21.Chapter

1.6K 92 4
                                    


Pohled Amandy :

"Tatínku, no ták. Jenom dva dny. A Sama znáš!" řeknu prosebně a obejmu svého taťku ze zadu okolo pasu. Jenom si něco zabručí a dělá, že mě neslyšel. Snažím se ho přesvědčit, aby mě pustil se Samem na chatu. 

"Tatínku, prosím. On mi neublíží" řeknu prosebně a on se na mě otočí. Ve tváři má pořád ten svůj kamenný výraz, ze kterého bych měla mít strach, ale já ho nikdy nemám. 

"A kde je ta chata?" zeptá se a založí si ruce na prsou. Já si jenom ze vnitř skousnu ret a zadívám se na zem. Ruce jsem si spojila za zády, takže teď musím vypadat jako nějaká malá holčička, které vzali lízátko. 

"Já nevím" řeknu tiše a taťka se jenom uchechtne a já se na něj podívám a zase mu ihned padnu do náruče. Omotám kolem něj své paže. 

"Prosím, tatíííííííí" řeknu ukňouraným hlasem. A můj taťka si povzdechne. Mám to vyhrané! Ihned se na něj otočím a mám na tváři úsměv a skočím mu znovu kolem krku. Taťka to čekal a ihned kolem mě obmotá své paže. 

"Fajn, no, ale budeš volat!" řekne a já ho máčkám, jaky bych ho chtěla udusit. Už se společně se mnou směje a já mu vlepím pusu na líčko. Pak z něj seskočím a utíkám po schodech do svého pokoje.

"A co třeba, : Děkuji tatínku, jsi nejlepší a mám tě ráda?!"

******

@Sam_Hochlein : Tak co? 

@Amanda_Forbes : Nemůžu......

@Sam_Hochlein : Hm, tak asi pojedu sám

@Amanda_Forbes : Můžu jet! 

@Sam_Hochlein : Naráz ;) 

@Amanda_Forbes : Chtěla jsme tě jenom trochu postrašit ;) a ty by jsi vážně odjel beze mě? :o

@Sam_Hochlein : Nikdy ;) 

@Amanda_Forbes : No proto ;) 

@Sam_Hochlein : Kdy se pro tebe mám stavit? 

@Amanda_Forbes : Nevím, akorát si balím tašku , tak třeba za půl hodiny? :) 

@Sam_Hochlein : Výborně :) 

@Amanda_Forbes : Už se těším ♥

@Sam_Hochlein : Ani nevíš jak já ♥ 

@Amanda_Forbes : A kde vůbec je ta chata? 

@Sam_Hochlein : Tak hodinu odsud v lese

@Amanda_Forbes :  Super, komáři.... 

@Sam_Hochlein : Ale nebuď upejpavá ;) 

@Amanda_Forbes : Haha, ne jenom žertuji, strašně se tam těším! 

@Sam_Hochlein : Potom ti tam něco musím ukázat ♥

@Amanda_Forbes : Co?

@Sam_Hochlein : nebuď zvědavá ;)

@Amanda_Forbes : Jinak co?

@Sam_Hochlein : Budeš brzo stará

@Amanda_Forbes : Hahaha

@Sam_Hochlein : ;) za půl hodinky jsme u tebe! 

@Amanda_Forbes :  Super, jdu se dobalit! Mám vzít nějaké jídlo sebou na cestu? 

@Sam_Hochlein : Pokud se ti bude chtít :) 

@Amanda_Forbes :  Dobře, udělám sendviče :) 

@Sam_Hochlein : Jsi prostě úžasná a jenom moje

@Amanda_Forbes :  Já vím

@Sam_Hochlein : Miluji tě :* 

@Amanda_Forbes : Já sebe taky 

@Sam_Hochlein : -,-

@Amanda_Forbes : Taky tě miluji , můj princi na bílém osli 

@Sam_Hochlein : Za 27 minut jsem tam ;) 

@Amanda_Forbes : Čekám na signál ;) 

@Sam_Hochlein : Ten nepřichází

@Amanda_Forbes : Tak čekám dál na svého prince ;) 

******

"Ahoj , lásko" řekne Sam ihned , jakmile sednu do auta. Natočím se na něj a dám mu rychlou pusu. Následně se připoutám a ihned pouštím rádio. Sam se pomalu rozjede. 

Docela mě bolí nohy, tak ze svých nohou skopnu boty a své nohy si dám na palubní desku. Sam se na mě vražedně podívá a ihned mi skopne mé nohy zpět na podlahu auta. Já se na něj nepříjemně podívám. 

"Tohle je moje baby , takže se k ní chovej slušně!" řekne mi přísně a já na něj vykulím nevěřícně oči. Prosím, že jsem jenom slyšela blbě

" Je to jenom auta. A mě bolí nohy, takže tvoje baby má smůlu , protože tvoje přítelkyně si dá nohy pěkně na vrch" řeknu a založím si uraženě ruce na prsou. Sam se jenom na mě podívá a povzdechne si. 

"Promiň baby. Ona je jinak hodná, budete si rozumět" řekne a začne to auto hladit po desce před sebou. Můj obličej nebere prapodivnou grimasu a jenom ho sleduji s nechutným úšklebkem. S kým to chodím?! 

"Mě by si měl říkat baby! Ne téhle ojetině" 

*******

"Samuely , kam to jdeme? " řeknu vyčerpaně a povzdechnu si. Sam mě vytáhl na nějakou lesní cestu, že mi musí něco ukázat. Jenom se na mě otočí s úsměvem na rtech a zase se otočí do předu. 

Se Samem jsme už tak před hodinkou dojeli na chatu. Je opravdu moc hezká. Je krásně udržovaná a je ze dřeva. Vnitřek je opravdu velice vkusně zařízený a okolo chaty je vykácený malý plácek , ve kterém stojí chata a okolo rostou různé květiny. Opravdu to tam je kouzelné. 

No a teď asi už chodíme půl hodiny a fakt mě bolí nohy. Proto se rozhodnu, že skočím na záda mému princi. Ten se jenom zasměje, ale chytne mě pod koleny a já mé ruce obmotám na jeho krku. Takže mě nese na svých zádech. 

"Tě to nějak zmohlo, ne?" uchechtne se a já ho praštím do ramene,ale po chvíli se také začnu smát. Jinak , kdybych nebyla tak vyčerpaná, tak bych si to tady moc užívala. Lesík je opravdu moc nádhenrý a všechno to tu voní. 

"Ještě chvíli vydrž, 5 minut a jsme tam" řekl Sam a usmál se na mě. A měl pravdu, Za necelých pět minut jsme došli na místo určení a já ihned seskočila z jeho zad a nemohla uvěřit svým očím. 

"Tohle je nádhera"

♣ Jsem tu s novým dílem! ♥ Jak se líbí? :O ♥

♣ Opět písnička v mediích ♥ 

Love you Darlings ♥

The Bad Guy - CzechWhere stories live. Discover now