23.Chapter

1.5K 85 8
                                    


Pohled Sama :

"Připravený?!" zeptá se mě nahlas, až moc nahlas, Mandy. Opírám se o stěnu se skříženými rukami na prsou. Hypnotizuji dveře kabinek pohledem a čekám, kdy z nich vyjde moje krásná princezna. 

Dnes je Pondělí a my jsme se akorát včera vrátili z chaty. No a jelikož jsme zapomněli na dnešní školní ples, tak proto tady pomáhám Mandy vybrat šaty. Jinak chata byla úžasná a moc jsem si to tam s mou princeznou užil. Nemůžu se dočkat, až tam pojedeme spolu. 

Mady mě donutila jít s ní do obchoďáku, aby jsem jí pomohl vybrat šaty na školní ples. Je v té kabince asi tak už dvacet minut. Dokonce jsme se nabídl, že jí pomůžu, protože bylo docela vtipné , jak nadávala na háčky, o které se zahákla. 

Celou dobu tady poslouchám písničku od Zary Larsson Lush Life. poklepávám si nohou a kývám hlavou ze strany na stranu. 

"Můžeš se mi ukázat!" křiknu a čekám, kdy vyjde ven. Po chvíli se otevřou dveře od kabinky a ven vyjde Mandy v těch nejúžasnějších šatech. Koukám na ní s otevřenou pusou a nemůžu ze sebe dostat ani hlásku. 

Má na sobě bílí korzet s perličkami a okolo pasu má uvázanou tyrkysovou stuhu, na kterou následně navazuje veliká tyrkysová sukně. Jsou to obyčejné šaty, ale na ní vypadají nádherně. A navíc je to její styl. 

Dívá se na mě a nervozně si drží stranu sukně, aby si je nepřišlápla. Hlavu na chvíli sklopila a to způsobilo, že jí do očí napadalo pár pramínků vlasů, jenž si okamžitě zpět zastrčila za ucho. 

"Co?" řekne a to mě probere z transu. Podívám se na ni a přejdu k ní. Vezmu její tváře do svých dlaní a dám ji polibek na čelo. 

"Jsi nádherná" řeknu uchváceně a na jejím obličeji se objeví ten dokonalý úsměv. Pak se otočí a zahledí se do zrcadla. 

"Nejsem tlustá?" 

******

"Tady jsou naše dvě hrdličky!" křikne Scott a ihned k nám přiběhne ze všemi členy naší bandy. Co mě překvapí je Stefan mezi nimi a směje se společně nějakému vtipu s Tylerem. Jsem rád, že ho tak rychle vzali mezi sebe. 

"Mandy? Nevěděl jsem, že jsi taková kočka" mrkne na ní Jack a Mandy vedle mě se jenom uchechtne a bouchne ho do ramene. Následně se zasměji i já s Jackem. Pak k nám přijde Tyler a dá nám ro ruky kelímek , co rozhodně není punč. 

Všichni se na něj nechápavě podívají a jemu na tváři pohrává nějaký úšklebek, který rozhodně nevěstí nic dobrého. 

Pokud vám to nedošlo, tak akorát jsme na tom školním plese. Stojíme tady všichni v obleku a Mandy v těch krásných šatech a podle mě, to bude paráda, protože jsme tady s těmi nejlepšími lidmi, které znám. Tohle bude nejlepší večer.... 

"Vodka, mojí milí přátele" usměje se Tyler a my všichni se musíme zasmát. Následně si přiťukneme a každý na ex vypije obsah kelímku. Kouknu se na Mandy, která se nechutně mračí a následně se oklepala. 

Usměji se a přitáhnu si ji blíž a vlepím ji pusu do vlasů. Vidím, že se také usmívá a následně Tyler nám všem dolévá a já musím protočit očima. 

"Na nejlepší večer!" 

*******

"Smím prosit?" řeknu s přihlouplým úsměvem a nabídnu Mandy rámě. Ta se na mě usměje a mé rámě příjme. Důkazem , že mám něco vypité je to, že jsem jí vůbec vyzval. Nejsem dobrý tanečník a vůbec mě to nebere. 

"Je to dokonalé" šeptne mi do ucha Mandy a já se usměji. Pohybujeme se do rytmu písničky a užíváme si jeden druhého. Pohlédnu ji do očí a usměji se. Následně ji dám menší pusu na rty a opřu si čelo o to její.

"Ty jsi dokonalá" řeknu a ona se na mě usměje. Následně její tváře začnou nabírat červenou barvu a já se musím ještě více usmát nad tím , jak je roztomilá. 

"Miluji tě" řekne a políbí mě. Začnu spolupracovat a přitáhnu si jí k sobě blíže. Naše polibky se stávají dravějšími a naše jazyky mají válku. 

"Vy dva! Od sebe! To si nechte na doma" křikne nám u ucha naše učitelka biologie a nasupeně odejde zase od nás. S Mandy se na sebe podíváme a oba dva chytneme záchvat smíchu. 

"Taky tě miluji, princezno" 

******

@Sam_Hochlein : Co děláš má princezna? 

@Amanda_Forbes : Chystá se jít do postele ;) 

@Sam_Hochlein : Bez prince? 

@Amanda_Forbes : Princ zůstal doma ;) 

@Sam_Hochlein : Stačí říct a hned jsem u tebe

@Amanda_Forbes : Já vím,ale měl bys být taky se svou rodinou 

@Sam_Hochlein : Já nemám rodinu

@Amanda_Forbes : Možná nevycházíte spolu, ale určitě tě mají rádi ;) 

@Sam_Hochlein : Tohle si neříkám už pár let ;) 

@Amanda_Forbes : Ale, Samuely! 

@Sam_Hochlein : Mandy, opravdu mé rodiče nechceš poznat 

@Amanda_Forbes : Ale ty mého otce znáš

@Sam_Hochlein : Jenom že tvůj otec je ten nejlepší na světě 

@Amanda_Forbes : Nepřeháněj 

@Sam_Hochlein : Nepřeháním, opravdu mé rodiče nechceš poznat 

@Amanda_Forbes : Nebavme se o tom, dobře?

@Sam_Hochlein : Pro tebe cokoliv ;) 

@Amanda_Forbes : Jdu spát, dobrou můj princi 

@Sam_Hochlein : Dobrou noc, princezno 

♣ Jsem tu s novou částí a už se tady zase objeví to nějaké drama ;) ♥

♣ Jinak opět je nějaká písnička v mediích ♥

♣ Jenom jsem chtěla říct, že plánuji novou story , ale bude to něco uplně jiného ♥ a bude to ve stylu Shadowhunters ♥♥ 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat