50. Chapter - Epiolog

1.4K 106 19
                                    


♥ Nová story , The Promise of Death , vyjde už tento víkend! ♥♥ 

O tři roky později : 

„ Zlatíčko, kdy máš být na té zkoušce?" zeptá se mě taťka s úsměvem. Sedím na barové židličce a v ruce svírám teplý hrnek s čajem. Je to tak dlouho, co jsme tady byla naposledy. Doma u mého otce, kde momentálně jsem.

Mám tam být v půl paté a teprve je....... za deset půl paté" vykřiknu a rychle seskočím ze židle. Obleču si svou koženku , okolo krku si obmotám svou velikou šálu a přes rameno ještě kabelku. Následně rychle dojdu k taťkovi, kterého následně obejmu a vlepím mu pusu na líčko.

„Zase nestíháš. Jinak dnes večer s vámi počítám na večeři" řekne taťka, když už se hrnu ke dveřím. Zasměji se a ještě před tím , než vyletím jako střela, tak do někoho narazím. Usměji se a skloním se k malé holčičce a následně ji dám malou pusinku do vlasů.

„Zase nestíháš" řekne posměšně moje mamka a já se uchechtnu a jenom pokrčím rameny a následně ji objemu a naposledy obejmu svou malou sestřičku. Pak se jenom otočím a zamávám jim a ihned si to mířím ke svému Range Roveru. 

Slyším hlasité vyzvánění mého telefonu a jenom se usměji. Vytáhnu ho z kapsy a přijímám hovor. Následně ještě vylovím svoje klíče od auta a snažím se ho otevřít, ale to se mi jaksi nedaří s mobilem u ucha. 

„Zase nestíháš" řekne naštvaným a pobaveným hlasem zároveň do telefonu můj celý svět. Uchechtnu se a vítězně si zaskočím, když se mi konečně povede otevřít dveře. Ihned nasednu a už startuji autu, aby jsem tam byla v čas, no aspoň s maximálním zpozděním deset minut. 

„Zlato, už jsem v autě"

*******

„Dobře, zabiju tě až potom, teď s tebe musím během minuty udělat krásku" řekne vyřízeně Holland, která mi dělá mou osobní maskérku. Uchechtnu se a nechám, aby mě trochu upravila. Nechám si věci co mám na sobě, což jsou černé šaty, koženková bunda , ten veliký šátek a mám na sobě ještě podpatky a černé silonky s puntíky. 

Cítím, jak mi rozvázala můj drdol a následně mi přečesala mé vlny, které si teď užívají svobodu na mých ramenou. Následně se postavím a Holl mi podá nějaké jiné podpatky a já si je ihned obuji. Následně mikrofon a stoupám po schodech nahoru na pódium. 

Make a little conversation
So long I've been waiting
To let go of myself and feel alive
So many nights I thought it over
Told myself I kind of liked her
But there was something missing in her eyes

I was stumbling, looking in the dark
With an empty heart
But you say you feel the same
Could we ever be enough?
Baby we could be enough

And it's alright
Calling out for somebody to hold tonight
When you're lost, you'll find a way
I'll be your light
You'll never feel like you're alone
I'll make this feel like home

So hot that I couldn't take it
Want to wake up and see your face
And remember how good it was being here last night
Still high with a little feeling
I see the smile as it starts to creep in
It was there, I saw it in your eyes

I was stumbling, looking in the dark
With an empty heart
But you say you feel the same
Could we ever be enough?
Baby we could be enough

Slyším kluky, jak zpívají. Stále miluji jejich hlasy, když zpívají, je to jako droga pro moje uši, kterou tak moc miluji a nikdy jí snad nebudu mít dostatek. Člověk by si řekl, že po té době, po kolikáté já je slyším, už by mě to mělo lézt na nervy, ale já to mám právě naopak, připadá mi, že to miluji ještě víc. 

Vnímám, že už pomalinku se dostávají k mé části  písně, kterou budu dnes já zpívat. Kdyby to bylo poprvé, tak bych se bála, ale téměř všichni mě už považují za plnohodnotného člena kapely, takže to není poprvé co budu zpívat. Všichni dozpívali a mě je jasné, že je teď řada na mě.

