3|oorlog op komst

715 30 11
                                    

The chainsmokers - closer ft. Halsey
____________________

De jonge fee vloog vliegensvlug terug naar het feeën rijk. Daar aangekomen vloog de paniekerige fee naar een van de leiders van het rijk. Tinkerbell was daar een van. De fee kwam bij de vergaderzaal aan, waar de leiders van het rijk ongeduldig zaten te wachten op de tinkerfee, stormde in en schreeuwde, snakkend naar adem: "help... Tinkerbell... opgesloten... leider... Sleeeeecht..."

En met die laatste woorden viel ze uitgeput op de grond. "Fawn!" Riep Zona, een van de leiders. "Oohw meisje gaat het wel? Iemand?! Kan iemand wat water brengen ?!" Zona beval een wachter Fawn te brengen naar een stoel. Fawn dronk het water dat haar gegeven werd op en vertelde haar verhaal:

"We waren bij het kamp aangekomen en ze heeft met de leider gesproken. Zijn naam is Peter pan en hij is de leider van de 'verloren' jongens". "Wat is dat?" Vroeg Argus, ook een van de leiders van het rijk. "Zo noemt hij de jongens die ook met hem zijn. Hoe dan ook, tinkerbell sprak met hem en vroeg of hij degene was die ons feeën stof steeds stol. Peter zei dat hij inderdaad diegene was.

Ik rende kort daarna een irritante bij achterna omdat hij mijn feeën stof zakje had gepikt. Toen ik eindelijk terug was, zag ik dat Pan Tinkerbell gevangen had genomen in een trommel!" Na het afschuwelijke verhaal te hebben gehoord, bedankten ze Fawn voor haar dapperheid en discussieerden over wat ze nu moesten doen. Uiteindelijk was er besloten dat ze met het hele feeën leger naar het kamp zouden vliegen en Tinkerbell terug zouden eisen. Zo niet, dan zouden ze aanvallen.

Ondertussen in het kamp, dacht Peter na over de anderen feeën in het feeën rijk. Want ja, hij heeft dit eiland 'ingebeeld'. Hij weet dus dat er nog veel en veel meer feeën zouden komen met wapens om hun leidster terug te eisen. Het mogen dan kleine vliegende wezens zijn, maar hun magie kon erg dodelijk zijn. Daarom had hij iets slims bedacht voor als het nodig zou zijn tegen de feeën en hun leger.

Hij heeft een feeën vanger gewenst. Het zag eruit als een spiegel, alleen kon je niet jezelf er in zien, maar de fee die erin is opgesloten. Hij hoefde alleen maar het toverwoord te zeggen: 'vang de fee' en de spiegel zou elke fee die in de buurt zou komen van het kamp opzuigen.

***

Wordt vervolgd...
___________________________
Thnx voor het lezen! Tips, comments of votes altijd welkom!

Het Echte Verhaal Van Peter Pan Where stories live. Discover now