşım, benimle ne düşündüğünüzü paylaşırsanız, bana sizi dinleme imkanı tanırsanız, sizin hayal dünyanıza biraz daha dokunabilirim. Ve bana kendimi geliştirmem için yol gösterebilirsiniz. İletişim kurup, paylaşmak bu kadar zor olmamalı?

Beğeniyorsunuz ve bunun için minnettarım fakat neden sessizsiniz? Size yorum yapmanız için herhangi bir baskı yapmıyorum, ki uzun zamandır yorum dahi istemiyorum.
Ben sadece ne düşündüğünüzü merak ediyorum. İnanın bir hikayeyi tek başıma yazıp tek başıma paylaşıp tek başıma sonlandırdığımda burada paylaşmamın hiçbir anlamı kalmıyor. Hatta bilgisarımda arşivlemek daha mantıklı bile geliyor çoğu zaman.

Orda olduğunuzu bilmesem ve gerçekten bir hikayeye güzelce başlayıp güzelce sonlandıracağım konusunda kendime güvenmesem 'melerc' ve 'ercmel' kullanıcı adları şu an ya açıkta ya da başka birilerinin olurdu...

Buradayım çünkü paylaşmak istiyorum. Yorum yapmazsanız hiçbir şey paylaşmayacağım gibi bir tehditte yok dilimde. Tek derdim kelimeler aracılığıyla birlikte eğlenip/ ağlayabilmek. Ve en önemlisi birbirimize bir şeyler katabilmek. Okumayıda yazmayıda bir şeyler paylaşmayıda seviyorum çünkü.

Bazen düşünüyorum karakterler Super Junior'dan olduğu için mi böyle diye.. Öyle bir ihtimal varsa gerçekten, buraları satar giderim. Önyargıya fazlasıyla kılımdır çünkü.
Ben bir Elf değilim, ben onların kişiliklerine saygı duyan sıradan bir insanım. Sürekli onlarla ilgili yazıyorum diye sanmayın ki hayal dünyam onlarla sınırlı. O on beş adam biraz ayrıcalıklı o kadar.
Yoksa Jungkook'un gülüşüne sığdıramadığım kelimeler, Jacksona kıyamayışlarım,Hyuk'un mimiklerine ölüşlerimde var benim.. Hatta yıllardır yazmayı bitiremediğim Harry potter ficim bile var kıkk

Sizden ricam bu notun altına ya da özel mesaj olarak hikaye hakkındaki olumlu olumsuz eleştrilerinizi, önerilerinizi ve beklentilerinizi benimle paylaşmanız.

Bahsedeceğim dipnot ise; bölüm aralarının neden bu kadar uzadığı.
Sebebi hem okul dönemi olması hem de kişisel yetişememezlik^^
Ve tabi siz sessiz kaldığınız için, bir sorumluluğum olduğunu hatırlatıp beni dürtecek birileride olmuyor ve uzuyorda uzuyor aralar. Ta ki bende kelimeler birikene kadar.

Neyse bu notuda, hikayelerimide zaman ayırıp okuduğunuz için gerçekten teşekkürler..
Tek isteğim karşılıklı olarak bir şeyler paylaşabilmek. Tabi yine her şey size bağlı, ben buradayım ve her türlü eleştiriye, öneriye açığım.

Kendinize iyi bakın..
Tekrar ve tekrar teşekkürler^^


Unwanted GoddessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu