Bölüm 11

1.1K 36 14
                                    


Kimse istemediği bişeye zorlanmaktan hoşlanmaz. İstemediğiniz bir yemeği önünüze koyduklarında gönülsüz yersiniz yada sevmediği bir işte çalışmak hep boğar insanı.

Ama Mert in işi daha zordu. İstemediği biriyle evlenmişti. İki günlük evliydi ama hayatında yaşamadığı kadar stres yaşamıştı.

İpek onu iki gündür çok zorluyordu. Ya yaklaşıyor ya hepten uzaklaşıyordu. İpek in ona surat asmasından hoşlanmıyordu.

Aralarında evlilik mevzuu geçmeden önce İpek i ne zaman mutsuz görse hep onu güldürmek, sıkıntısını unutmasını sağlamak için uğraşırdı.

Şimdi de buna devam etmek istiyordu. Ama İpek onu hep yanlış anlıyor sonra Mert bişey yaptığında da daha çok üzülüyordu. Mert İpek i üzen kişilerle kavga ederken şimdi onun mutsuzluğunun sebebiydi.

İpek in gözyaşları içinde olmasından dolayı hiç ama hiç mutlu değildi. Elinden geleni yapmak istiyordu ama karısı olarak görmek gerçekten çok zordu.

Kafasında bu gece İpek ten kurtulma planları yaparken odanın kapısının önüne geldi. Kapıyı tıklatıp bekledi.

İpek içeride kapının çalınmasına şaşırmış bir şekilde gidip açtı. Kendi odasına kapı çalmakta yeni adetti galiba. Bu gece Mert i huzursuz etmek istemediği için yine pijama takımı giymişti ve sessizce olacakları bekledi.

Üstü yarım kollu altıda kapriydi. Mert i rahatsız edecek bişey yok diye düşünüyordu.

Kapıyı açtığında Mert sarsak hareketlerle içeri girdi. İpek iki bavuluda açmış önüne koyup içindeki çamaşırları çıkarıyordu.

Mert te eline geçen bir pijama takımını alıp banyoya gitti. Üzerini değişitirip kapısı açık olan yatak odasına girdi. Yatağın boş tarafına geçip uzandı. İpek kıyafetlerle uğraştığı için Mert işinin uzun süremesini fırsat bilip hemen yatağın içine girdi ve uyumaya başladı.

İpek ne yaptığını anlamıştı ama sesini çıkarmadı. Daha ilk günden rahatsız etmek istemiyordu.

İşini bitirip bavulları ortadan kaldırdı. Banyoya gidip rutin işlerini hallettikten sonra odaya geri döndü. Mert nasıl bıraktıysa hala öyle yatıyordu.

Işığı kapatıp yanına yattı. Mert daha uyumamıştı. Fakat İpek in yanına yattığı an fark etti ki bu gece de onunla yatıyordu.

Aslında eve geçince başka bir yatakta yatmayı düşünmüştü. Aklına gelen fikirle kalkıp salona gideceği sırada yine yanlışlıkla İpek in ayağına dokunmasıyla buz gibi olduğunu fark etti.

İpek ayağını iyice yaklaştırıp ısıtmaya çalışınca Mert kıyamadı ve ayaklarını ısıtmaya başladı.

İpek sıcaklığın verdiği rahatlamayla yine hemen uyumuştu. Mert in aklına İpek in yanında uyuduğu geldikçe uyku adına hiç bir şey kalmamıştı.

İpek in sırtı dönük yatıyordu. Mert ayaklarını iyice ısıttıktan sonra İpek yüzünü döndü. Mert biran uyanık olduğunu sanıp kendisinin uyumadığını görecek diye telaşa kapılmıştı.

Sonra İpek in derin uykuda olduğunu görünce derin bir nefes aldı. Gözünü kapatacağı sırada İpek in önü açılan tişörtünden göğsünün çatalı görününce ne yapacağını bilemedi.

Zaten iki gündür ne çekiyorsa bu göğüslerden çekiyordu. Şimdiyse önüne serilmiş duruyorlardı.

Mert farkında olmadan baktığı şeyden etkilenmişti. İpek sıcak olunca üzerini iyice açtı ve göğsünün neredeyse yarısı görünüyordu.

Seviyorum İşteWhere stories live. Discover now