Kapitel 17

386 6 1
                                    

Eleanors Pov

Han kom løbende med halvvåde øjne. Tårerne pressede på, og jeg kæmpede for ikke at bryde sammen. Jeg havde stadig ikke forstået, hvad jeg lige havde set. Vi havde været sammen så lang tid, at jeg havde næsten ikke tænkt den tanke, at han kunne være utro. Og da slet ikke med en dreng! En dreng? Han er utro med en DRENG! Det var først nu det gik op for mig. Han havde ikke engang 'bare' kysset en anden. Han havde FREAKING kysset med en dreng! Nu har jeg egentlig ikke noget imod bøsser, men når man lige pludselig finder ud af at ens kæreste står, og snaver med en anden, så bliver man sgu ikke mega glad vel?! Jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på det.

Jeg kunne se Mr krøltoppens, aka Harry's, forvirrede ansigt. Jeg kunne se igennem ruden at han små råbte efter Louis... Min Louis. Jeg stod som fæstnet til jorden, og bare ventede på ham. MEN HVAD!?!!? Da Louis kom ud af døren, kiggede ham bare på mig, og så satte han pludselig i løb, stik modsat af hvor jeg stod.

Han løb og løb indtil han forsvandt i menneskevrimlen. Jeg stod et par sekunder og kiggede efter ham, men lige pludselig gav mine ben efter, og jeg lå krummet sammen på fortovet. Jeg lod tårerne få frit løb og brød sammen.

Efter noget der føltes som en evighed var der en der kom hen til mig.

"Sorry but Uhhmm why are you crying?"

Jeg kiggede stadig ned i jorden imens jeg svarede.

"My, snøft, boyfriend, snøft snøft, just kissed a, hulk hulk, a-a-a boy." Det var alt jeg kunne sige så brød jeg sammen i gråd igen.

"WHAT!! Is it Louis?" Udbrød drengen. Jeg tog mod til mig og kiggede op, og det var. Det var MR KRØLTOP!

"WHAT THE F**K ARE YOU DOING WITH LOUIS!?!" Skreg jeg ham lige op i ansigtet

"easy lady! i didn't know he had a girlfriend!" bare ordet "girlfriend" fik tårerne til at løbe. Han lagde armene om mig, og jeg knugede mig til ham "oh poor you come here. Your mascara are all over your face! Come home with me. I can make some Tea and Then we can talk about this" sagde han, tog sin jakke af og tog den over mig. Jeg havde egentlig ikke lyst til at tage med ham hjem, men lige nu kunne jeg ikke rigtig tænke, så jeg nikkede bare og fulgte med ham, over til hans bil. Hvorfor var han så sød? kunne han ikke bare være en rigtig nar? Mr Krøltop... 

Tough Love (1D) (Larry)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu