20.Chapter

1.6K 85 6
                                    


Pohled Amandy : 

"No ták, bude zábava!" křiknu a vesele zatleskám rukami. Usmívám se od ucha k uchu a přede mou stojí všichni čtyři a mračí se na mě. Po chvíli si Scott povzdechne přejde za mnou. Usměji se a obejmu ho kolem pasu.

"Bude to trapný" řekne Tyler a protočí očima. Sam a Jack jenom přikývnou na souhlas a já se musím usmát. 

"Nebude! Prosím!" křiknu a udělám na Sama puppy face, přes který mi vždycky všechno projde. Povzdechne si a přejde ke mě a následně mě obejme kolem pasu a dá mi pusu na líčko. 

"Kluci, prosím!" řeknu bezradně a Jack taky přejde za námi. Usmívám se od ucha k uchu a skáču radostí jako malé dítě, doslova. 

"No já tady nebudu sám!" křikne Tyler a taky jde za námi. Následně každého z nich obejmu a skočím Samovi na záda, aby mě odnesl. Zasměje se,ale chytne mé nohy a mé ruce se spojí na jeho krku. 

Projdeme všichni pod velikým nápisem pouť. Donutila jsem kluky, aby sem se mnou šli a my si všichni udělali krásný den. Po veliké přemlouvání souhlasili a já jsme radostí celá pryč. 

"Kam jdeme teď, princezno?" řekne Sam a já z něho seskočím. Nadechnu se a chci něco říct, ale Tyler mě předhoní. 

"Domů?" usměje se na mě a já ho bouchnu do ramene. Udělá na mě překvapený obličej a chytne se za postižené místo. Jenom nad tím protočím panenky a ukážu na velkou horskou dráhu. Scott se Samem se začnou smát a Jack s Tylerem se na mě dívají s otevřenou pusou. 

"Snad se nebojíte , slečinky?" řeknu uštěpačně a oni dva se na sebe podívají. Následně nahodí face borců a rozejdou se koupit lístky. Jsou tak dětinští....

"My?! Nikdy!" 

******

"No vidíte, hlavně teď nehoďte šavli" řeknu se smíchem a oba dva drsňáky poplácám po zádech. Jenom po mě hodí vražedným pohledem a opět se předkloní a chytají se jednou rukou za břicho a druhou se přidržují zábradlí. 

V pozadí si všimnu postavu, mě tak dobře známou.Musím se usmát jako blbeček a ihned se za ní rozebíhám. On se na mě už směje z dálky a je mi popravdě jedno , že nechávám zmatené kluky za mno. 

Kluk přede mnou roztáhne ruce a já mu ihned skočím do náruče. Obmotám kolem něj své ruce a on kolem mě také. Pořádně ho obejmu a oba se smějeme. 

"Stefane,tak jsi mi chyběl!" křiknu mu do ucha a on mě položí na zem. Jenom se na mě usměje a ruce si strčí do kapes. Objeme mě kolem ramen a táhne mě k těm pakoňům. Vidím Sama , jak si nás přeměřuje vražedným pohledem. 

Radši se odlepím od Stefana a ihned utíkám zpět k mému princovi. Obejmu ho kolem pasu a on mě kolem ramen. Stefan k nám normálně přijde a tváři se být tak nějak v pohodě. 

"Kluci tohle je Stefan , Stefane tohle jsou kluci" 

******

"Já si tě chytnu!" křikne za mnou Sam a já se ihned zkovám za jeden ze sloupů. Letos tu otevřeli nějakou novou atrakci. Zaplatíte si na půl hodiny místnost, ve které máte balonky napuštěné vodou a ty házíte po svých spoluhráčích. 

Určitě vám došlo, že jsme všichni skrz na skrz promoklý. Nejprve po mě šel Stefan, pak Scott a pak Tyler. No a teď Sam. Jsem otočená k nim a sleduji , jestli se sem někdo blíží. Nikoho nevidím a tak si oddechnu. 

Naráz pocítím ve svém obličeji příval studené vody. Vykřiknu a stojím jako opařená na místě. V ruce svírám jeden z modrých balonků a jenom ze mě stékají kapičky vody. 

Sam za mnou se za břicho popadá a já se na něj otočím s vražedným pohledem. Jakmile mě uvidí, začne se smát ještě víc . Myslím, že se snad i za chvilku počůrá. 

Pohlédnu na svůj balonek v ruce a pak se šibalsky kouknu na Sama. Ten svůj pohled přemístní také na balonek a začne opatrně couvat. Rychle na něj skočím a on mě musí přidržet, jinak bych spadl. Neváhám a ihned mu přistane jedna balonková nádrž vody na hlavě. 

Sam jenom protočí oči a ihned se mi přisaje na rty. Polibky mu začnu oplácet a mé ruce si najdou cestičku do jeho vlasů. Ani jeden z nás nevnímá čas, až dokud na nás nepřistanou balonky z vodou, kterých bylo více než dost. 

"Hele, tohle není líbací budka!" 

******

@Sam_Hochlein : Dnešek byl úžasný

@Amanda_Forbes : S tebou je to vždycky úžasný

@Sam_Hochlein : Mám pro tebe zítra překvapení 

@Amanda_Forbes : Jaké? 

@Sam_Hochlein : Co bys řekla na to, kdyby jsme odjeli na chatu, jenom ty a já? 

@Amanda_Forbes : Že si se zbláznil 

@Sam_Hochlein : Takže to mám brát jako ne?

@Amanda_Forbes : To myslíš vážně?

@Sam_Hochlein : Smrtelně

@Amanda_Forbes :  Jako ty, já a chaty, zítra? 

@Sam_Hochlein : Přesně 

@Amanda_Forbes : A kde vezmeš chatu? 

@Sam_Hochlein : Hochlein si to už nějak zařídí ;) 

@Amanda_Forbes :  Tak v tom případě pojedu moc moc ráda

@Sam_Hochlein : Já to věděl ;) 

@Amanda_Forbes :  Ty víš všechno ;)

@Sam_Hochlein : Ne asi ;) dobrou noc moje princezno, uvidíme se zítra ♥ 

@Amanda_Forbes :  Dobrou ♥

@Sam_Hochlein : Už se nemůžu dočkat , až spolu strávíme víkend , bude to kouzelný ♥ 

♣ Jsem tu s novým dílem ♥ Vím, že je o ničem a je naprosto nudný,ale teď takovéto části budou dost často :/ 

♣ Jinak v medicích je zase písnička ♥ 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat