Har han blivigt galen?

577 36 8
                                    

Alex ställde sig i en typ av attack position och morrade. Det var ganska konstigt men han kanske var som Jack hade varigt. En nyckel vreds om i låset och dörren öppnades och Loke syntes i dörröppningen. Alex blev till en svart varg. Han var turkos på ryggen och ner mot magen. Han hade blåa ögon och hade små horn. Han blottade tänderna och hoppade på Loke. Alex morrade groft men Loke värkade inte rädd. Han skrattade nästan....

Lokes blåa ögon ändrade färg till grön och pupillen smalnade. Personen som Loke hade med sig bakade ett steg. Loke slängde av sig Alex så att han flög in i väggen. Loke ställde sig upp och log. Två av hans tänder hade blivit längre och vassare. Alex reste sig upp och morrade. Loke väste åt honom sedan hoppade de på varandra. De bet och rev varandra sedan fick Loke övertaget.

Alex rev och bet honom men Loke släppte inte taget. Alex slutade och fick tillbaka sin mänskliga form. Loke tog upp en kniv ur fickan men när han skulle köra ner den i Alex fick han något över sig. Tanja hade hoppat på Loke när ingen såg. Loke tog tag i Tanjas nackskin och slängde henne hårt i väggen. Spirit sprang genast dit för att se om hon var okej. Loke reste sig upp och tryckte ner Alex i marken igen. Han höjde kniven men plötsligt fick han något i huvudet och föll ihop medvetslös bredvid Alex. Bakom honom stod Rex. Jag halv sprang fram till Rex och kramade om honom. Han kramade mig tillbaka sedan gick han fram till Alex som fortfarande låg på marken. Jag stod kvar ett tag sedan gick jag bort till Spirit som hade lagt sig bredvid Tanja. Jag satte mig på huk och upptäckte att Tanja inte andades. Tårarna trängde fram när jag insåg att hon var död. Tanjas päls började bli gråare och hon blev nästan genomskinlig. Tillslut var hon borta. Spirit gav ifrån sig ett ljud som lät som ett ylande. Jag kramade henne försiktigt och det kändes som om hon kramade mig med. Jag släppte taget och såg Spirit i ögonen. De var sorgsna och en tår kröp sakta ner för hennes kind. Vi vände oss om och gick till Rex och Alex. De pratade men Alex verkade inte bete sig normalt. Det ryckte lite i hans armar då och då. När han pratade lät det mer om mummel och han stammade. Plötslig reste han sig upp och sprang iväg. Loke måste ha gjort något med honom under striden och nu hade han blivit galen.

På andra sidan murenWhere stories live. Discover now