Kapitel 26

367 6 0
                                    


Louis pov 

På vej over til parken gik vi forbi en bar. Jeg kiggede hurtigt ind af vinduet og syntes jeg så en velkendt skikkelse med krøller. SKØNT jeg ser syner nu! Jeg må virkelig være ved at blive sindssyg. Den krøltop er kommet under huden på mig.

Da vi så Mark og Alice, gik vi straks hen til dem. Jeg gav dem begge et kram og fakede et smil. Vi stod lidt akavet indtil Mark besluttede at give Eleanor et kram, og Alice gjorde det samme da Mark havde givet slip på min kæreste. Før i tiden ville jeg have givet ham dræberblikket for at have krammet hende sådan, men nu er jeg faktisk helt ligeglad. Vi satte os, og nød solen.Eleanor og Mark så ud til at komme godt ud af det med hinanden, hvilket jeg syntes var rart for så hang hun ikke så meget op af mig. Jeg sad lige bag ved hende, da Alice rykkede om for at sidde ved siden af mig.

"Louis is something wrong? You seem a little off today" jeg rystede på hovedet og svarede jeg havde det fint. Hun kiggede skeptisk på mig og sagde

"You know you can talk to me Louis. I've talked to Harry. I know about you two" jeg kiggede med store øjne på hende, og så over på Eleanor hun var alt for optaget af en historie fra da Mark og Alice var i Australien.

"How much did he tell you?" Hun smilede

"Don't worry i cut him off when he started with the details" hun grinte let da hun så mit ansigtsudtryk. Havde Harry virkelig fortalt hende det...vidste hun så også hvad der skete i går?

"Alice?" Hun kiggede på mig " did he tell you what happened yesterday?" Hun rystede på hovedet

"No he hasn't answered any calls or anything except when Mark asked if he wanted to come today. Why did something happen?" Hun kiggede dybt seriøst på mig, og jeg kiggede over på Eleanor. Da jeg så over på hende, så det ud som om der var noget der gik op for hende. Hun fik store øjne og lagde en hånd over munden "oh my god" kunne jeg høre hun sagde under hånden. Jeg nikkede. Jeg begyndte at få våde øjne men lod ingen tåre forlade min øjenkrog.

"You played him" Det kom ud som en stille hvisken. Jeg kunne ikke snakke med hende her når Eleanor lige der.

"Alice come with me" jeg tog fat om hendes håndled og trak hende med mi. Da Mark og Eleanor vendte sig om for at se hvor vi gik hen sagde jeg til dem vi lige skulle på toilet. Da vi var kommet et stykke væk, gik vi om bag et træ så de ikke kunne se os.

"LOUIS YOU FUCKING PLAYED HIM!" Hun rev sin hånd til sig og jeg kiggede bønfaldende på hende.

"Please Alice let me explain what happened" Hun lagde armene over kors og gav tegn til at jeg skulle fortsætte

"Listen. I love Harry so much. Believe me. It's just that me and Eleanor has been together for 3 years. I didn't know she would come all the way over here. I just didn't know what to do. She's the safe choice because if I broke up with her and went back to Denmark then what would happen with me and Harry. I would only see him when I'm visiting my dad. I can't be without him for that long. It's best this way. Alice I love him" jeg kunne ikke holde tårerne tilbage. Alice trak mig ind i et kram. Jeg tog imod det og lod det hele komme ud. "I love him so much and now he thinks i'm a cold fucker who played him. What should I do Alice? help me" hun tog en. Dyb indåndingen

"Do you love her?" Hun trak sig lidt væk så hun kunne se mig i øjnene

"Yea...I mean I should. She's my girl she deserves it"

Jeg tørrede mine øjne og hun kiggede på mig.

"Louis do what makes you happy. Don't think about what the deserve. Choose who you truly love" efter det gav hun mig et kram mere og så gik vi tilbage til Eleanor og Mark. Choose who you truly love blev ved med at kører rundt i mit hoved

Tough Love (1D) (Larry)Where stories live. Discover now