Kapitel 3

562 8 0
                                    




Kapitel 3

Louis pov

Hun havde taget det pænt. Meget pænt. Eleanor var blevet sat af og jeg var i hendes indkørsel. En kæmpe sten var blevet fjernet fra mine skuldre. Jeg havde holdt det hemmeligt for hende i en uge. Hvilket ikke er rart, når jeg normalt ikke holder noget hemmeligt fra hende. Det var gjort. Så kunne jeg tage hjem og slappe af. Jeg skulle nok til at overveje hvad jeg skal have med.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 uger senere

Louis pow

Jeg blev vækket ved en ubehagelig høj, og skinger lyd. Det kunne ikke passe at det allerede var morgen. Sommerferien var lige begyndt og alarmer burde være bandlyst. Jeg vendte mig om på maven, og med en slap arm fik jeg til sidst kvalt den gyselige lyd.

Da min hjerne besluttede sig for ikke at lade mig sove længere åbnede jeg øjnene. Uret på natbordet stod og blinkede og næsten bad om opmærksomhed. Klokken var halv syv. Jeg fløj ud af sengen. Der var et fly der skulle nås og jeg skulle være ude af døren senest klokken 6:40. Hele mit værelse lignede lort. Jeg brugte hele dagen igår på, at pakke, så alt mit tøj lå og flød. Jeg snublede rundt i bukser og t-shirt, men fandt dog til sidst noget rent at have på til lufthavnen. 

Min seng var stadig varm da jeg løb ud af døren. Det havde været en hurtig afsked. Mine søstre var kommet ned, stadig med søvn i øjnene, for at hjælpe med at bære mine ting ud i bilen. Min mor blev jeg nødt til at love at købe morgenmad i lufthavnen. Hun blev altid lidt hysterisk når der var stress i huset. Jeg fik sagt, og kysset, alle farvel og så var det direkte mod lufthavnen. Lige fra start var trafikken forfærdelig, hvilket ikke gjorde noget godt ved den stress der pulsede igennem min krop. Jeg dyttede og bandene af alt og alle, Jeg endelig nåede frem til lufthavnen. Min bagage blev flået ud af bagagerummet. Jeg var en heldig mand, hvis jeg kunne formå at nå det fly.

Så snart jeg kom ind i lufthavnen kom der en meddelelse over højtaleren "Flyet til England letter om fem minutter." Damestemmen sagde dette med den største rolighed og jeg løb som en gal hen for at komme igennem alle sikkerhedsforanstaltningerne. 

Jeg kom løbende over pladsen med min rygsæk på skulderen, som et lille barn der løber efter sine forældre. Jeg kom op på flyet og fandt hurtigt min plads. Det var en vinduesplads, så jeg kunne holde øje med verden omkring mig. Da stewardesserne begyndte at gå igennem de forskellige sikkerhedsregler, kunne jeg mærke mit hjerte begynde at finde en normal rytme. Flyet lettede kort efter og jeg mærkede suset i maven. Jeg var helt afslappet. Nu skulle jeg på ferie. Jeg skulle se min far. Jeg skulle have den mest afslappende og stressfrie ferie nogensiden. Jeg kiggede ud af vinduet også hvordan husene bilerne og menneskene blev mindre og mindre, og da flyet nåede over skyerne begyndte mine øjne at blive tunge.

Tough Love (1D) (Larry)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu