Bölüm 18

1.2K 30 2
                                    

İpek ve Mert birbirlerine baktılar şaşkınca. Ne diyeceklerini bilmiyorlardı. İkisi de karşılarındaki bücürlere bakıyorlardı.

"Ne yapacağız İpek?"

"İnan bunu bende bilmiyorum. Şuan tek düşünebildiğim şey burada konuşmamamız gerektiği. Biri duyarsa çok kötü olur. Yukarı çıkaralım bunları"

"Ama biri görür. Ne cevap vereceğiz ki?"

"Ben önden gidip bakarım. Sana da ona göre haber veririm. Olur mu?"

"Olur olur. Çok iyi olur hemde"

Mert tedirgindi. Kardeşinin sevdiğini biliyordu ama Azra nın da bu kadar sevdiğini düşünmemişti. Bunlar küçük olmasına rağmen çok seviyorlardı birbirlerini.

"Yeliz canım gelir misin?" İpek sahte gülümsemesiyle Yeliz i çağırdı yanına.

"Buyur yengecim"

"Yeliz yardım et bize. Başımıza neler geldi bir bilsen"

"Korkutma kız beni. Anlat çabuk"

"Azra geldi. Bahçede Mert ve Enes yanında"

"Ee ne olmuş?"

"Evden kaçmış" Yeliz kocaman olan gözlerle bakıyordu İpek e.

"Siktir!!" Dediği an İpek kaşlarını çattı.

"Yeliz, kendine gel"

"Gelemem,nerede onlar? Kafasını kıracağım o Enes in"

"Dur dur. Ben senden başka bir yardım istiyorum"

"Söyle İpek neymiş?"

"Abinle ben yukarı götüreceğiz onları. Sen buradakilere dikkat et. Kimseyi gönderme yukarı. Abin yanlız olursa döver bu sefer Enes i"

"Hayır bırak dövsün. Gerizekalı"

"İyi de çocuğunda haberi yok ki. Yaparsın değil mi?"

"Tamam. Hadi siz gidin yukarı. Konuşun şu salaklarla da akıllarını başlarına alsınlar"

Yeliz etrafa bakıyordu. Gelen gideni kontrol ederken İpek te Mert in yanına gidip onunla birlikte çocukları yukarı çıkardılar.

Şimdi Azra yı evine götürseler olmazdı. Çocukta olsalar ne yapacakları belli olmaz. Belki yanlış şeyler yapıp başlarını belaya sokarlardı. O yüzden en iyisi hemen konuşup akıllarını başlarına almalarını sağlamaktı.

Mert in eski odasına girince kapıyı kapatılar. İpek her ihtimale karşı arada bekliyordu. Mert sinirli gözlerle arkasını dönünce Enes sesli bir şekilde yutkundu.

"Biri. Bana. Ne.  Olduğunu. Açıklasın. HEMEN!!"

"Mert kocacım sakin olsan" İpek kocasının bakışlarından sonra sustu. Eliyle Enes e konuşmasını istediğini belirtip bekledi.

"Abi şimdi şöyle oldu. Iıı yani Azra beni aradı....bana şey dedi.."

"Enes ne biçim anlatıyorsun. Sen sus ben anlatırım. Bak Mert abi babama söyledim ben dün Enes i sevdiğimi. O da çok kızdı. Bir daha görüşmeyeceksiniz dedi. Bana dedi. Bana ya. Ben ona gitmişim Enes i seviyorum diyorum o bana diyor ki kırarım bacaklarını"

Mert le İpek Azra yı dinlediler şok olmuş bir suratla. Konuşması bitince birbirlerine baktılar. Bu kız bütümüşte küçülmüştü.

"Bak güzelim, babanı her ne kadar sevmiyor olsamda yine de haklı. Yaşınız küçük sizin. Şuan sadece okulunuza odaklanın. Başka bişey istemiyoruz biz sizden"

Seviyorum İşteWhere stories live. Discover now