Kapitel 20 del 2

367 8 3
                                    




Harrys pov part 2

"Harry I don't know... you just need to remember that I would never leave you without saying goodbye and a promise that I will come back" Han tog et skridt hen mod mig, og åbnede sine arme igen. Denne gang kunne jeg ikke modstå ham. Jeg kan ikke holde mig fra ham, og med alt det her rod, bliver jeg nødt til at have ham, mærke han er hos mig. Så jeg tog imod hans kram, og fandt den støtte jeg havde brug for. Faktisk så meget støtte, at jeg begyndte at græde. Louis sagde ikke noget til det. Han begyndte istedet at berolige mig, med sin hånd mod min ryg. Vi stod sådan i nogle minutter, indtil mit tuderi blev til en slags snøften. Louis var der for mig. Han havde lige valgt mig frem for Eleanor. Han gav mig et smil, og et kys på kinden, før han gik ind i mit soveværelse. Nu ville han gå ind og fortælle Eleanor, at de ikke kunne være sammen mere. Han ville sige at det var fordi han havde følelser for mig. Så ville han komme herud til mig og alting ville blive godt. Jeg gik over til den lille sofa og satte mig ned.

Jeg kunne hører de, at snakkede sammen stille og roligt. Hun tog det pænere end jeg havde forventet . Jeg havde troet at hun ville gå amok, men han kender hende bedre end jeg, så han ved vel hvad han skal sige for at hun ikke flipper. Jeg kunne ikke forstå hvad de sagde, da dansk ikke er mit speciale. Jeg havde aldrig interesseret mig for dansk før Louis. Og nu irriterede det mig at jeg ikke kunne forstå lidt af det. De snakkede i en munter tone....eller så munter den kunne være når man siger till sin kæreste man slå op for, at være sammen med en anden. Det kunne være hun også havde fundet en, og at de så var enige om at gå hver til sit? 

 Da Louis lidt efter kom ud, kiggede han bare på mig. Jeg ville vide hvad de havde snakket om så jeg brød tavsheden ved at sige "How is she? How did she take it?" Hans ansigtsudtryk gik fra neutral til meget forvirret. Var der noget jeg havde misset?

Tough Love (1D) (Larry)Where stories live. Discover now