Kapitel 15

425 4 1
                                    

Eleanors Pov

Jeg spurtede for at nå flyveren. Det skulle være en overraskelse, at jeg kom, og besøgte ham. Jeg havde snakket med Tom, og spurgt om jeg måtte komme.
Det var mega spændende. Jeg prøvede at forestille mig hvor overrasket Louis blev, når jeg kom.
Det føltes som om rejsen varede en evighed! Jeg bestilte en toast på flyet. Og så ventede jeg. Og ventede. Og ventede. Og ventede. Og faldt i søvn. Og vågnede. Og ventede igen.

Da jeg endelig nåede til lufthavnen, i London, ventede Tom på mig
"Nå hvad så Love har du savnet ham?" Sagde han. han kom hen og gav mig en stor krammer. da jeg endelig var kommet ud af hans greb svarede jeg
"JAA! helt vildt. Jeg er så glad for at du gad, have mig boende." Jeg havde aldrig forstået hvorfor han kaldte mig "Love." På en måde burde det jo være Louis der kaldte mig det, men han kalder bare søde eller El.
"Jamen selvfølgelig, Louis elsker dig og i to er jo så søde sammen, så selvfølgelig skal i da være sammen, når i har treårsdag!" Sagde han og smilede glad. Treårsdag! Ja vi har treårsdag i dag! De tre bedste år i mit liv! "Skal vi ikke køre?"    
"Jo lad os det" sagde jeg og vi gik ud i bilen.

Da vi har kommet hen til den lejlighed, i London, hvor Louis, og hans far bor. Vi gik Ind i lejligheden, og Tom viste mig Louis værelse, hvor jeg stillede mine ting. Tom kom hjem til Louis og Johanna flere gange om året, så jeg kendte ham godt. Vi satte os og spiste lidt frokost. Tom fortalte at Louis var ude med en ny god ven på en cafe, længere nede af gaden, så jeg besluttede mig for at gå ned til dem, og overraske ham. Gad vide hvordan hans nye ven var? Louis var god til at få venner, men den måde Tom sagde at han havde fået en "ny GOD ven" på fik mig til at blive nysgerrig
"Hvad hedder hans ven Tom?" Spurgte jeg ham
"Han hedder Harry. Louis snakker hele tiden om ham, det virker som om de er blevet rigtig gode venner på den korte tid han har været her."  
"Tro mig. For mig har det ikke været kort tid" svarede jeg og han grinte.
"Det tør jeg godt tro på sådan havde jeg det også dengang mig og Johanna var sammen." Vi snakkede lidt videre om Louis, og Tom fortalte mig nogle pinlige historier, om Louis fra da han var lille.
"Tom hvor ligger den cafe hvor de er? Jeg tænker jeg lige vil gå ned og give ham en overraskelse."  
" Selvfølgelig jeg skal ikke på holde dig mere" svarede han med et smil på læben. Jeg fik den nøjagtige rute ned til cafeen, af Tom. Jeg tog min jakke på, og gik ned på gaden, hen mod cafeen. Da jeg kom hen til cafeen, kiggede jeg ind af vinduet, for at se om jeg kunne se ham. Han sad ved et bord lige ved vinduet med en krøltop overfor. Det måtte være Harry. Han så da meget godt ud. Jeg kan da godt forstå hvorfor Louis ville være venner med ham hihi.  Jeg kiggede ned på deres hænder og så at de holdt i hånd! WTF hvorfor holder de i hånd!! De rykkede tættere på hinanden, og så kyssede de!  Hvad sker der? Hvorfor kysser de! LOUIS. TOMLINSON. MIN. KÆRESTE. GENNEM. 3. ÅR. OG. EN. ALLER. ANDEN. KRØLTOP. KYSSEDE!. Jeg forstod ingenting. jeg stod som forstenet, og bare kiggede på dem. Da Louis og Mr krøltop var færdige med at kissemisse, sagde Louis noget til ham Harry, Han så ikke glad ud! Så kiggede Louis ud af vinduet og så mig. Han så fortvivlet ud. Vi stirrede bare på hinanden

Tough Love (1D) (Larry)Where stories live. Discover now