29.Chapter

1.3K 81 12
                                    


Pohled Amandy :

Dnes je další den a to znamená sobotu. Jsem tak moc ráda, že nemusím do školy, kde bych viděla Sama. Asi bych to psychicky nezvládla. Docela jsem sama sebe překvapila, když jsem mu včera řekla všechny ty slova.

Hlas uvnitř mě přímo křičel a říkal mi, ať mu skočím do náruče. Ani nevíte, jak moc jsem byla nadšená, když mě objal,ale mozek zvítězil a já se zachovala správně, jak jsem se měla zachovat. Jakmile odešel, tak jsem se znovu zhroutila.

Strašně mě všechny ty slova bolely a přímo píchaly u srdce, protože to nebyla pravda. Chtěla jsem mu říct, jak moc ho miluji , ale takhle to je správně. Musím na něj konečně zapomenout. I on na mě. Bude to strašně těžké, ale já to zvládnu a navíc, co mě nezabije, to mě posilní.

Ještě je docela výhra, že Katherine se opět stěhuje tam, odkud přišla. Ani nevíte , jakou mi to udělala radost, když jsem to zjistila. Myslela jsem, že jí dokonce pošlu i dárkový koš, jako poděkování. Nikdo neví, proč se tak rychle odstěhovala , ze dne na den,ale myslím, že nikomu chybět nebude.

„Ospalče, vstávat a cvičit" řekne mužský hlas v mých dveří a já si sednu a pořádně se protáhnu. Povzdechnu si, ale z postele stále nevstávám. Taťka stojí ve dveřích a usmívá se na mě, jako sluníčko.

Kolik je hodin?" zívnu ospale a on se jenom uchechtne. Podívá se na své hodinky, které si ale musí oddálit od očí, protože na to špatně vidí. Já se musím uchechtnout a on mě spraží pohledem. Zvednu obraně ruce a už od sebe skopávám deku.

Je deset a nesměj se mi , taky budeš jednou stará a já jsem dokonalý na svůj věk" řekne pyšně a já se na něj zamračím. On se usměje a už se otočím na podpatku na botě a už si to kráčí ke schodům.

Nefandi si!" křiknu za ním a založím si ruce na prsou. On se zastaví a jenom na mě vyplázne jazyk. Opravdu mám toho nejlepšího taťku na světě.

Makej! Za deset minut jedeme!"

********

Pánové, tohle je moje dcera Amanda" řekne můj otec a já se nesměle usměji. nikdy by mě nenapadlo , že mě vezme na svůj pracovní oběd. Všichni ke mě napřáhnou ruku a já si s každým slušně potřesu.

Ty vole, tebe bych tady nečekal" řekne mě dost známý brunet a místo podání ruky mě přímo obejme. Jenom se uchechtnu a taky ho obejmu na zpět. S úsměvem na rtech se od něj odtáhnu a on si mě celou přeměří pohledem.

Mám na sobě světle žluté šaty těsně nad kolena a mají bílý korzet,aby mě nebyla zima, tak mám přes sebe hozené ještě černé sáčko a jehlové černé podpatky. Jednu třetinu vlasů mám spletené do copu a zbytek se mi volně válí na ramenou.

Věř , že bych nečekala takového tvrďáka jako jsi ty, ale co? Nebude nuda" řeknu a on se uchechtne. Vezme mě kolem ramen a táhne mě ke stolu. Posadím se vedle svého otce a naproti mě se posadí Jackson.

„Vy se znáte?" zeptá se nedůvěřivě jeden pán po Jacksonovi pravici a já tak usoudím, že to je jeho otec. Jackson se jenom uchechtne a napije se vína, které mě také naléli.

Jackl je u nás pečený vařený! Nemám pravdu?" řekne a otočí se na nás dva . My jenom současně přikývneme a zasmějeme se. Jeho otec nad tím jenom pokrčí rameny a už nám nesou překrm.

******

„Ahoj, krásko" řekne Jack a obejme mě.Taky ho obejmu a on mi ještě dá malou pusinku do vlasů. Usměji se a odtáhnu se od něj.

Momentálně stojíme před restaurací a všichni se loučí.Nakonec ten oběd nedopadl až tak špatně.Měla jsem tam Jacka, který na mě dělal různý obličeje a to mě nutilo se neustále smát. A jídlo taky nebylo nejhorší...

Nazdar, veveřičko" řeknu mu jeho přezdívkou  , kterou tak nemá rád a vypláznu na něj jazyk. On se jenom zamračí a chce mi rozcuchat vlasy , ale já ihned vlezu do auta a jenom se na něj uculím.

„No počkej Forbsová! Uvidíš to rodeo!"

******

@Stefan_Forever_Black : Vím pro ta megera tak rychle vypadla... 

@Amanda_Forbes : Myslíš Katherine? 

@Stefan_Forever_Black : Koho jiného? 

@Amanda_Forbes : No.... proč? 

@Stefan_Forever_Black : Kvůli Samovi

@Amanda_Forbes : Cože?!

@Stefan_Forever_Black : Jeden kluk včera viděl, jak Sam jde k ní domů a odcházel celý naštvaný a prý měl celou ruku od krve a později viděl Katherine , jak jde do taxíku a měla rozmlácený celý obličej 

@Amanda_Forbes : To je strašný.... 

@Stefan_Forever_Black : Podle mě je to bomba! 

@Amanda_Forbes : Není! Proboha, to je hrůza! jak to mohl udělat?! 

@Stefan_Forever_Black : Nedivím se mu, Amando. Je z toho vašeho rozchodu špatný, a to hodně  navíc , ta mrcha si o to koledovala 

@Amanda_Forbes : Jsem špatný člověk, když jí to přeji? 

@Stefan_Forever_Black : Ty jsi ta nejúžasnější holka na světě! 

@Amanda_Forbes : A mám ty nejúžasnější přátele! 

@Stefan_Forever_Black : To je dna jasný! 

@Amanda_Forbes : A co Sam? Nepodá stížnost? 

@Stefan_Forever_Black : Pravděpodobně ne, dost se ho teď bojí 

@Amanda_Forbes : Asi ji trochu zmlátil kvůli mě 

@Stefan_Forever_Black : Jak to? 

@Amanda_Forbes : Řekla jsem mu, ať dělá, že neexistuji 

@Stefan_Forever_Black : A chceš to tak? 

@Amanda_Forbes : Chci aby bojoval.....

♣ Nový díl na světě a už se tam oficiálně Katherine neobjeví! ♥ 

♣ Jinak písničku jsem zase poslouchala, když jsem to psala ♥  

♣ přiznám se, že většinu jsem dnes psala ve škole :D rebel :D

♣ ještě jsem tuhle kapitolu věnovala jedné úžasné holčině, která mi píše dokonalé věci ♥♥ 

Love you Darlings ♥ 

The Bad Guy - CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat