33.Chapter

1.4K 77 10
                                    


Pohled Amandy :

Ráno se probudím a musím se usmát. Leží naproti Samovi a on pokojně oddechuje. Usměji se a pozoruji ho. Má na tváři krásný úsměv a jeho kudrlinky mu padají do čela. Kousnu se do rtu a blíže se k němu posunu. 

Vztáhnu svou ruku a kudrlinky mu z čela oddělám. Pak si jich pár vezmu a začnu si je namotávat na prst. Ani jsem si nevšimla, že Sam už dávno nespí a pozoruje mě. Když si toho všimnu, tak se usměji a svou ruku položím zpět k tělu. 

„Mě to dělalo dobře" kňukne Sam a udělá puppy face. Jenom se usměji a protočím oči. Posadím se a už chci vstát, ale jeho dvě veliké silné paže si mě chytnou za pas zpět k němu a já na něj spadnu. Směji se na celý kolo a nemůžu se přestat usmívat.

„Musím nám udělat snídani" řeknu a Sam se jenom zamračí.  Zakroutí hlavou a já se uchechtnu. Následně si mě Sam protočí k sobě a já se mu dívám do jeho smaragdů. Jeho ruce jsou stále kolem mého pasu a mé jsou kolem jeho krku. 

„Bože, ani nevíš, jak mi tohle chybělo" řekne a já se musím usmát. Mou ruku přemístním do jeho kudrlinek a a nespouštím z něj své oči. Následně se zadívá na mé rty a tiká pohledem mezi mýma očima a rty. 

„Tak už to udělej" řekne bezmocně a protočím oči. Sam se na mě usměje a přitáhne si mě ještě blíže k sobě. Dívá se mi zpříma do očí a pomalu se ke mě přibližuje. Těsně před mým obličejem se zastaví a já rychle vyplním tu mezeru mezi námi. 

Ani nevíte, jaký to byl pocit , opět cítit jeho rty na těch mých. Nepopsatelný. V břiše mám roj motýlů a chci čím dál tím víc. Ještě více se na něj nalepím a on se vyšvihne nade mě. Pootevřu svá ústa a on mi do nich vklouzne jazykem. 

„Tys mi chyběla. Tak strašně moc tě miluji" řekne a následně si opře čelo o to mé. Já se jenom usměji a zastrčím mu jeho kudrlinky za ucho. Absolutně nechápu, jak jsem to mohla bez něj vydržet. Nevím, kdy jsem si uvědomila takový nesmysl, že ho už nemůžu vidět. Jenom jsem si něco nalhávala. 

„Taky tě miluji

******

„Otoč to! Pálí se to!" křiknu na Sama, který si vezme svou pánvičku s omeletou a vyhodí ji do vzduchu a následně mu zase hezky spadne do pánvičky. Sam se jenom usměje a založí si hrdě ruce na prsou. 

„Vidíš, jaký jsem dokonalý?!" křikne a já protočím oči. Momentálně chystáme snídani , na kterou dojdou i kluci. Jsem hrozně moc ráda.... to byla ironie. Zase to tady bude s nimi jako ve chlévě. 

Zlato, spadlo ti to na tu stejnou stranu omelety" řeknu a usměji se na něj. On se zamračí a ihned se koukne na svou omeletu. Povzdechne si a už si bere do ruky pánvičku, že to obrátí znovu, když v tom se ozve zvonek domu.

Jdu tam!" křikne a rychlostí blesku vyběhne pryč. Protočím oči a ihned se ujmu pánvičky, na které omeletu obrátím. Slyším spoustu hlasů z předsíně a mě je hned jasné, že tu je naše celá parta. Vrátím se ke krájeni zeleniny a akorát všichni vejdou do kuchyně. 

„Mandolíno!" křikne Scott na mě přezdívkou, kterou my vymyslel. Protočím oči a ihned mě objeme. Následně se se všemi pozdravím a všichni i se Samem si sednou ke stolu. Zamračím se a otočím se na ně a ruce jsem si založila na prsou.

Chcete jíst?! tak si pojďte uvařit! A uklidit po sobě! A žádné odporování, jinak vezmu strojek a sjedu vás všechny do hola! Co čumíte?! Makejte!

*****

@Sam_Hochlein : Jak jsi na tom? 

@Amanda_Forbes : Za chvíli budu vystupovat 

@Sam_Hochlein : Svezl bych tě... 

@Amanda_Forbes : V žádném případě musíš do školy! 

@Sam_Hochlein : Bez tebe tu je nuda... 

@Amanda_Forbes : Máš tam kluky, přece

@Sam_Hochlein : Ale moje princezna jede v autobuse, kde ji může kdokoliv ublížit 

@Amanda_Forbes :  Ale zase to nepřeháněj prosím tě

@Sam_Hochlein : Víš , že jsem ještě více nervóznější?! 

@Amanda_Forbes : Uklidni se, nejedu do Austrálie 

@Sam_Hochlein : Ještě si ze mě utahuj! 

@Amanda_Forbes : Prosím tě, hlavně buď v klidu 

@Sam_Hochlein : Za to budeš celé odpoledne se mnou! 

@Amanda_Forbes : A co tvoje rodina? 

@Sam_Hochlein : Co s ní? 

@Amanda_Forbes : Nechtěl by jsi být také s nimi? 

@Sam_Hochlein : To si nechám rád ujít 

@Amanda_Forbes : Určitě nejsou tak hrozní

@Sam_Hochlein : Máš pravdu, jsou ještě hroší 

@Amanda_Forbes : No ták! 

@Sam_Hochlein : Jediný člen rodiny, se kterým si jsem blízký je moje sestra

@Amanda_Forbes : Nevěděla jsem, že máš sestru 

@Sam_Hochlein : Nikdo to neví, odstěhovala se do New Yorku ,aby byla daleko od našich 

@Amanda_Forbes : A tebe tady nechala? 

@Sam_Hochlein : Chtěla mě vzít sebou

@Amanda_Forbes : A proč tě nevzala? 

@Sam_Hochlein : Protože jsem nechtěl 

@Amanda_Forbes : Proč?

 @Sam_Hochlein : Jediné co jsem kdy chtěl, jsi byla ty, jak mi říkáš , že mě miluješ a následně mě líbáš , to jsem vždy chtěl, nic víc 

@Amanda_Forbes : Já nevím, co ti na to napsat

@Sam_Hochlein : Stačí miluji tě 

@Amanda_Forbes : Miluji tě 

♣ Jsem tu s novým díle ♥ určitě si pusťte písničku! ♥

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now