And it's alright
Calling out for somebody to hold tonight
When you're lost, you'll find a way
I'll be your light
You'll never feel like you're alone
I'll make this feel like home
I'll make this feel like home
Baby we could be enough

It's alright
Calling out for somebody to hold tonight
When you're lost, you'll find a way
I'll be your light
You'll never feel like you're alone
I'll make this feel like home
 

Všichni dozpíváme a publikem se rozezní šílený potlesk a pískot. Všichni se jenom usmějeme a začneme děkovat. Sam si mě za pas přitáhne k sobě a následně mi vlepí malou pusinku do vlasů, která mě se donutí ještě více usmát.

Miluji tě

********

Samuely, já se bojím! " křiknu a stále se držím pevně rukou Sama, který mi kryje oči a vede mě neznámo kam. Následně se zastavíme a on sundá svoje ruky z mých očí. Všimnu si, že jsme v nějakém krásném altánku obrostlými růžemi.

Co to znam....." než stačím cokoliv říct, tak se otočím a za mou klečí Sam se sametovou krabičkou v jedné ruce , ve které se krásně vyjímá snad ten nejdokonalejší prsten na celém širém světě. Musím si zakryt ústa rukou. 

Nějakou dobu jsem tušila, že mě chce požádat o ruku,ale aj když jsem se na to sebevíce připravovala, tak stále tomu nemůžu uvěřit, že muž kterého nejvíce miluji právě přede mnou klečí a drží v ruce prstýnek. 

Amando Forbes, znám tě už něco přes tři úžasné roky. Byla jsi mým světlem na konci tunelu, byla jsi si vším, co jsem potřeboval,ale já chci , aby jsi byla mým vším už napořád. Vezmeš si mě?" řekne Sam a já se zmohu jenom na ubohé přikývnutí a následně mu padnu do náruče a políbím ho. 

On se na mě usměje a nasadí mi tu nejdokonalejší věc na mou ruku. Následně já z poza svých zad vyndám malou fotografii a podám ji Samovi , ten si ji vezme a pořádně si ji přeměří. Následně se mu na tváři objeví ještě větší úsměv a má ty nejhezčí jiskřičky v očích. Jiskřičky štěstí. 

Jsem v třetím týdnu těhotenství"

****** 

Sam Hochlein z nejznámějšího boybandu na světě zrovna před pár chvílemi oznámil, že je zasnoubený z jeho přítelkyní Amandou Forbes, kteří spolu jsou už od začátku jejich kariery. Největší šok ,ale přišel tehdy, když prohlásil, že za pár měsíců se stane milovaným otcem. Takhle se k tomu vyjádřil Sam Hochlein: 

„Dnes jsou to přesně tři roky od začátku naší kariéru, kterou z kluky milujeme. Dnes je den, kdy jsem požádal svou přítelkyni o ruku a ona mi řekla ano. Dnes je den, kdy mi dala tu nejúžasnější věc na světě. Mé dítě, které budu nadosmrti milovat , jako svou snoubenku Mandy"

♣ Tak je to tady lidi, poslední díl z téhle story. Je to přesně 50 kapitola, což je podle mě strašně moc ♥ Jsou to téměř dvě měsíce, co tuhle story píšu a jsem za to nesmírně ráda ♥

♣ Bohužel už i tahle story si našla konec, doufám, že se vám má knížka aspoň trochu líbila ♥ Já vám všem moc děkuji za podporu , kterou sjste mi dali, bez vás bych to nezvládla ♥

♣ Moc vám strašně děkuji , jste úžasní a já vás miluji všechny do jednoho ♥ Doufám, že se zase všichni sejdeme u nové story, která vyjde tento víkend, doufám, dokonce k ní budu mít i trailer ♥ prozradím vám, že to nebude textování a příběh se jmenuje The Promise of Death ♥

♣ V medicích máte poslední písničku a určitě si ji pustite ♥

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now