Hoofdstuk 44

1.2K 36 0
                                    

Hoofdstuk 44

Music: Habits of my heart

Ik voel mijn hoofd leeg worden en zucht even. Hij haalt zijn lippen van die van mij af en glimlacht lichtjes.

"Is het weg?" Zegt hij lief. Ik knik.

"Gast.." Zegt Ruben. "Ik weet niet of dat zo handig was.."

"Wat?" Zegt Jack. "Wat is niet handig?!"

Ruben kijkt moeilijk onze kant op. "Je hebt net laten zien dat je een betere mate voor haar zou zijn dan Renzo zou zijn."

"En waarom dat dan wel niet?!" Hij klinkt hopeloos en ik zelf voel me ook een beetje verdwaald.

"Omdat jij er wel voor haar was en Renzo niet. Omdat jij contact hebt gemaakt met haar je weet wel lichaam en shit." Zegt Ruben en wijst naar onze handen. "En die zoen en zo."

"Wat lul jij vriend!" Zegt hij en laat mijn hand los. "Ik ben haar mate helemaal niet gast." Hij kijkt Ruben doordringend aan.

Ruben knikt langzaam. "Toch wel.."

Ik probeer mijn adem onder controle te houden, voel mijn hand zweterig worden. Dit kan niet April. Dit is gewoon een van je vreselijke nachtmerries waar je in bent gekomen.

Niks helpt. "Renzo is mijn mate." Zeg ik hardop waardoor Jack gromt. Ruben krijgt een grijns op zijn gezicht.

"Zie ik daar nou jaloezie Jackie!" Lacht Ruben.

"Hou je bek Ruben!" Zegt hij en pakt mijn hand weer vast. Ik voel een paar schokjes over mijn hand gaan en trek meteen terug. Hij draait zich ook verbaasd naar mij om en we kijken elkaar lang aan. Mijn hart bloeit van warmte.

"Ja tortelduifjes. Leuk dat jullie een staar wedstrijd aan het houden zijn." Zegt hij en komt naast mij zitten op de bank. "Maar ik was net bezig aan mijn marathon van StarWars."

"April vanavond slaap je in mijn kamer met mij. In verband met je gekke aanvallen en shit." Zegt hij kill. "Kom."

"Oehh gentelman Jackie!" Zegt Ruben. "Veel plezier!"

"Hou je bek Ruben!" Zegt Jack grommend. Ik wil niet samen met Jack in dezelfde kamer slapen maar ik hou me mond voordat Jack me straks weer gaat slaan. "Hier is het."

Hij trekt de deur open, laat mij als eerst naar binnen gaan. Ik kijk om me heen. In het midden staat een groot wit bed, de muren zijn zwart en rechts is een grote witte kast.

"Je kan gaan douche daar als je wil." Zegt hij en wijst naar de deur in de hoek. Ik knik. "Ik wacht hier wel." Zegt hij.

Ik loop naar de badkamerdeur en trek die open. Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Van allemaal kanten komt er water uit en verschoont mijn lichaam. Ik glimlach even bij het fijne gevoel. Een gevoel dat ik al veel te lang niet heb gevoeld.

Apri- ik w- aa j- be- t.

Renzo? Ik doe mijn ogen weer open. Renzo hoor je mij? Wat zeg je?! Renzo? Renzo alsjeblieft?

Hij reageert niet meer. Een schuldgevoel slokt me van binnen op. Jack heeft me zowat elke dag gezoend. Terwijl Renzo mijn mate is. Grote dikke koude tranen verlaten mijn ooghoeken.

He was differentWhere stories live. Discover now