22.Chapter

1.4K 91 12
                                    


Pohled Amandy : 

Přede mnou se rozléhá zelená mýtina, na které je krásně zářící tráva. Mýtina má tvar kruhu a okolo se rozléhá veliký les, přes který jsme právě procházeli. Sem tam se někde objeví nějaké to kvítí, jenž to tady nádherně provoní. Co mě ještě zaujme , tak je lavička nedaleko od nás. Je to klasická dřevěná lavička. 

Co ale celému místu dodává ten šmrnc, tak je veliký vodopád s průzračnou vodou před námi. No on to vlastně není tak úplně vodopád, jelikož se shora ze skal padá malý vodopád dolů a to tady vytváří krásné jezero a na druhem konci jezera ještě stále padá malý potůček dolů do útrob lesa. 

Omámená tímhle místem stojím a jenom se dívám na tu krajinu. Cítím vůni jehličí a v vzduchu si prozpěvuje pár ptáčků. Jakmile se podívám na nebe, tak si přepadám jako bych se ho mohla dotknout. 

Na obloze pluje několik krásně modrých mráčků a vy si připadáte jako jeden z těch ptáčků. Natáhnu svou ruku k nebi, protože si připadám jako bych se ho mohla dotknou. 

"Co to děláš?" zeptá se s úsměv Sam a já se na něj podívám také s úsměvem. Usměji se ještě více a zatočím se na místě. Sam mě jenom pozoruje a dívá se na mě , co tady vyvádím. 

"Snažím se dotknout nebe" řeknu prostě a zastavím své točení. Sam se mi jenom zasměje a popojde ke mě. Dá mi malou pusu na čelo a následně mě bere za ruku k malému jezírku. 

"Jdeme si zaplavat" řekne prostě a já na něj vykulím pobaveně oči. Sam si jenom kouše svůj ret a skenuje mě celou pohledem. 

"Nemám plavky" řeknu se smíchem a Sam jenom pokroutí ramenem. Následně si sundá své černé tričko a hodí ho někam za sebe. Musím si skousnout svůj ret a stále skenovat jeho hrudník. Aby jsme pravdu řekla, nikdy mezi námi nedošlo více jak k líbání.

"To byl účel" řekne a stáhne si své černé kalhoty. Kalhoty společně s jeho boty skončí na zemi a on se rozeběhne do jezírka. Skočí do něj ladnou šipku a nakonec vypluje na povrch a zakroutí hlavou tak, že mu pár kapek spadne z vlasů. 

Usměji se a rozhodnu se, že tady nebudu jen tak stát. Měla bych se uklidnit, je to přeci můj kluk! Moje tílko si přetáhnu přes hlavu a hodím ho někam do neznáma. Následně z nohou skopnu své boty a stáhnu si džíny. 

Lhala bych, kdyby jsem řekla, že se necítím trapně, protože jsem si přála propadnout se do země díky studu. Konečně jsem se rozhodla a také do vody skočila šipku, 

Voda byla dokonale vlažná. Byla to taková ta osvěžující voda , která vás zchladí, ale nebyla vám ani zima. Pomalu jsem vyplavala na povrch a ihned si mě Sam přitáhl k sobě. Omotala jsme své nohy kolem jeho pasu a své ruce spojila za jeho krkem. 

Byla jsem docela nervozní, jelikož on měl na sobě jenom boxerky a já na sobě jenom spodní prádlo. Nevěděla jsem , jak se zachovat nebo co udělat. 

"Jsi nádherná" řekne a opře si své čelo o to mé. Já se musím usmát a intenzivně mu hledím do očí. Následně se ke mě Sam natáhne a políbí mě. Pokaždé ,když ho políbím, mám snad roj motýlků ve svém břiše, kteří snad explodují. 

*******

"Máš klíče?" zeptá se mě Sam a já na něj podezřívavě hledím. Snad mě tu nechce nechat. On se na mě usmívá jako sluníčko a tak mu z kapsy od kalhot vytáhnu své klíče. 

Jenom se usměje a vstane ze země, na které asi už sedíme hodinu a jenom tak si povídáme a díváme se na vodopád. Hledím na jeho osobu, jenž si to míří přímo k dřevěné lavičce. rozhodnu se také vstát a rozeběhnu se za ním. 

Všimnu si , že si k ní dřepl a začal do ní něco rýt. Trošku ještě popojdu blíže a všimnu si, že celá lavička je pokreslenýma různými daty a jmény. Všimnu si , že na lavičce je spoustu krát vyryté mé jméno.  

Amanda Forbes 26.9.2008 - řekla mi, že jsem debil 

Amanda Forbes 9.11.2008 - dnes mi nalepila žvýkačku do vlasů 

Amanda Forbes 28.3.2009 - řekla mi orangutan 

Amanda Forbes 6.12.2011 - začíná se mi líbit.....

Amanda Forbes 5.6.2012 - vymyslel jsme plán, jak mě k sobě pustí 

Amanda Forbes 18.1. 2013 - začínám pracovat na svém plánu

Amanda Forbes 25.8.2014 - za pár dní ji znovu uvidím 

Amanda Forbes 12.4.2015 - má ten nejdokonalejší úsměv 

Amanda Forbes 16.1.2016 - dnes oficiálně vyšel můj plán (musí mě doučovat) 

Amanda Forbes 20.1.2016 - den , kdy jsem jí ublížil.... našel jsem jí v lese, kde brečela kvůli mě 

Amanda Forbes 25.1.2016 - asi spolu chodíme 

Musím se usmát, protože je tady zapsané téměř vše. No teda až na to, kdy mě zmlátil , to bylo před těma dvěma roky. Abych pravdu řekla, tak teď bych ani nevěřila, že i to udělal tady tento Sam, kterého miluji. 

Nahnu se mu přes rameno a všimnu si toho posledního nápisu s mým jménem. Musím se ještě více usmát a Sam se na mě otočí s úsměvem a ihned mi dá pusu. Polibek mu opětuji a následně ho obejmu a podívám se na to nejnovější. 

Amanda Forbes 3.2.2016 - dnes jsem tu s ní a dívá se mi přes rameno 

♣ Co nový díl?! ♥ Líbí :O ♥ jinak kdo z vás zapomněl, jak se oni dva dali vůbec dohromady? :O moc mě zajímá jestli si to pamatujete ♥ jestli jo, tak mi to když tak napište ♥

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat