49.Chapter

1K 75 4
                                    


PŘEČTĚTE VŠECHNO AŽ DO KONCE!! 

Pohled Sama :

@Sam_Hochlein : Dala jsi mu to cédéčko? 

@Amanda_Forbes : Ano

@Sam_Hochlein : A co?

@Amanda_Forbes :  Co, co?

@Sam_Hochlein : Co říkal ..... 

@Amanda_Forbes : Že si ho poslechne

@Sam_Hochlein : A ?

@Amanda_Forbes :  A dá mi vědět 

@Sam_Hochlein : Co když se mu nebudeme líbit? 

@Amanda_Forbes :  Tak je to debil.....ale životy půjdou dál, ne?

@Sam_Hochlein : Jasně

@Amanda_Forbes : Jsi nervózní? 

@Sam_Hochlein : Ani nevíš jak moc 

@Amanda_Forbes : Vím, taky jsem 

@Sam_Hochlein : A neříkal, kdy se přibližně ozve? 

@Amanda_Forbes : Co nejdříve... 

@Sam_Hochlein : Ty vole, to vím hodně..... 

@Amanda_Forbes :  Víc mi neříkal

@Sam_Hochlein : Bože, mám nervy, jako když jsem šel poprvé do školy 

@Amanda_Forbes : Jsem myslela, že jsi byl od prvního dne ten největší drsňák 

@Sam_Hochlein : Až od druhého ;) 

@Amanda_Forbes :  Nechceš k nám dojít? 

@Sam_Hochlein : Teď? 

@Amanda_Forbes :  Ne za rok asi.... 

@Sam_Hochlein : Za pět minut jsem tam! 

@Amanda_Forbes :  Same?!

@Sam_Hochlein : Ano?

@Amanda_Forbes :  Slíbil jsi mi, že se uvidím s tvou rodinou 

@Sam_Hochlein : Zítra, slibuji 

@Amanda_Forbes : Dobře, budu ti věřit

@Sam_Hochlein : Fajn, za pět minut jsem u tebe 

@Amanda_Forbes :  Ok, čekám tě můj princi 

@Sam_Hochlein : Tak princ si pospíší za svou krásnou a nejúžasnější princeznou 

@Amanda_Forbes :  To se princezně líbí 

*********

Jsem rád, že jste došli" řekne postarší pán a spraví si svůj oblek.Následně nás všechny zavede do místnosti, která je pravděpodobně jeho pracovnou. On si sedne do svého mohutného křesla za mahagonovým stolem.

Dále tu je jedna veliká sedačka, na kterou si s kluky všichni sedneme. Mandy si sedne mezi mě a Tylera. Všichni jsme dost nervózní a Mandy si toho všimne. Proplete si se mnou prsty a usměje se na mě pohledem, kterým mi říká, že je tady stále se mnou a že mě neopustí. 

Takže, ohledně toho videa. Nejprve jsem si myslel, že to není nic nového, co mi můžete nabídnout a co by někoho zaujalo, ale potom, jsem si to pustil ještě jednou a to mě donutilo pustit si to ještě několikrát znovu. Musím docela uznat, že se mi líbilo vaše frázování a ty barvy hlasu, které máte jsou neskutečné, můžu se zeptat, kdo vám skládal píseň?"

To jsem byla já" řekne Mandy a usměje se na něj. On se taky usměje a vstane ze své židle, následně si stoupne a přijde blíže k nám a opře se o svůj stůl. Všechny si nás přeměří pohledem a následně se uchechtne.

Víte, kde já vás vidím?" zeptá se a vyzve nás, aby jsme mu odpověděli. Všichni na sucho polkneme a začneme po sobě šilhat pohledem, jelikož nikdo z nás nechce nic říct. 

Na pytlíku od KFC?" vyklopí ze sebe tu první hovadinu, co ho napadne. Byl to Scott, kdo jiný. Všichni si povzdechneme a v duchu ho profackujeme ze všech stran. Ten postarší pán se jenom zasměje , až se pomalinku chytá za břicho. 

„To možná taky, ale já vás vidím jako nejznámější boy band na světě s vyprodanými stadióny a s tisíci křičícími fanynky, které chtějí jenom jedno. Slyšet vás hlas, který se rozezní do písničky, tady vaše krásné manažerky"

Nejsem jejich manažerka" skočí mu do řeči Mandy. Pán se jenom usměje a zakroutí hlavou. Aby jsem pravdu řekl, tak ta nervozita, ze mě vůbec neopadla, spíše díky jeho slovům , ještě tak milionkrát zesílila a já myslím, že se rozletím na kousíčky, jak moc jsem nervózní.

Mandy si všimne, jak moc ji drtím ruku a tak se jenom na mě usměje. Vpije se mi pohledem do toho mého a tím mě tak strašně uklidňuje, jelikož vím, že osoba , kterou nejvíce miluji, sedí vedle mě a e ochotna za mě bojovat.

„Jednou budete. Ale k tomu , co jsem chtěl říct. Vy čtyři mladí kluci máte v sobě tolik velikého potenciálu, který by z vás udělal , ty nejtalentovanějším na celém světě. Jste mladí, docela chytří a přiznejme si to, jste přitažlivý pro mladé dámy"

U poslední věci, co řekne se všichni zasmějeme. Následně opět přejde ke svému stolu, ze kterého vyndá nějakou složku papírů a vezme si sebou pero. Pak se postaví opět před nás a papíry s tužkou položí na stůl. 

„Tohle, je vaše budoucnost. Je to smlouva k nahrání vašeho prvnímu songu a když se pořádně začtete, tak zjistíte , že i k vašemu prvnímu albu a turné. Tohle jsem nikdy neudělal , ale opravdu ve vás vidím potenciál, který já vám pomůžu jenom začít. Věřím, že za pár měsíců bude sedět někde ve větším nahrávacím studiu a zpívat na své nové album"

Řekne a my všichni na něj začneme hledět s otevřenou pusou, to doslova. Jsem si jistý, že nikdo z nás nečekal takový nečekaný závěr, který se nám tady dostal. A má pravdu, je to začátek naší budoucnosti , o které se nám mohlo jenom zdát. 

Tak co, jak se dohodneme?"řekne a my se všichni na sebe podíváme. Následně se usmějeme a postavíme. Mandy pustí mou ruku a natáhne ruku k postaršímu pánovi , který ji příjme.

„Ano" 

♣ Takže lidi určitě mi napište vaše názory, ale co jsme vám chtěla říct, že tohle je poslední díl a zítra přidám už jenom epiolog :( doufám, že mě pochopíte, jelikož já cítím, že tahle story už svůj konec taky našla. 

♣ A navíc se chci plně věnovat nové story, která se bude jmenovat The Promise of Death , která snad už bude zveřejněna příští víkend :) 

♣ Nic méně, jenom jsem vám chtěla říct, že tohle je poslední část před epiologem, kde bude zvláštní poděkování vám všem ♥ 

♣ PS - v mediích je písnička a krásný gif Mandy ♥ předem se chci ještě omluvit za své chyby v textu, jelikož zase jsem to po sobě nekontrolovala ,a le ještě toho mám hodně co dneska stihnout tak to omluvte :) 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now