2|conflicten met feeën

829 30 5
                                    

Halsey - castle (audio)
____________________

De feeën waren het zat. Ze wilde Peter en de verloren jongens weg hebben. Dus, vloog de leidster van de feeën, Tinkerbel, naar het kamp waar de verloren jongens en Peter pan sliepen. Het was vroeg in de ochtend en de jongens maakten zich alvast klaar om weer een hele dag te hakken, zoekend naar feeën stof. Tinkerbell kwam aan bij het kamp, vloog in een boom en wachtte af op Peter pan.

Niet veel later, kwam hij uit zijn hut en liep naar een paar grote zakken waar allemaal feeën stof in zat. Tinkerbel zag het en vloog naar hem toe. Toen ze bij hem aankwam, ging ze landen op een van de zakken waar hij net zijn hand in wou steken. "Jij!", riep ze luid. "Jij bent de leider van dit alles of niet? Jij bent degene die al onze feeën stof afpakt". Peter keek de fee langdurig aan.

Dus zo zien feeën eruit. "Ja, ik ben diegene, ik ben de leider van dit kamp, en ik ben degene die al jouw feeën stof afpakt. Ooh nee wacht, MIJN feeën stof" Opeens greep peter de fee vast, die wanhopig tegen stribbelde. "Laat me los!" Gilde ze. Ondertussen stonden de verloren jongens in een kring om Hun heen.

"Jongens, dit is een fee. Dezelfde fee die met nog veel meer andere feeën het feeën stof maakt". Hij pakte een trommel die net nog vol met koekjes zat en stopte de angstige fee erin. "Nee! Alsjeblieft laat me gaan! De feeën hebben me nodig!", riep ze bezorgd. "Je kunt me niet achterlaten, ze zullen me vinden!". Peter kwam dicht bij haar gezicht en fluisterde: "Daar reken ik op", en draaide de deksel op de trommel, waarin  tinkerbell nog wanhopig eruit probeerde te komen, dicht.

Ondertussen had een jonge fee dit allemaal zien gebeuren. "Oh-oh! Ik moet hulp gaan halen!".

***

Wordt vervolgd...
_________________________________________
Vragen, comments of votes altijd welkom!
XxloveRead;)

Het Echte Verhaal Van Peter Pan Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu