15.Chapter

1.7K 99 17
                                    


Pohled Amandy : 

Dneska je soboty a Sam dnes nemohl dojít, protože jel někam za babičkou. Takže asi budu celý dne doma zkovaná v mém pokoji. Slíbil mi, že mi napíše , hned jak dojedou. Tak doufám, že opravdu napíše. 

Sleduji asi už několikátou epizodu svého seriálu, když se domem rozezní zvonek. Jsme překvapená, protože taťka je v práci a určitě si nic nezapomněl . A já nikoho nečekám. Domem se rozezní další zvonění a já vyskočím z postele. 

"Už jdu!" křiknu na osobu za dveřmi, která zvoní jako o život. Seskočím poslední schod a moje bosé nohy padnou na podlahu. Musím se otřepat zimou, jak mě to studí. Rychle přiskočím ke dveřím a otevřu je. 

Za dveřmi stojí pro mě veliké překvapení. Je za nimi totiž ta dívka, co k nám má přecházet, Katherine. Má svoje krásné vlasy přehozená přes ramena a na sobě má černé džíny s košilí. Usmívá se a zamává mi. Nervózně se usměji a také ji zamávám. 

"Vím, že se neznáme,ale bydlím kousek a tak jsem si řekla, že bychom se mohli seznámit" řekne mile a zamrká na mě. Usměji se a pustím ji do domu. Usměje se a v klidu vejde. Zavřu za ní dveře a pak asi dalších pět minut stojíme v předsíni, protože nevím co dál dělat. 

"Nepůjdeme do obýváku?" zeptám se nervózně, aby tady nebyla jak na hanbě. S úsměvem mi přikývne a rozejde se do obýváku. Posadí se na sedačku a já se posadím na druhý konec. Koušu si ret, jelikož mi to je opravdu velice nepříjemné. Sakra, vždyť tu holku ani neznám! 

"Nepustíme si film?" 

******

@Sam_Hochlein : Ahoj , krásko :*

@Amanda_Forbes : Ahoj můj krasavče! 

@Sam_Hochlein : Jak se má má princezna? 

@Amanda_Forbes : Princezně chybí princ :(

@Sam_Hochlein : Věř , že i princovi chybíš ♥

@Amanda_Forbes :  Aw ♥

@Sam_Hochlein : Jinak, co děláš? :O

@Amanda_Forbes : Sedím a koukám na film s jednou holkou ;)

@Sam_Hochlein : S jakou? :O

@Amanda_Forbes : Bude u nás na škole nová, neznáš, ani já ji neznám, docela se mi sem vetřela :D

@Sam_Hochlein : Nenudí tě? :O

@Amanda_Forbes : Docela si rozumíme :) 

@Sam_Hochlein : Že by tvoje nová kamarádka? :O 

@Amanda_Forbes :  Nevím :D Moc brzo ;) 

@Sam_Hochlein : Zlatíčko u musím jí, zase ti napíšu ;) 

@Amanda_Forbes : Dobře ♥

"S kým si píšeš?" zeptá se mě Katherine a nakoukne mi nepatrně přes rameno. Mobil trochu odsunu stranou, aby to neviděla, přece jí jenom neznám. Usměji se na ní a ona zase na mě. 

"Přítel" řeknu a sklopím hlavu. Dívám se na své ruce v klíně a dělám, jako by to byla ta nejzajímavější věc na světě. 

"Jak se jmenuje?" zeptá se a více se opře do sedačky podívám se na ni a nervozně se kousnu do tváře. 

"Samuel" řeknu a ona jenom hlavou. Ona se na mě více otočí a zahledí se mi do očí. Popravdě, tahle holka mě docela dost děsí. Pomoc.... 

"Je sexy?" zeptá se mě a propaluje mě pohledem. Musíme se obě zasmát a já se na ní natočím také. 

"Je. A co ty ? Máš kluka?" zeptám se ona si povzdechne. Sklopí hlavu a teď je tady ona ta, která si zkoumá své nehty v klíně. Po chvíli se na mě koukne svým smutným pohledem. 

"Ne" řekne prostě,ale jde cítit,že jí něco trápí. Usměji se na ni a naznačím ji, že mi to může říct. Sice nemůžu říct, že jí věřím,ale zatím mě nezabila, tak možná bude v pohodě, ne? 

"Líbí se mi někdo. Asi ho miluji, ale on mě ne. Něco jsem spolu měli a on potom odešel. Později jsem se dozvěděla, že si našel jinou. Tak jsem si s ním chtěla jen promluvit a říct mu, co k němu cítím. No , bohužel mě jeho přátelé nechtěli dát jeho číslo, prostě nic. A dokonce mi řekli, že ta holka je mnohem lepší než já. Je hodná a já už ani nevím co všechno. " řekne a v očích se ji zalesknou slzy. 

Ani nevíte, jak moc mi je té holky líto. Ona za to nemůže, že ho stále miluje, Smutně se na ni usměji a podám ji kapesníky z pod stolu. S úsměvem si jeden ode mě vezme a vysmrká se. Na jejím místě  bych byla taky určitě zničená.

"Určitě dostane rozum" řeknu a povzbudivě se na ní usměji a ona jenom kývne , že tomu rozumí. Opatrně si otře řasenku a kapesník položí na konferenční stůl. 

"Musí. Nezvládnu to bez něj. a jsem ochotná udělat cokoliv. Vím, že teď zním , jako nějaký psycho, ale Už mám i plán, jak ho dostanu zpět. On se s tou děvkou rozejde. Promiň za ten výraz" řekne a trošku se usměje. Já se musím usmát s ní.  

"Je dobré, když člověk má naději" 

*******

@Sam_Hochlein : Chci tě políbit, obejmout

@Amanda_Forbes : Já tebe taky!

@Sam_Hochlein : Víš co?

@Amanda_Forbes :  Ne? 

@Sam_Hochlein : Vyjdi před barák!

@Amanda_Forbes : Samuely, je půlnoc!

@Sam_Hochlein : půl hodinky, musím tě vidět moje princezno ♥ 

@Amanda_Forbes : Jsi blázen ♥

@Sam_Hochlein : Tvůj blázen! Na to nezapomínej! 

@Amanda_Forbes : Jak by jsem mohla! 

@Sam_Hochlein : Domluveno! Za deset minut jsem tam na svém šlechetném osli! 

@Amanda_Forbes :  Já na vás vyčkávám ♥ 

♣ Nový díl! ♥ Omlouvám se, že je tak pozdě,a le bylo vysvědčení, muselo se jít trochu přes odpoledne slavit! :D ♥ Doufám, že vy jste taky slavili! ♥

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now