1|Feeën stof

1.1K 36 4
                                    

Beyoncé - countdown
____________________

Peter begon hebberiger te worden. Hij wou dat de jongetjes die hij bracht meer gingen doen dan alleen maar lekker dromen op Neverland. De schaduw zei dat er grotten waren in Neverland waar de feeën hun feeën stof bewaarden in het steen. Dus Peter wenste bijlen en nog meer dingen om het feeën stof uit het steen te halen.

Hij liet de 'verloren jongens', dat is hoe hij hen noemde, elke ochtend tot laat in de avond het feeën stof uithakken. De verloren jongens werden op een gegeven moment wel erg moe. En soms kregen ze tussen door zelfs honger. De jongens vonden het niet leuk meer om zo hard elke dag te werken.

Het moest juist anders zijn dan thuis! Dus gingen de jongens, met één iemand die durfde op te komen tegen Peter pan, naar hem toe. "We willen meer eten en veel minder werk peter! Je zei dat het hier anders zou zijn voor ons. Beter. Als niets snel veranderd, dan willen we terug naar waar je ons vandaan hebt gehaald". Peter werd boos, hij hielp ze juist! Hij hielp ze uit hun verschrikkelijke levens voor een leven zonder regels. Hij was zo boos geworden, dat hij die ene jongen die zo dapper tegen Peter tegen sprak, had opgesloten in een betoverd bos die hij met zijn krachtige verbeelding had gemaakt.

Het was bijna onmogelijk om uit dat bos te ontsnappen. Het was er koud, en als je sliep kreeg je de meest verschrikkelijkste dromen die je ooit hebt gehad. Hij liet het jongetje er wel voor een maand zitten. Hij mocht gelukkig uiteindelijk weer terugkomen. De arme stakker vertelde de meest angstaanjagende verhalen over het bos die de 'V' jongens ooit hadden gehoord. Peter werd tevreden om hun nieuwe loyaliteit en beloonde hen met heel veel eten. Maar het was nog niet over, want de feeën die ook nog op neverland woonden, zagen wat Peter pan allemaal aan het doen was en ze waren daar niet blij over.

***

Word vervolgd...

Het Echte Verhaal Van Peter Pan Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu