Bölüm 17 ALINTI

956 15 1
                                    

Multide sevgili Yeliz ve Eren imizi beraber görüyoruz. Bence çok yakıştılar.

"İn lan aşağı şerefsiz!!"

Adam apar topar düşünce arabadan kendini toparlayamadı. Zaten o toparlanamadan Eren yapışmıştı yakasına.

"Abi dur yapma" bu sefer de abi ayaklarına yatan şerefsizi tuttuğu gibi en yakın ağaca savurmuştu. O kadar sinirliydi ki şuan Yeliz den başkasını görmüyordu gözü.

"Eren abi nolur başını belaya sokacaksın yapma"

Yeliz in sözleri kulaklarına doluyordu ama aynı kulaklar redediyordu duyduklarını. Bunu sevdiğini düşündüğü kıza yapamazdı. Hatta hiç bir kıza.

"Durmam için bana bir sebep söyle" şimşekler çakan gözleri adamın gözlerine öldüresiye bakıyordu. Otobüste çoktan gitmişti.

"Abi..abi vallaha ben..."

"Sen ne? Sen ne ulan!!" Adamdan cevap gelmeyince elleri boğazına gitti. Ne kadar sıktığını bilmeden konuşmaya başladı. "Sen bana yapmamam için sebep bulamamış olabilirsin ama ben seni dövmek için iki neden sayacağım sana.." Yeliz arkasında gözleri yaşlarla bakıyordu Eren e.

"Birincisi yanımdaki kızı rahatsız edecek hareketlerde bulundun ki bu seni dövmem için değil öldürmem için bir sebep, ikincisi anneme küfür ettin" dedikten sonra elini çekip suratına en okkalısından yumruğunu geçirmişti

"Şimdi siktir git bir daha bir kızı sıkıştır bakalım. Ben her sabah bu otobüse biniyorum. Eğer seni bir daha bunu yaparken görürsem kime yaptığın önemli değil arabanın camından aşağı atarım seni"


Wuhhu sinirli bir Eren.

Gözleri yaşlı Yeliz...

Bakalım yeni bölüm de bizi neler bekliyor?????

Aslında alıntıyı hemen yayınlamayacaktım ama ben çok sabırsız bir insanın. Bir de sizleri hazır olan bişey varsa bekleyitmeyi sevmiyorum huyum kurusun;)

Yeni bölümü bir iki güne kadar hazırlamayı düşünüyorum. Yani aksilik çıkmazsa. Bu da yazdığım kadarından bir kısım.

Bu arada kitapta en sevdiğiniz karakterleri ve en çok okumaktan hoşlandıklarınızı yazarsanız ben de onları sizin için bölümlere daha çok eklerim.

Kurgu kafamda hazır zaten ama araya ekleyebilirim isteklerinizi:)

Seviyorum İşteHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin